Chelsea Fan Club
  • Japep

Ivanovic első Chelsea-s nyilatkozata

Szerda délután írta alá a három és fél éves szerződését, a 23 éves szerb válogatott Ivanovic, és már nyilatkozott a Chelsea TV-nek, s most először beszélt a ChelseaFC.com-nak az új igazolás.

Ivanovic, 2006. nyara óta a Lokomotiv Moskvánál játszott, a tavalyi év novemberéig. Most már Chelsea játékosa.

"Egyénileg edzettem és remélem, hogy csatlakozhatom a csapathoz, és azt is remélem, hogy gyorsan betudok majd illeszkedni. Természetesen még az új edzéshez nem vagyok hozzászokva, de majd ez idővel fejlődni fog." - mondta Ivanovic.

"Középhátvédet játszottam Szerbiában, Oroszországban játszottam a védelem jobboldalán. Eléggé jól teljesítettem mindkét poszton, és megpróbálok majd itt is ugyanilyen jól játszani, a két poszt közül az egyiken."

"Rugalmasságra fogok törekedni, de majd az emberek elfogják dönteni, hogy számomra melyik poszt való. Középpályán is játszottam már. Azt szeretném, hogy a rajongók lássák, milyen játékos vagyok, mert az nem jó kezdés, ha rosszul mutatkozol be."

A nemzeti csapatban Ivanovic, a Manchester United védőjével, Nemanja Vidic-el alkotja a védelmet.

"Minden futballista álma, hogy javítson magán. Végül, egy jó csapatban is kell játszani. Sok tapasztalatot kaptam, és azt gondolom, hogy igen sokat javítottam az elmúlt években Oroszországban. Remélem, hogy a maximumot fogom nyújtani, és a debütálásomkor betudom mutatni a képességeimet."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Anelka: a Chelsea a legnagyobb!

Nicolas Anelka, a londoni Kékek friss igazolása máris trófeákról álmodozik, és úgy véli, a Chelsea-nél nincs jobb csapat a világon.

Nicolas Anelka még meg sem szokta igazán a légkört a Chelsea-nél, annyit azonban már most is tapasztalt, hogy kijelenthesse: új együttesénél jobb csapat nem nagyon van a világon. A francia csatár a Boltonban arról panaszkodott, hogy csapatával nem küzdhet nagyobb célokért, ez az akadály már elhárult, Londonban még minden sorozatot megnyerhet.

- Mindig is trófeákat akartam nyerni, a Chelsea-nél megvalósulhat a vágyam, megnyerhetem a Bajnokok Ligáját is! El sem tudom mondani, mennyire örülök, hogy itt megkapom a lehetőséget a céljaim megvalósítására! Minden sorozatban harcban állunk a végső győzelemért, és meggyőződésem, hogy nyugodtak lehetünk, mert nincs jobb játékosállománnyal rendelkező csapat a Chelsea-nél - nyilatkozta Anelka.