Chelsea Fan Club
  • Japep

Grant örül

Chelsea a tegnapi nap folyamán bejutott a Ligakupa döntőbe, mikor is az Everton verték meg 1-0-ára, összesítve 3-1-re. A döntőben a Tottenham Hotspur lesz az ellenfelük.

"Annak ellenére, hogy sérülteink vannak bőven, és egy páran az Afrika Nemzetek Kupáján tartózkodnak, eléggé jól állunk."

"Sok mérkőzést nyertünk meg, a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a kupákban is. Ez nem könnyű sok játékos nélkül. Az emberek azt gondolták, hogy nem fogunk sikerekkel járni, de most már a Wembley-be játszunk a döntőben a Ligakupáért, négy pontra vagyunk az éltől a bajnokságban, és benne vagyunk a Bajnokok Ligája következő körében is. Boldog vagyok."

"Mindcent megteszünk azért, hogy nyerjünk. Láthattad, harcoltunk az Everton és a Liverpool ellen, és most már a döntőben vagyunk."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cech: Egy fantasztikus nap volt

Cech szerda este igen jól védett, és sokat segített a Kékeknek, hogy 1-0-ára nyerhessenek az Everton ellen, összesítésben 3-1-re nyertek.

A 25 éves cseh játékos éjszaka alig aludt, hisz a mérkőzés előtti reggelen már a felesége hívta fel telefonon - aki egy kislányt hozott világra.

Cech felkészülten várja a jövő havi döntőt, a Wembley-ben, és elárulta, hogy amik szerdán történtek vele, az egy fantasztikus nap volt és erre a napra emlékezni fog.

"Élveztem a játékot, sok lehetőség és lövés is volt egyaránt."

"Igazán büszke voltam a feleségemre. Minden éjszaka a telefonon csüngtem. Egy fantasztikus nap volt és igazan boldog voltam, hogy minden jól ment. Az utolsó néhány nap jó volt, de az utolsó éjszaka is. Három órán keresztül aludtam, a játék kezdetén igazán kimerült voltam." - mondta a Skysports News-nak Cech.