Chelsea Fan Club
  • Japep

Shevchenko visszatér

Andriy Shevchenko ma visszatér a kerethez a Huddersfield Town elleni FA kupa mérközésen.

Az ukrán csatár a 4-4-es Aston Villa meccs óta nem lépett pályára sérülés miatt. Nem játszott az utolsó 11 meccsen, de eltökélt, hogy bizonyítson, Shevchenko először léphet pályára a Wembley-ben a Liga kupa döntőn, mível a 2007-es FA kupa döntőn nem játszhatott sérülése miatt.

"Ez egy esély, hogy a jövőhéten a Liga kupa döntő meccsen résztvegyek, nem játszottam az új Wembley-ben. Ezen a mai mérközésen jónak kell lennem, hogy ismét bizonyítsak, de nekem még edzenem kell. Az osztagban vagyok, lehet hogy keveset fogok játszani de fontos a csapattal lenni." Shevchenko elismerte, hogy az az elmúlt néhány hónap frusztráló volt számára. "Sérülés után nem könnyű, a játékom sokkal jobb lett, mint előtte. Megprobálok mindenben segíteni a csapatnak."

"Emlékszem mikor fiatal voltam néztem a Liverpool-t a Wembley-ben az 1980- as FA kupában. Ami a Wembley-t illeti a stadion Shevchenko kedvencei közé tartozik. A Dynamo Kiev-el játszottam a Wembley-ben 1998-ban 1-1 az Arsenal ellen. Ez fantasztikus volt, nem felejtem el. Játszottam még San Siro, Nou Camp, Santiago Bernabeu, Wembley, Old Trafford stadionokban ez jó érzés. Számomra a 2003-as Bajnokok Ligája döntőre emlékezem a legszívesebben amikor én szereztem a győztes gólt, ez mindig különleges lesz nekem.
    " - fejezte be nyilatkozatát Shevchenko.

------------------------------------------------------------------------------------
    Ez nagyon jó hír, már régen vártam erre...csak sajnálom szegényt, hogy pont akkor sérült le, amikor bizonyíthatott volna...
    Reméljük folytatja a jó szériáját, és lövi majd a gólokat kettesével a meccsein... :D
    Én szurkolok neki!