Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chelseafan
Japep
Remélem ez csak pletyka, de ha mégis mennie kéne, Hiddink lenne a legmegfelelõbb utód...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
most hallom hogy mennek a pletykák ha Mounriho nem nyeri meg a bajnokságot akkor jön Hiddink
hát remélem nem igaz

asfa
huh halltotam szép volt srácok!
Hajrá Chelsea
remélem most felfelé siklunk ezután!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bigfoot
szép volt fiúk!

Japep
És még nincs vége...86' <6 - 1> R. Carvalho
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
89' Chelsea <5 - 1> Macclesfield T.

16' <1 - 0> F. Lampard
39' <1 - 1> J. Murphy
41' <2 - 1> F. Lampard
52' ❤️ - 1> F. Lampard (pen.)
68' <4 - 1> S.W. Phillips
82' <5 - 1> J.O. Mikel
-----
Ránkfért már egy ilyen meccs, csak kár hogy Sheva nem talál be...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bigfoot
hát akkor ez már meglesz😊

Japep
CHELSEA:

Hilario - Geremi, Ferreira, Carvalho, A.Cole - SWP, Lampard, Mikel, Bridge - Kalou, Shevchenko

Cserepad:
Ma-Kalambay, Nuno Morais, Ben Sahar, Scott Sinclair, Michael Woods

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
70' Chelsea 4 - 1 Macclesfield

Lampard 3*
SWP
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
3-1
Lampard büntetõ

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bigfoot
2-1re vezetünk
két Lampard gólal

Oziris666
Hú mi megy itt megint😄
Na ezért részesítem elönyben a chelseafc.hu fórumát!

Oziris666
Érthetõ!

bigfoot
Grat neki!!!!!<#taps>

asfa
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Japep
Essien az "Év Afrikai Játékosa"!

A gánai válogatott és a Chelsea középpályása Michael Essien nyerte a BBC 2006-os "Az Év Afrikai Játékosa" díját.
Egy élõ nyílvános szavazáson, Essien közel kétszer annyi szavazatot szerzett, mint az egyiptomi Mohamed Aboutrika és az elefántcsontparti Didier Drogba.
A díj történetében elõször, a gyõztest a BBC afrikai sporttal foglalkozó élõ adásában választották meg. A díj a 2006-os naptári évet veszi figyelembe, beleértve a nemzeti bajnokságokban, a válogatottban, valamint az európai kupasorozatokban nyújtott teljesítményt.

----------
<#taps> <#eljen> <#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Közvetítés: -

2007.jan.6 (16)

Macclesfield (H)

FA Kupa

asfa
Ellenfélnézõben - Macclesfield

Az átlag focidrukkerek, de még az angol labdarúgás kedvelõi sem tudnak sokat következõ FA Kupa-beli ellenfelünkrõl.
Lássuk, ki is az a Macclesfield Town!

Macclesfield 51000 lakosú város Anglia szívében. Egy tavalyi felmérés szerint lakosai a harmadik legsportosabbak az országban - a lakosság közel 30%-a sportol heti legalább 90 percet. A csapat játékosai is valószínûleg közülük kerülnek ki 😊

A Macclesfield Town futballcsapat 1874-ben alakult, de több mint százharminc éves fennállása során nem sok sikerben volt része. Egészen 1997-ig csak a különbözõ alacsony osztályú konferencia-bajnokságokban szerepelt, a futball ligán kívül. Elõször 1995-ben juthattak volna be a ligába, de akkor nem kaptak licenszet, mivel stadionjuk, a Moss Rose nem felelt meg az elõírásoknak. Így csak a következõ bajnoki címük alkalmával, 1997-ben kerültek fel a legalsóbb ligába, a Division 3-be (ami ugye Angliában a negyedik vonalnak felel meg). Ekkorra már a stadiont is átalakították; jelenleg 6000 férõhelyes.
A szezon végén a második helyet érték el, így egybõl feljutottak a Division Two-ba, de ott nem sikerült megmaradniuk.

A Macclesfield legismertebb tagja a 39 éves játékos-menedzser Paul Ince. Az egykori Liverpool- és Man Utd játékos, egykori angol válogatott csapatkapitány 2006 októbere óta irányítja a csapatot.

Idén ismét a harmadosztályban játszanak, de huszonhat forduló után a nem túl rózsás huszonharmadik (utolsó elõtti) helyen állnak.

További érdekességek a csapatról:
- az 1996-os Európa Bajnokság alatt a késõbbi gyõztes német válogatott a Moss Rose stadionban edzett
- 2006 novemberében négy nap alatt négy játékosuk is lábtörést szenvedett, és mindannyian kidõltek a szezon hátralévõ részére
- Paul Ince még mindig játszik, öve a 25-ös mezszám. Nyilatkozatai alapján viszont nem lesz kezdõember a Chelsea ellen.

bigfoot
nah megvan szülinapi ajándék:Chelsea óra lesz😊

asfa
ahogy érzed!
viszontlátásra!

OK-de a mai nappal bezárólag nem nagyon szeretnék ebbe a Fórumbai írni csak ha nagyon muszály--->PÁPÁ Chelsea<#vigyor2>
asfa
akkor kezdjük ujra probáljunk egy kulturált békés hangulatot teremteni ha ez megy akkor irj kérlek normális "hangnemben"!

annyira kikellett törölni amit írtam
csa<#mf2>
asfa
Sajnálom, hogy nem nõttél fel a szinthez, hogy fórumozhass normális,kúltúrált körülmények közt!
Viszlát!

Ez azért komoly fórum!!!-emberkednek hogy õk ilyen meg olyan drukkerek de tuti hogy egymás seggét nyajjátok örülnétek neki hogy legalább valakinek van még fairplay az agyába és valakinek teccik más csapat játékai is, de mondjuk aki ennyire deleno annak dumálhatok--->és rám mondták hogy lehetek olyan 12 éves DE MÉGSE SZÓLOK BE SENKINEK HOGY MIÓTA DRUKKER AZ A GYEREK---> szal ez is lamak egyesülete<#mf2>
CFCHungary
Japep légyszi add meg az MSN címed, szeretnék veled beszélni!

NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM

craft=divatszrkolío(akinek jól megy a szekere)
míg a milának jól ment addig azt volt jó míg a chelsea kis csapat volt addig felé se néztél
én nem vagyok cselzi nem is szeretem a cselzit
Hajrá FTC és ACMilan
bigfoot
fiatal vagy te még ehhez😛

vmvr
jó kis gusztik gyülekezete ez a tápig-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bigfoot
hát ezt mondom

asfa
jo nem fárasztom ienekkel magam!
nagyon nem hiányzik olyan aki a csapatot is alig ismeri!

bigfoot
hát nem tom,de ha kiskora óta drukkolna a barszarnak akkor sztem nem szeretné a Chelseat!meg a többi csapatot

asfa
egy "kiskorom ota" drukkolok srác!

bigfoot
mi?

asfa
na hiányoztt :|

Jó mondjuk a VB-n az olaszoknak drukkoltam dehamár a Chelsea angol csapat akkor anglia!!!
Japep
Olaszok?! Menj már...!!!
😊))))))))))

CHELSEA FOOTBALL CLUB

De a Chelsea viszi a pálmát😊
Igazság szerint én csak Ronaldinhot szeretem azért írtam😊-nah meg az angolválogatottat😊-->csak azért írtam hogy ebbe is beleköttök-e
bigfoot
hát igen😊
én két csapatot imádok:Chelsea,meg Olasz válogatott,de régen még ez összefügött kicsit ma már semmi kapcsolat😞

Japep
Sztem nem lehet egyszerre a Chelsea-t is meg a szarszát is szeretni!
Már csak a MU hiányzik meg a Pool!!! 😊))

De te tudod!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MEGFELEL???
15 éves vok<#falbav>-KEDVENC CSAPATOM MÁR KISKOROM ÓTA:BARCELONA,MILAN,most pedig Chelsea,BARCA,és még egy kicsit milán is!!!-jah és azért drukkolok a Chelsea-nek mert az angol bajnokság a kedvencem és kell egy angol csapat!!!-=MEGFELEK???=-<#falbav>
bigfoot
hát sajna 0-0 lett,egy elég gyenge mecsen

bigfoot
hát melesz lehet csak 1 gól,de nyerünk!
szegény bula😞((((

Shep
Hát az elsõ félidõ elég lagymatag volt, Drogba helyzetén kívül nem is igen volt semmi említésre méltó, ez így kevés lesz a gyõzelemhez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Japep
Ja, csak az a baj, hogy ma sem kezdõ! 😞((

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sziasztok!
szerintem ezt a meccset behúzzátok Terry nélkül is.Remélem Sevától látunk valami szépet mert má sajnálom milyen gyengén játszik.