Chelsea Fan Club
-
[center]
Carvalho szerint fontos lenne a kupagyőzelem
A Chelsea még mind a négy trófeáért versenyben van és a négyből egy már vasárnap meglehet, ha legyőzik a Tottenham-t a Ligakupa döntőjében.
Carvalho szerint a Ligakupa győzelem sokat segíthet abban, hogy minél eredményesebbek legyenek a többi kiírásban is.
"Mindig fontos trófeákat nyerni, de ha már februárban sikerül az nagyon jó. Természetesen, ha nem győzöl akkor nyerned kell a többit, de nagyon jó volna korán bezsebelni egy trófeát. Meg fogják nehezíteni a dolgunkat, de mi erősebbek vagyunk, és ezt meg kell mutatnunk."
Carvalho szintén eltökélt, hogy ebben az évben kétszeres BL győztes legyen.
"A Porto-val már nyertem BL-t és fantasztikus volna megint megnyerni. Állandóan győzni akarok. A Bajnokok Ligája a legjobb és a játékosoknak is nagy tapasztalat."
Carvalho beszélt védő-társairól is és elismerte, hogy Terry különbözik a többiekről.
"JT a kapitány és sokkal többet beszél Alex-nél, de Alex beszéli a portugált, úgyhogy portugálul beszélünk, az nem probléma."
"JT egy kicsit többet kiabál. Alex csendesebb és én is az vagyok. De JT? Nem. Ő a kapitány és vezetnie kell a csapatot. Tal Ben Haim szintén szeret sokat beszélni."