Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep
Köszönjük!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Cech mekkorát védett...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

asfa
nah HAJRÁ CHELSEA!! 😛
Go Blues!!!!!!!!!!!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

banok
jah jó. Annál jobb minõségût nem tudok. csak ezért kérdeztem. 😊

Japep
Amit te adtál (SopCast + WMP11), azon belül a Star Sports <0.69>!
Az elsõ fi, elég jól ment vele.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
min nézed?

Nuno88
jó lenne jah 😊
szurkolok neki hogy betaláljon

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Jó meccs, de sajnos csak az 1.fi végét láttam.
Sajnos nem tudom csak neten nézni, de jobb mint a semmi!
Hajrá CHELSEA!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
háát az elsõ félidõ végülis egy sima délutáni angol meccs..charltonnál semmi helyzet!!rugjunk még egy két golt h bebiztositsuk a gyõzelmet és nyerjünk hisz szükség van rá!!remélem Drogba v Sheva betalál!!

Japep
Szép volt!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ja, csak betalálna Sheva is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
HUHUUU az utolso percben egy lampard szabadrugás nem gyenge!!! vagy 30rol sütötte és carsonrol kipattant!!
nagy helyzet a félidõ végére!!

Nuno88
Lampard jó formában van 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Terry mégsem játszik...
---------

Cech - Diarra, Essien, Carvalho, Bridge - Mikel, Makelele, Lampard, Ballack - Drogba, Shevchenko

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lampard a golszerzõ

Japep
22' Charlton Athletic <0 - 1> Chelsea
18' <0 - 1>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
hát elég mókás 😊

kacsa mint egy ház...
A forrás szerint Kaka a Real Madrid játékosa, 17-es mezszámmal 😄DD Ennyire komolyak...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

asfa
Mourinho Madridban? A Real hevesen cáfol!

Egészen extrém hírekkel lepte meg a Telemadrid a spanyol közvéleményt. A forrás szerint a következõ szezontól Mourinho igazgatja a királyi gárdát! De nem csak ez az egy meglepetés volt a hiradásban.

Mourinho madridi munkavállalásának lennének feltételei – legalábbis a Telemadrid szerint. A spanyol fõvárosba kellene csábítani Cristiano Ronaldót is. A híradás arról nem szól, vajon kifizetné-e a Madrid Fabio Capello csekély, 20 millió eurós lelépési díját?
Predrag Mijatovics sportigazgató cáfolta a pletykákat.

- Nem új a szituáció. A spanyol sajtó gyakran dobálózik a nevekkel, néha Mourinho, néha már Del Bosque az új edzõ. Mi azonban továbbra is elégedettek vagyunk Fabio Capellóval, és nem akarunk megválni tõle a bajnokság után sem. Ne tulajdonítsanak nagy lehetõséget annak, hogy néhány újságíró miket ír össze, mert többnyire ezek az értesülések nem tõlünk származnak, hanem az õ agyszüleményük.

asfa
Torres feláldozta a Chelsea-t

Kecsegtetõ ajánlatot utasított vissza a nyári futball-világbajnokság után Fernando Torres. A spanyol válogatott csatára fél évvel késõbb bevallotta, talán rosszul döntött, hogy hátat fordított a Chelsea-nek és az Atlético Madridban maradt.

A klubhûség egyik mintaképének tartják, most mégis fõhet a feje Fernando Torresnek. Az Atlético Madrid csatárát gyakorlatilag bármelyik európai sztárklub szerzõdtette volna a németországi vb után, ám a labdarúgó inkább a spanyol fõvárosban maradat. Most úgy érzi, rosszul tette.

- Rengeteg pénzrõl és életem lehetõségérõl mondtam le az Atlético miatt. Nagyon rosszul esik, hogy saját szurkolóim élesen bírálnak pillanatnyi formahagyatlásom miatt - nyilatkozta Fernando Torres, akit az utóbbi hetekben bekiabálásokkal, transzparensekkel és internetes levelekkel zaklatnak a piros-kékek drukkerei.

Elsõsorban azzal zrikálják Torrest, hogy kényelembõl maradt Madridban, a Chelsea-nél ugyanis nem nézték volna el neki a lazsálást.
- Bánom is én, ha kritizálnak, ám ne felejtsék el, amit eddig tettem a klubért - tette hozzá a spanyol válogatott játékosa.

asfa
jobbulást Cole!!!!mindkét Cole-nak :S
és Torres..hát nemtom sztem pletyka de meglátjuk majd idõvel!!

Japep
Jó hír, hogy nem kell megmûteni...remélem még játszik a szezonban, jobbulást neki!
-----------------

Ashley Cole ínszalagsérülést szenvedett

A Chelsea védõje a Blackburn elleni gyõztes bajnoki alatt szenvedett sérülést. A mai vizsgálatok megállapították, hogy Ashley Cole térdében az ínszalag sérült meg, mikor rosszul ért talajt.

A 26 éves játékost nem kell mûteni, így várhatóan még ebben a szezonban visszatéhet a csapatba.

---------------
Rá meg sztem nincs szükség, most hogy Sheva kezd belejönni az angol fociba...meg volt az esélye, hogy idekerüljön, most már nem kell !
-----

Torres örömmel jönne a Chelsea-hez!

Az Atletico Madrid spanyol válogatott támadója, Fernando Torres azt nyilatkozta a napokban, hogy örömmel menne Angliába, a Chelsea-hez, így a transzferrel jelentõs pénzhez juthatna szeretett klubja!

"Örömmel mennék Mourinho csapatához szülõvárosom dicsõségére! Ha minden rendben lesz, akkor legkésõbb nyáron csatlakozhatom a kékekhez! Nagyon sok ember azt akarja, hogy elmenjek Madridból! Könnyû dolog távozni és sok pénzt hozni, azonban maradok, mert jelen pillanatban ez a kényelmesebb!" - nyilatkozta az ifjú támadó a klub hivatalos oldalának.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
jaj ez nem hött jol 😞
nemhiszem már el!!!
Remélem én is h minél hamarabb rendbe jön és nem komoly annyira a sérülése :S

vmvr
hiányozzon csak, nálunk jobban érzi magát😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

alonso82
csak a sértettség szól belõled, hidd el Gallas jobban hiányzik a Chelsea-nek

bigfoot
nem igaz már hogy mindenki lesérül😞(((

vmvr
attól függetlenül, hogy egy pénzéhes árulónak tartom, remélem minél hamarabb rendbe jön a sérülés! GO GUNNERS!

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Japep
Elég durvának látszik... A.Cole sérülése!
----------

Ashley sérülése komoly lehet - JM

Ashley Cole kihagyhatja a szezon hátralévõ részét. Jose Mourinho aggódik a bal hátvéd sérülésének komolysága miatt.

Mourinho:
"A térdével van probléma. Nem tudom mi. Nem tud menni, tehát valami komoly lehet. Várnunk kell pár napot mielõtt megtudjuk pontosan mi ez. De az efféle sérülés általában mûtéttel végzõdik. A legrosszabbtól tartok.Annyi mindent csinálunk, amelyhez egy teljes csapatra van szükségünk és most Ashley-t is nélkülöznünk kell. Khalid Boulahrouz csütörtökön edz elõször a csapattal és talán még egy hét mire játszhat. Döntenem kell, hogy játszassam John Terry-t a hétvégén a Charlton ellen vagy az azt követõ meccsen a Middlesbrough ellen."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ki nem szarja le...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

rvn
MU-Watford 4-0 😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Japep
A.Cole csúnyán esett, lehet lesérült egy idõre...<#szomoru1> <#rinya>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
90' Chelsea ❤️ - 0> Blackburn R.
6' <1 - 0> D. Drogba
67' <2 - 0> F. Lampard
90' ❤️ - 0> S. Kalou

Japep
3-0 Kalou

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
2-0 Lampard

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
sajos dolgom van!!!
DE HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GO BLUES!!!!!!!!

Japep
29' - Chelsea <1 - 0> Blackburn R.

6' <1 - 0> D. Drogba
-----------------

Cech - Diarra, Essien, Carvalho, Cole - Mikel, Makelele, Ballack, Lampard - Shevchenko, Drogba

CHELSEA FOOTBALL CLUB

1-0 ide Drogba góljával, Go CHELSEA!

Japep
Mourinho: Nehéz utánam menedzsernek lenni!

A portugál szakember kitölti 2010-ig szóló szerzõdését.

A Chelsea menedzsere saját bevallása szerint jól kezeli a pozíciója körül kialakult helyzetet.

"Nem ajánlom senkinek, hogy utánam elvállalja ezt a munkát. Nagyon nehéz lenne itt menedzsernek lenni utánam." - mondta cseppet sem szerénytelenül José Mourinho.

A Chelsea elmúlt viharos hónapjában rengeteg helyrõl röppent fel a hír, hogy a portugál szakember távozik a Stamford Bridge-rõl, és már találgatások is megindultak a lehetséges utódról. De miután a vasárnapi, Nottingham Forest elleni 3-0-ás gyõzelemnek köszönhetõen a Chelsea az FA-kupa ötödik körébe jutott, Mourinho figyelmeztetett mindenkit, hogy ne próbálják meg kitúrni pozíciójából.

"Tudom, hogy 11, vagy 12 név szerepel az engem váltandók listáján. De jól kezelem ezt a helyzetet. A játékosaim tanúsíthatják." - nyilatkozta a portugál. "2010-ig élõ szerzõdésem van, és ez nagyon fontos dolog. Ma én vagyok a menedzser, a szezon végéig is én leszek, és hiszem, hogy 2010-ig az maradok."

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Essien piszkálja a Vörös Ördögöket

Szó sincs róla, hogy a Manchester United nyugodtan hátradõlhet, a Chelsea a Premier League utolsó játéknapjáig rettegésben tartja legnagyobb riválisát. A ghánai Michael Essien szerint a címvédõ londoniak fokozatosan összeroppantják Rooneyékat, így sorozatban harmadszor is a csúcsra jutnak.

Bár jelenleg megnyugtatónak mondható, hat pontos elõnnyel vezeti az angol pontvadászatot a Manchester United, a Chelsea labdarúgói egyáltalán nem adták fel a harcot. Elsõsorban a ghánai Essien van harapós kedvében, aki az egyik brit bulvárlap hasábjain üzent Sir Alex Ferguson csapatának.

- Pillanatnyilag nyeregben érezheti magát riválisunk, ám egyelõre semmit sem nyert meg - nyilatkozta az afrikai futballista, aki egyedüliként minden idei bajnoki mérkõzést végigjátszott José Mourinho együttesében.

- Szerencsétlenül jártunk a karácsonyi erõltetett menetben, sok sérültünk miatt a védelem nem zárt tökéletesen. A Manchester viszont jól jött ki a rohanós tempóból, mégsem lehet nyugodt, teljes erõvel loholunk utánuk - tette hozzá Essien, aki szerint innentõl kezdve a Chelsea nem hibázhat, minden mérkõzést hoznia kell, hogy zsinórban harmadszor is bajnok lehessen.

A ghánai középpályás biztos benne, Cristiano Ronaldo és társai összetörnek majd a londoni Kékek õrült nyomása alatt.

-----------------------------------------

Terry hétvégén már Mourinho rendelkezésére állhat

A Chelsea csapatkapitánya a Charlton elleni bajnokin visszafoglalhatja helyét a Kékek kezdõcsapatában.

Az angol válogatott védõje legutóbb december 13-án szerepelt a Chelsea színeiben, majd egy gerincmûtét erejéig kórházba vonult, és az elmúlt egy hónapban a rehabilitációval és a mielõbbi visszatérésre való felkészüléssel volt elfoglalva. Terry a szerdai, Blackburn elleni bajnokin még nem játszhat, a hétvégi, Charlton elleni derbin azonban már bevetheti õt José Mourinho.

- Terry a mûtét elõtt olyan állapotban volt, amely más játékost hónapokra, vagy akár fél évre is harcképtelenné tett volna. Egy apró húzódás kicsit elnyújtotta a felépüléséhez szükséges idõt, de most már közel van a visszatéréshez. Az elmúlt heteket mentálisan nagyon nehéz volt elviselni, de õ hihetetlen lelki erõrõl tett tanúbizonyságot, míg elérkeztünk a sérülés utolsó szakaszába – mondta Bryan English, a klub orvosa.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Mourinho kinevette Sevcsenkót

A Chelsea menedzsere a Nottingham Forest elleni FA-kupa meccsen viccesnek talált egy Seva ellen elkövetett szabálytalanságot.

A Chelsea simán legyõzte a Nottingham együttesét az FA-kupa 4. fordulójában, a találkozó elsõ gólját Andrij Sevcsenko szerezte. José Mourinhónak azonban mégsem az ukrán gólt érõ megmozdulása tetszett a legjobban a meccsen, egy ellene elkövetett szabálytalanság után óriási hahotában tört ki a kispadon.

- Viccesnek találtam az esetet, mert az ellenfél balbekkje folyamatosan rugdosta a játékosaimat, és látszott rajta, hogy kész bárkit lerúgni. Éppen mondtam a kispadon a többieknek, hogy ez a fickó meg fogja ölni Sevcsenkót, de még be sem fejeztem a mondatot, egy akkorát belerúgott, hogy Andrij két métert repült utána. Igen, ezt tényleg vicces volt – mondta Mourinho, az ukrán csatár azonban valószínûleg nem nevetett olyan jót, mert egy „fejen átfordulással” ért földet az eset után.

asfa
zsííír

Japep
FA Kupa: ismét alsóbb osztályú ellenfél

Ma elkészítették az FA-kupa nyolcaddöntõjének sorsolását. A Chelsea a Blackpool-Norwich City csata továbbjutójával találkozik hazai pályán. Az elsõ mérkõzés 1-1-es döntetlenre végzõdött a másodosztályú és a harmadosztályú gárda között, így újrajátszás következik.

A párosítás:

CHELSEA - Blackpool (Angol Ligabajnokság) v. Norwich(Angol Liga 1.)
Watford-Ipswich
Preston-Man City
Plymouth-Derby County
Man Utd-Reading
Arsenal v. Bolton-Blackburn
Bristol City v. Middlesbrough-West Bromwich Albion
Fulham-Tottenham

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
jaja remélem én is!!

asfa
Ashley Cole, Drogba és Cech a "körülményekrõl"

Ashley Cole azt reméli, hogy a klub pályán kívüli problémái eltûnnek, és a csapat visszatér újára. A játékos szerint Mourinho továbbra is jó hangulatban dirigál a játékosok körül, annak ellenére, hogy a sajtóban a vezetés és Mourinho közti feszültségrõl olvashattunk.
Ashley Cole:
"Nem tudjuk pontosan mi történt, mivel mi próbálunk távol maradni mindettõl és hagyjuk, hogy mások foglalkozzanak ezzel. Viszont az eredmények sem voltak túl jók számunkra, és lehet, hogy ezek miatt. Nem rám, hanem más emberekre vár, hogy megoldják ezeket a problémákat. Én a fociért vagyok itt és bármi más zajlik a háttérben, nem hinném, hogy valamit is tehetnék, hogy változtassak azon. A menedzser boldognak tûnik. Mindig nagyon poénos a srácok körül. Mindegy mi történik, mintha semmi hatása nem lenne rá az edzõpályán. Teszi a dolgát, hogy gyõzelemre vigyen bennünket. Mindenki tudja mennyire hiányzik Terry. Ha visszatér végre, nagyon jó lesz."

Didier Drogba elismeri, hogy nem egyszerû a jelenlegi élet a feszültségek miatt. Mourinho jövõjérõl spekulált a média. Korábban Drogba elmondta, nagyon fájdalmas lenne, ha távozna Mourinho a Stamford Bridge-rõl.
Didier Drogba
"Vannak feszültségek, amelyeket nem elõzhetünk meg. Ilyen a futball. Nem könnyû benne az élet. De a játékosok kitartanak egymás mellett. Ez a legfontosabb dolog. Krízisben vagyunk? A ligában hat ponttal vagyunk lemaradva és harcolunk a bajnoki címért. Bejutottunk a BL legjobb 16 közé és küzdünk a FA kupában. De ez egy nagyon nehéz periódus. Hogyan nem állnék valaki mögött, aki mindig támogatott engem, aki segített trófeákat nyerni és az angol foci csúcsára vezette a Chelsea-t? Már Mourinho érkezése elõtt is jó játékosok voltak a klubnál, de õ hozta a gyõzelmi kultúrát ide."

Petr Cech úgy véli, a játékosok segíthetik megtartani Jose Mourinho-t azzal, hogy még több serleget, kupát nyernek.
Petr Cech:
"Azt hiszem fontos, hogy megtartsuk a legjobb menedzsert és a legjobb játékosokat a klubnál. Nem az én kezemben van, hogy változtassak valamit a klubnál. A legjobbat akarjuk nyújtani a menedzserünknek és a klubnak és a legjobbat akarjuk nyújtani önmagunknak is. De persze jó segítség a menedzsernek, ha hozzuk a gyõzelmeket. A fejem jól van. Fizikális erõnlétben, gyorsaságban és reakcióimban talán még a korábbinál is jobb vagyok, mert igazán keményen dolgoztam és ez erõsebbé tett. A legkisebb kétségem sincs a sérülésem felõl. Egyszerûen nem is gondolok rá."

bigfoot
nah szép volt Chelsea!!meg se álljunk a döntõig😄!
Szerdán újra mecs😊!
remélem mu majd bukik és átveszük a vezetést!!

asfa
köszönjük!!!

ennyi volt 3:0
majd Belinkelem a Golokat 😄