Chelsea Fan Club
-
Máris elvágyódik a Portsmouthból Diarra
Lassana Diarra három és fél éves szerződést kötött a Portsmouth labdarúgócsapatával. A kiváló középpályás szerződésén még meg sem száradt a tinta, ő máris tovább állna.
A francia játékos nem sok sót evett meg az Arsenalnál, mindössze tizenhárom alkalommal lépett pályára az ágyúsoknál. Diarra tavaly nyáron érkezett a klubhoz, a városi rivális Chelsea-től. A Portsmouth újonca mindjárt egy megdöbbentő nyilatkozattal kezdte bemutatkozását.
- Aki ismer, tudta, hogy el akarom hagyni az Arsenalt. Nem az ágyúsokra és nem a Chelsea-re vágytam, hanem a Portsmouthra. Biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem, hiszen itt végre játszani fogok. Harry Redknapp remek edző, akit nagyon tisztelek - vélekedett Diarra, aki azt is elmondta, a Pompey szurkolóinak el kell majd fogadniuk, ha egy nagycsapat kivásárolja őt.
- Nem a Portsmouthban fogom befejezni a játékot, ez szinte biztos. Nagyon jó csapatnak tartom új együttesemet, de ha remekelni fogok, biztosan bejelentkeznek majd értem, és akkor a drukkereknek meg kell érteniük, ha elmegyek.
A gárda menedzsere is dícsérte a játékost, Harry Redknapp szerint Diarrával sokkal stabilabb lesz a Portsmouth játéka.
- Nagyon jó fizikumú, kiváló technikai adottságokkal rendelkező futballista. Szerintem már most a Premiership egyik legjobb középpályása, de nálunk tovább fejlődhet - nyilatkozta Redknapp.
--------------------------------------------------
Kellett neki elmenni a Chelseatől... :S
Most nekünk is jól jönne, ha itt lenne.
Ő egy nagyon jó játékos, és csak fejlődni fog, kár hogy elengedtük!