Chelsea Fan Club
-
Drogba üzenete: "Én vagyok a Chelsea sztárja!"
Az elefántcsontparti támadó hazaüzent a franciának: a Chelsea-ben mindig is ő marad a legnagyobb sztár.
Didier Drogba már az elefántcsontparti válogatottal készül az Afrika Kupára, távollétében pedig mindenki Nicolas Anelkára volt kíváncsi, a gárda frissen igazolt francia támadójára. Anelka egy félidőt játszott is a Tottenham ellen, kapufáig jutott és jó teljesítménnyel rukkolt elő, Drogba ezért nem állhatta meg, hogy megüzenje csapattársának: a londoni együttesben már elkelt a legnagyobb sztár szerepe.
- Nem vagyok arrogáns, de hiszem, hogy én vagyok a Chelsea legnagyobb sztárja. Ha visszatértem az Afrika Kupáról, kétszáz százalékot fogok nyújtani, mert ebben a szezonban mindenképpen trófeákat akarok nyerni a csapattal. Nem aggódom a támadósor megerősítése miatt, Anelka érkezése egyáltalán nem jelent problémát számomra – nyilatkozta Drogba.
Ennek ellenére Didier hozzá tette, hogy úgy érzi Anelka-val akár egy jó csatárkettőst is alkothatnának a kezdőben.
----------------------------
Ez még jól is jöhet, ha majd Drogba visszatértével mindketten hajtani fognak egymás miatt... :D
Akkor csak nem akarhat annyira elmenni innen Drogba, ahogyan azt a bulvár hangoztatja...