Chelsea Fan Club
  • asfa
    Rooney szerint nyer a Manchester

Wayne Rooney manchesteri győzelmet jósolA héten a Manchester United 1-0-ás győzelmet aratott a Sporting Lisabon együttese ellen, a BL csoportkörében.

Ronney a lábtörése után tér vissza a Premier League-ba, és szerinte egy izgalmas kis mérkőzés elé néz majd mind a két csapat.

"Nagyon boldog voltam, hogy visszatérhettem a pályára, a Sporting ellen. Remélem, hogy teljesen fitt maradok a Chelsea elleni találkozóra is."

"Ez a meccs még nem címdöntő mérkőzés, de akkor is mindannyiunknak nagyon kemény meccs lesz."

--------------------------------------------------------------------------
    José: Visszatérek én még Angliába!

A Chelsea volt portugál edzője, már nagyban szövögeti a tervét, hogy hogyan is fog visszatérni majdan Angliába.

Az sem lehet kizárt, hogy a Chelsea volt riválisai közül a Manchester-nél, Liverpool-nál, vagy az Arsenal-nál vállalna munkát.

Remélem, hogy egyszer majd visszatérek, mondta a The Sun-nak adott interjújában.

"Egyszerűen imádom az angol labdarúgást, és remélem, hogy minél előbb visszafogok térni, és találok magamnak munkát."

"Ne higgyék azt, hogy majd még egyszer látni fognak a Chelsea-nél, miután elhagytam a klubbot."

José Mourinho, (44) a héten hagyta el a Chelsea csapatát, az eredménytelenség fejében, de büszke arra a rekordjára, amit a Chelsea csapatánál állíthatott fel.

"Szeretem az angol focit, a szurkolókat, a meccseket, és még az ellenfél szurkolóit is."

"Bár a Liverpool és a Manchester United szurkolóit nem annyira szeretem, hiszen sok dolgot kitaláltak rólam, itt Angliában eltöltött 3 év alatt."

"Azt is tudom, hogy nekem még a mai napig is helyem van a Chelsea történelmében, de mindig szeretni fogom a rajongókat, és én is remélem, hogy ők is szeretni fognak engem."

Azt tervezi Mourinho, hogy egy ideig a családjával fog foglalkozni, de nem áll szándékában sokáig pihenni.

"Most jelenleg nem dolgozom. Csak a családommal vagyok. A közeljövőben szeretnék újabb nyelvet megtanulni. Az új szakember, Avram Grant, nem mondott semmit mikor ide szerződtem, még annak idején. A Chelsea - Manchester United mérkőzés igazán erős meccs lesz mindkét fél számára, de én nem fogom nézni a mérkőzést.

A tegnap nap folyamán Mourinho azt mondta, hogy őt nem rúgták ki.

"Ha a csapat kiakart volna rúgni, akkor azt már rég megtették volna. Számomra tisztességes megállapodás volt a csapat és én köztem, megtaláltuk a helyes irányt. Nem állítom azt, hogy felhőtlenül boldog lennék."