Chelsea Fan Club
  • pilboy
    muszáj hozzászólnom ehhez a meccshez, egyrészt azért, mert nagyon színvonalas játék folyt a pályán rengeteg helyzettel, eseménnyel; másrészt azért, mert voltak kétes szituációk :)

először is szeretnék gratulálni mindkét csapatnak, mert a semleges szurkolók számára (itt nem magamra gondolok :) ) nagyon élvezetes meccset játszottak!

a meccsről:
    a Villa az elején gólokkal megszórhatta volna a kékeket! gól, Agbonlahor kapufája, közeli lövése, majd ismét egy gól.
    kérdésem: az első gólnál ki, hol látott lest? sztem is gyanús volt, csak kívácsiságból: a beívelésnél, vagy a lefejelésnél? (még nem láttam vonalból az esetet)
    ez idő alatt mindössze egy Cole próbálkozás volt hazai oldalon. aztán jött az első vitatott eset, amit eddig egyik chelsea fan sem említett (csak a másik oldal hasonló szituját). Ballack feltűnően könnyen dobta magát, ahogy sokszor Ronaldo szokta (:)), éppenhogy hozzáért Knight. így kérdéses a büntető is és a vele járó piros lap, ami nagyban befolyásolta a játékot...
    a 2. félidőben már természetesen a Chelsea dominált. Sheva óriási gólt rúgott, majd egy szép támadásból a vezetés is meglett. majd jött az egyenlítés. a Villa támadásai sokszor veszélyesek voltak, a kékek távolról próbálkoztak többnyire. Carvalho minimum 3 meccses eltiltást érdemelne... aztán ismét egy véleményes szabálytalanság a 88. percben. Cole egyszerűen bedobta magát a darálóba (mindenki ezt tette volna), a spori megette. gól. végül a slusszpoén a 90. percben: gyanús eset a gólvonalon, nem látszott tisztán a kéz... 4-4 és vége

sztem igazságos az x egy nagyon izgalmas, jó meccsen!

azt hiszem korrekt, nem támadó stílusú hsz-t sikerült összehoznom ;)