Chelsea Fan Club
-
nekem se nem szimpatikus, se nem jo amit csinál sztem!a legnagyobb baki egy 4-4es aston villa elleni hazai meccsen történt amikor is 4gólt kaptunk hazai pályán amit egy Chelsea szintű csapat NEM engedhet meg!Mourinhonál pl életben nem kaptunk hazai pályán 4 gólt.. nem szabad ez rengeteg... a játék rendkívül gyatra az utóbbi időben a keret tökéletes szinte..Lásd tegnapi meccs.. motiválatlanság,fejekben és fizikailag is fáradtság.. nem engedhetjük meg ha akarunk nyerni vmit,márpedig ez is alapelvárás egy ekkora klubnál,(teszem hozzá sietve h a real,man utd után vagyunk a gazdagsági listán, de elvárás,hogy bármeilyik kupában elődöntő döntő körül legyeskedjünk nem csak a bevétel miatt) ez csak is edző probléma lehet, h nem tesz rendet a fejekben stb... a támadó szórakoztató játék amit ígért jócskán elmaradt.. nem tudnék egy kiemelkedő meccset mutatni vagy mondani amikor tényleg nagyon jók voltunk és odatettük magunkat vagy gólra váltottunk volna minden helyzetet.. ha esetleg van ilyen 1 max 2 db.. 1-0, 2-0, 2-1 ezek az eredmények vannak ha nem kapunk ki vagy X és usznak el szépen a bajnokság álmok.. Liverpool ellen hihetetlen gyenge játék, egy hihetetlen gyenge L'pool ellen! Nem hozzuk azt a szintet amit elvárnak sokan. nem tartom jó edzőnek.. kapásból 5öt mondhatnék aki ezerszer jobb lenne ide! ez az én véleményem