Chelsea Fan Club
  • asfa
    Grant: Nincs semmiféle licenc probléma

A League Managers Association-ja megerősítette, hogy mihamarabb tisztázzák az új izraeli edző sorsát, miután licenc problémái voltak, amikor leült Mourinho után a kispadra.

Grant első Chelsea edzői pályafutása alatt, a Chelsea a mai napon 2-0-ra elveszette a mérkőzést.

"Minden tőlünk telhetőt megteszünk az ügy tisztázása érdekében." - mondta Grant

"Edző vagyok, és már voltam válogatott edzője is. Mindent megteszünk az ügy tisztázása érdekében, s reméljük nem lesz probléma az ügy kapcsán."

Nincs probléma

"Vezetőedző vagyok, és nekem van, az ami egy edzőnek kell hogy legyen. Sok-sok éven keresztül edzősködtem, 18 és fél évesen kezdtem a pályámat edzőként, probléma nem lehet."

"Avram Grant-nek nincs jelenleg Pro Licence, mert Izraelben nem használják a Pro Licence-t." - mondta Simon Greenberg, a Chelsea kommunikációs igazgatója.

"Abban biztosak vagyunk, hogy 12 hónapon belül Avram-nek biztos lesz Pro Licence."

"Van minden edzőnek problémája, tény hogy Avram se lehet tökéletes. Az eljárás már halad."