Chelsea Fan Club
  • asfa
    Mikel a Fair Play-díjas!

"Nagyon kellett ez a díj, ugyanis az utolsó meccsemen a csapatomban kiállítottak az Everton ellen. Most megmutattam, hogy tudok úgy is hasznosan játszani, hogy nem szabálytalankodok." - mondta a nigériai 10-es.

"Talán benő végre a feje lágya." - kommentálta a hírt szűkszavúan Henk Ten Cate.

Mikel eddig végigjátszotta mindhárom meccset, és egy gólt szerzett.

Forrás: www.kicker.de

--------------------------------------------------------------------------

McClaren: Terry legyen a kapitány!

John Terry hiányozni fog a szerdai, Svájc elleni barátságos mérkőzésről, és távolléptében Steven Gerrard lesz a csapakapitány. McClaren viszont arra ösztönzi Fabio Capellot, hogy ha John visszatér továbbra is ő legyen a csapatkapitány.

A találgatások szerint Terry és Gerrard között fog eldőlni az, hogy melyikük lesz a 2010-es VB selejtezőkön a kapitány.

"Úgy gondolom, hogy továbbra is John-nak kéne lenni a csapatkapitánynak. Távolléptében Gerrard kitűnő pótlép, de ha Terry egészséges neki kell viselni a karszalagot. John már hozzá van szokva az ilyen vezetői szerephez. Évek óta a Chelsea csapatkapitánya és a válogatottban is bizonyított már. Terry hasonló kvalitású kapitány, mint Beckham volt. Nagyon jól irányítja a társait. A védelmet kiválóan szervezi és, ha kell gólokat is tud szerezni." - mondta Steve McClaren.

Forrás: www.goal.com

---------------------------------------------------------------------------
    Grant szeretné, ha visszatérne Lampard

Lampard ezen a héten már edzett is a csapattal, de Grant edző még nem merte bedobni a mélyvízbe Franket.

Ugyanakkor Avram felfedte, hogy keményen kell dolgozzon, hogy ha visszakar kerülni a kezdőbe.

"Minden játékosnak bizonyítani kell! Nem lehet olyan könnyen bekerülni a kezdőbe, mint ahogy hiszik- mondta Grant.

"Mourinhonál lehet, hogy ez megszokott volt, de nálam nem.

"Én amikor idejöttem, akkor nem ismertek. Se a játékosok, se a szúrkolók.

"Két menedzsert nem lehet összehasonlítani. Bennem az emberek Josét keresték- fejezte be Grant.