Chelsea Fan Club
-
nektek fájt az igazság eddig :) amikor is mindig minden bátor Man Utd szurkolo jött és leugatott, én mondtam h tudod h mi a vége ha ilyen modon jössz ide irkálni. alább egy hsz-ben emlitettem h mi is elcsesztük mert 1-1et játszottunk ennek ellenére nem nézek át a ti topikotokba és ha egy Chelsea-re találok hozzászolást ugatok be, pedig tehetném mert nyilván nem dicsérnek minket agyon ott! Az h megérdemelt nem lennék bele végignéztem a mérkőzést, dekoncentráltan játszott a MU, Tottenham bármikor eldönthette volna a meccset. Helyzett volt itt is ott is mégis emlékezzünk egy Berbatov lövésre vagy egy Robbie Keane kiugrásra amivel kapuig gyalogolhatott volna.. nem mennék bele h igazságos e itt nem ezen vana hangsuly csupán a szokásrol ami már sajnos szokás, h bármi vna észreveszed vagy veszitek és jöttök ide ugatni, amiből jol tudod h flém lesz pontosan tudod ha leugatsz itt vkit h nevetséges mi lesz belőle de csinálod, képtelen vagy visszafogni magad! Ez nem fáj az igazság története ez a szánalomas kategoria amikor ebben leled örömöd azok után,hogy szoltam fejezd be mert tudod mi lesz belőle! Köszönöm