Chelsea Fan Club
-
[center]Drogba magabiztos!
Vasárnap csapatunk a Wembley-ben mérkőzik meg a Tottenham csapatával. És Drogba, aki eddig a kupadöntők történelmében összeseen 4 (!) gólt szerzett az Arsenal, a Manchester Utd. és a Liverpool ellen, bizakodó, hogy megszerzi az 5. találatát is.
"Megint be akarok találni! Eddig amikor csapatom kupadöntőt játszhatott, mindig rúgtam legalább egy gólt. Reménykedem benne, hogy sikerülni fog!
Emellett az elefántcsontparti támadó bízik benne, hogy 15 millió fontért igazolt Anelkának is sikerül beilleszkedni, és így a Chelsea hasznára válni.
"Nagy szükségünk van Nicolasra, mivel csapatunk még a Ligakupát, az FA kupát, a Premier League-et és a BL-t is megnyerheti."
"Anelka egy remek játékos! Tudok franciául beszélni, így a pályán jól megérthetjük majd egymást."
Drogba bízik benne, hogy sikerül győzni a Spurs ellen, de legjobban Dimitar Berbatovra kell figyelni, mivel ő bármilyen pozícióból veszélyes lehet a kapura.
"Tisztelem a Tottenhamet! Remek a játékoskeretük, de főleg Berbatovot emelném ki! Nagy rajongója vagyok a bolgárnak, nagyon ügyes!"
-----------------------------------------------------------------
Én is remélem gólt rug:)) meg azt is remélem hogy nyeünk!!:)