Chelsea Fan Club
-
Terry: az Arsenal nem veszélyes
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya szerint csapatának elsősorban a Manchester Unitedre kell odafigyelnie, mert az Arsenal nem sokáig lesz a közvetlen élbolyban.
Az Arsenal a hétvégi döntetlenjével kénytelen volt átadni az első helyét a Manchester Unitednek, de csak rosszabb gólkülönbségével szorul a második helyre. A bajnoki címre ácsingózó Chelsea-nél úgy vélik, Arsene Wenger együttesére nem kell különösebben figyelni, elsősorban a Manchester beérése a cél.
- A United játssza a legjobb futballt, és rengeteg gólt szerez a meccsein. Óriási fenyegetést jelentenek ránk nézve. Az Arsenal még a tabella elején áll, de szerintem hamarosan vissza fog esni. A Liverpool a mostani pozíciójából már nem tud beleszólni a bajnoki címbe, mi azonban még oda tudunk érni az élre, ha nem lesznek hiányzóink és elkezdjük nyerni a meccseket - fogalmazott Terry.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Anelka: Jó csatárduót alkotnánk Drogbával
Nicolas Anelka bízik benne, hogy jól ki tudja majd egészíteni Drogba játékát, amikor az elefántcsontparti csatár visszatér.
Amikor Drogba, és honfitársa, Kalou visszatérnek az Afrika-bajnokságból, a Kékeknek a csatársorban komoly erők fognak rendelkezésükre állni, ráadásul közéjük számítandó Pizarro és az addigra játékképes Shevchenko is.
Viszont Anelka nem úgy képzeli, hogy csupán Drogba pótlására fog egyszerűsödni a szerepe, hanem úgy véli, hogy ütőképes csatárpárt képesek formálni az afrikaival közösen.
„Úgy gondolom, könnyű lesz Drogbával együtt játszani.” – áll Anelka kijelentése a klub weblapján.
„Drogba nagy játékos, de én ismerem a játékstílusát. Jól tudnék a környezetében játszani, vagy játszhatnánk mindketten elől.”
„Úgy gondolom, jól ki fogom egészíteni őt, mert érzem, hogy egy kreatív játékos vagyok.”
„Nem akarok csak azért lenni a pályán, hogy gólokat rúgjak. Passzokat is akarok adni a többieknek, így szeretek játszani.”
-----------------------------------------------------
Terryvel egyetértek, Anelkának pedig szép az az utolsó mondata... :D