Chelsea Fan Club
  • asfa
    Michael Ballack decemberben térhet vissza

"Nagyon szépen gyógyulok, megkezdtem az edzéseket és remélem a jövő hónapban már játszhatok." - nyilatkozta a 31 éves középpályás az ARD közszolgálati televíziónak, ám azt nem árulta el, hogy pontosan mikor kezdené a játékot.

A 77-szeres válogatott Ballack azt is elmondta, hogy február 6-án Bécsben az osztrákok elleni barátságos mérkőzésen is szeretne pályára lépni.

A klasszis, aki április 22-én sérült meg, majd két bokaműtéten esett át, a tavalyi németországi világbajnokságot követően szerződött a londoni Kékekhez.

-------------------------------------------------------------------------------

Ben-Haim boldog, mert segíthetett

A két csapat a 90. percben még 1-1-es döntetlenre állt, majd akkor jött Omar Golan, aki megnyerte Izrael-nek a meccset, és gyakorlatilag bejutatta Angliát a 2008-as Európa bajnokságra.

A Chelsea védője Tal Ben-Haim nagyon megkönnyebbült a meccs után, hiszen elmondása szerint nagyon örül annak, hogy ezzel a győzelemmel segítette csapattársait, hogy ott legyenek az Ausztria és Svájc által rendezett kontinens viadalon.

"Első sorban saját közönségünknek játszottunk, ők a meccs közbe hatalmas motivációt adtak nekünk. Viszont az sem elhanyagolható, hogy ezzel a győzelemmel hatalmas segítséget nyújtottunk az angoloknak, és egyben csapattársaimnak is. Ez teszi teljessé az örömöm."

Tal továbbá abban is biztos, hogy az angolok meg fogják verni a horvátokat.

"Azt gondolom, hogy Angliának fantasztikus, minőségi játékosai vannak. Most már minden az angoloktól függ, és rajtuk múlik, hogy mi lesz az eredmény. Én azt gondolom, hogy az Angol válogatott simán nyeri, fogja azt a meccset." - mondta Ben-Haim a Sky Sports News-nak.