Chelsea Fan Club
-
[center]
Grant elégedett az eredménnyel
A Chelsea tegnap 0-0-ás döntetlent ért el az Olympiakos csapata ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
Grant szerint szeptember óta ez volt a Chelsea legrosszabb játéka.
"Ez egy olyan játék, amiben jól kevesebbet játszottunk. Elégedett vagyok az eredménnyel. Egy döntetlen idegenben jó, de a győzelem jobb lett volna."
"Az Olympiakos egy nagyon jól szervezett csapat és nem könnyű ellenük játszani. Reméljük, hogy javulunk."
Grant sok változást csinált a kezdőcsapatot tekintve, kihagyta a kezdőből Frank Lampard-ot és John Terry-t is.
Az izraeli menedzser nem árulta el, hogy Lampard és Terry benne lesz-e a vasárnapi döntő kezdőcsapatában.
"Engem mindig azokról a játékosokról kérdeznek, akiket kihagyok a csapatból, de én vagyok a menedzser és ez a munkám." - mondta Grant.
Az Olympiakos menedzsere, Panagiotis Lemonis nagyon elégedett volt az eredménnyel és elmondta, hogy nem fog változtatni csapata stílusán a Stamford Bridge-n sem.
"Mindig tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, miután továbbjutottunk a csoportból. Védelemben találtuk nagyon erősnek a Chelsea-t."
"Londonban megpróbálunk minél jobb eredményt eléreni, de tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű egy ilyen minőségű csapat ellen."