Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
megvan jah 😊
igy msot elsõk vagyunk a barcával

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Golyo69
eddig 😄 csak hogy tiszta legyen :d

GGMU

asfa
25' Chelsea <1 - 0> Werder Bremen
24' <1 - 0> M. Essien

Golyo69
Champions League - Group A
21:10 September 12
25' Barcelona 1 - 0 Levski Sofia
25' Chelsea 1 - 0 Werder Bremen
Champions League - Group B
25' Bayern Munich 0 - 0 Spartak Moscow
25' Sporting Lisbon 0 - 0 Inter Milan
Champions League - Group C
25' Galatasaray 0 - 0 Bordeaux
25' PSV Eindhoven 0 - 0 Liverpool
Champions League - Group D
25' AS Roma 0 - 0 Shakhtar Donetsk
25' Olympiakos Piraeus 0 - 0 Valencia

GGMU

asfa
Lesrol szo se volt
mer ellenféltõl ment a labda essienhez szal jogos
Na még többet srácok
Hajrá Chelsea!

asfa
GÓÓÓÓÓLLL
ESSIEN
De szép volt
1-0

Golyo69
1-0

GGMU

asfa
Shevchenko szépen ment el a bal oldalon!
szép támadás volt

asfa
elég rossza hang de sebaj!
a barca megszerezte a ezetést
8' Barcelona <1 - 0> Levski Sofia
7' <1 - 0> A. Iniesta

Japep
Sajnos én nem tudom nézni a meccset...<#shakehead>

HAJRÁ CHELSEA!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Punker
miért ilyen recsegõs a hang? a marson játszanak ?😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

asfa
Uhh ez szép feje volt Drogbátol!
eddig jol kezdtünk de a kontrákra figyelni kell!

Rolka
Ott van Cole! De furcsa kék mezben látni <#sir> De sebaj remélem jol fog jatszani <#vigyor0>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

asfa
na itt vok
kemény meccs lesz!
erõs eza Werder
remélem nyerünk fölényesen és zépjátékkal!
Hajrá Chelsea

bigfoot
Chelsea will line-up in a 4-1-3-2 formation as follows:

1 Petr Cech

9 Khalid Boulahrouz

6 Ricardo Carvalho

26 John Terry (c)

3 Ashley Cole

4 Claude Makelele

5 Michael Essien

13 Michael Ballack

8 Frank Lampard

7 Andriy Shevchenko

11 Didier Drogba

érdekes nincs szélsõ

HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!

asfa
😊 hát persze <#pias><#pias>

Rolka
Sztem meg nektek de csak azért mert ott van Asley Cole!<#duhos2>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

asfa
Drogba visszasírta magát a kezdõbe

Nincs jobb kifejezés rá, Didier Drogba addig hisztizett, amíg José Mourinho vezetõedzõ a kezdõcsapatba jelölte a Werder Bremen elleni Bajnokok-Ligája csoportmérkõzésre.

Az elefántcsontparti támadó nehezen barátkozott meg azzal, hogy az angol bajnoki rajt óta csak epizódszerepet kap a Chelseaben. Mourinho mester látványosan nyomja a nyár bombaszerzeményét, az eddig meglehetõsen szerény teljesítménnyel elõrukkoló Andrij Sevcsenkót, Drogba pedig rendre a kispadot koptatja.

- Két csatáros játékra számítottam, Sevcsenkót mellém szerzõdtették, nem pedig helyettem - nyilatkozta az afrikai labdarúgó, aki a ma esti BL-összecsapáson Mourinho kezdõcsapatában kap helyet, csakúgy, mint a Milantól igazolt ukrán klasszis.

- Remekül megértjük majd egymást, bár nincs sok idõnk az összecsiszolódásra, a közönség máris gólzáport vár tõlünk - tette hozzá Drogba, aki díjazza a Chelsea portugál trénerének forradalmi ötletét, két hihetetlen gólerõs támadóval kell szétzilálni a brémai védelmet.

asfa
Mourinho a BL-trófea után is maradna

José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem követei el azt a hibát még egyszer, hogy egy megnyert BL-elsõség után otthagyja csapatát.

A Chelsea menedzsere élete nagy hibájának nevezte, hogy a Portóval elért 2004-es BL-cím után azonnal elhagyta az együttest, és Angliába igazolt. A szakvezetõ tanult a hibájából, és nem követi el megint ugyanazt a butaságot, vagyis akkor sem lép le Londonból, ha BL-t nyer jelenlegi csapatával.

- Nagy hibát követtem el, mikor otthagytam a Portót, megnyerhettem volna az Interkontinentális Kupát, de nem tettem. Ha még egyszer elhódítom csapatommal a trófeát, akkor maradok, és nem engedem, hogy másik edzõ ölébe pottyanjon az újabb kupagyõzelem lehetõsége – mondta Mourinho.

asfa
Mourinho: az Inter a legjobb!

A Chelsea menedzsere úgy véli, hogy jelenleg az olasz bajnoknak van a legerõsebb kerete a világon.

José Mourinho szerint csapata erõsödött annyit a nyári szünetben, hogy idén meg tudja szerezni a Bajnokok Ligája-elsõséget, ugyanakkor a Chelsea-n kívül még legalább tíz együttes van, amelyiknek megvan az esélye az elsõségre.

- Meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, de ezzel így vannak a többiek is. Sokat erõsödtünk a nyáron, jó esélyünk van a végsõ sikerre, de ugyanez elmondható legalább másik tíz csapatról is. Úgy vélem, ha a játékoskeret minõségét nézzük, akkor jelenleg az Inter a világ legerõsebb csapata, de elhanyagolható a különbség a legjobbak között.

Mourinho szerint csapatának nem volt szerencséje a sorsoláskor, mert a Barcelona mellé megkapta a legerõsebb ellenfelet a harmadik kalapból.

- Elsõ ellenfelünk, a Werder volt a legnagyobb játékerõt képviselõ csapat, amelyet kaphattunk a harmadik kalapból. Nem hiszem, hogy a németek tartanak tõlünk, ezen a szinten már minden együttesben a világ legjobbjai futballoznak. Nagyon fontos, hogy gyõzelemmel kezdjük a csoportkört, mert sok nehéz meccs vár még ránk, jól jönne a plusz önbizalom.

Rolka
hát ba**eg remélem beteszi ha meg vette!

Rolka
Mert akkor nézem a meccset<#nyes>

vmvr
Tán majd a murinnyo gyerek eldonti...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rolka
Ashley Cole fog játszani a werder elleni meccsen?

asfa
eléggé megszenvedtünk a Charlton ellen de siekrült a gyõzelem!
Man Utd nagy nehezen nyert sajnos
Pool , Arsenal hozta a formáját
mi nem de remélem belerázódunk lassan
Hajrá Chelsea!

asfa
Kedden Werder ellen megy e meccs 😊

Klose, akire oda kell majd figyelni

Idei elsõ Bajnokok Ligája ellenfelünk a német Werder Bremen. A brémaiak a Bundesliga második helyén végeztek tavaly a Bayern mögött, így nekik sem kellett selejtezõt játszaniuk.

A zöld-fehér Werdert 1899-ben alapították, és az elmúlt 107 évben 4 bajnoki címet (1965, 1988, 1993, 2004), 5 Német Kupát (1961, 1991, 1994, 1999, 2004), 3 német Szuperkupát (1988, 1993, 1994) és egy Liga Kupát (2006) szereztek, valamint egyszeres KEK-gyõztesek (1992).

Legnagyobb riválisuk természetesen a Bayern, illetve mostanság a Schalke04, mióta a kékek magukhoz csábították a Werder számos játékosát (Ailton, Krstajic, Rost, Reck és Ernst). Büszkék kikötõvárosi származásukra - a gólokat hajókürttel ünneplik. Igaz, az ellenfél szurkolói pedig "halfejûeknek" csúfolják õket 😊

1980-ban került a csapat élére a nemrég a görög válogatottal Európa Bajnoki címet szerzõ Otto Rehhagel. Tizenöt éves(!) edzõsége alatt nyolc trófeát gyûjtött be a klub, és remek csapatot alakított ki az észak-német kikötõvárosban. A keze alatt dolgozott Rudi Völler, Karl-Heinz Riedle, Marco Bode, Mario Basler és Andy Herzog is.
Az 1992-es KEK sorozatban magyar ellenfelen is túl kellett jutniuk - a Fradit otthon 3-2-re verték, és az Üllõi úton is nyertek 1-0-ra. A döntõben a többek közt George Weah-val és Emmanuel Petit-vel (csak hogy a Chelsea-nél maradjunk 😊) felálló Monaco-t verték 2-0-ra.
Rehhagel 1995-ben ült át a Bayern München kispadjára.

Az elmúlt években ismét csak ütõs gárda állt össze Brémában. A 2003/04-es szezonban pedig ritka tettet hajtottak végre: a bajnokság mellé a kupát is megszerezték! Ekkor a klub játékosa volt Lisztes Krisztián is, aki egy sajnálatos sérülést követõen már nem tudott visszakerülni késõbb a csapatba.
A 2004/05-ös évadban így indulhattak a Bajnokok Ligájában, ahol a legjobb tizenhat között emlékezetes pofont kaptak a Lyontól (0-3 és 2-7).
Tavaly másodikként jutottak tovább a Barcelona mögött a csoportkörbõl, a kieséses körben pedig idegenben lõtt gólok miatt estek csak ki a Juventus ellen.
Legutóbbi sikerük az idén augusztusban, a Bayern ellen megnyert német Liga Kupa.

A Werder híres veszélyes támadófocijáról, és elõretolt védelemmel játszanak. Így nem meglepõ, hogy elsõsorban a Klasnic-Klose-Diego támadósorra kell majd odafigyelni.
Az idei szezonban három forduló után két gyõzelmük van.

Az idei játékoskeret:

(szám - poszt - név)
1 K Andreas Reinke
3 H Petri Pasanen
4 H Naldo
5 H Pierre Wome
6 KP Frank Baumann
7 KP Jurica Vranjes
8 KP Clemens Fritz
9 CS Mohamed Zidan
10 CS Diego
11 CS Miroslav Klose
14 CS Aaron Hunt
15 H Patrick Owomoyela
16 H Leon Andreasen
17 CS Ivan Klasniæ
18 K Tim Wiese
19 CS Jerome Polenz
20 KP Daniel Jensen
22 KP Torsten Frings
24 KP Tim Borowski
26 H Florian Mohr
27 H Christian Schulz
29 H Per Mertesacker
30 K Kasper Jensen
33 K Christian Vander

Japep
CHELSEA <2 - 1> Charlton meccsképek:

1. kép
2. kép
3. kép
4. kép
5. kép
6. kép

Elsõ Chelsea-s képei Ashley Cole-nak:

1. kép
2. kép
3. kép

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ez egy jó nap, és még jobb lenne, ha kikapna a MU...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
FT - Chelsea <2 - 1> Charlton Athletic

06' <1 - 0> D. Drogba
54' <1 - 1> J.F. Hasselbaink
63' <2 - 1> R. Carvalho
84' F. Lampard (pen.)

-----

FT - Everton ❤️ - 0> Liverpool

24' <1 - 0> T. Cahill
36' <2 - 0> A. Johnson
90' ❤️ - 0> A. Johnson

-----

FT - Arsenal <1 - 1> Middlesbrough

22' <0 - 1> J. Morrison
67' <1 - 1> T. Henry (pen.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
68' Chelsea <2 - 1> Charlton Athletic

6' <1 - 0> D. Drogba
63' <2 - 1> R. Carvalho

<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
64' Chelsea <1 - 1> Charlton Athletic

6' <1 - 0> D. Drogba

<#shakehead><#shakehead><#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
Drogba Góljával VEZETÜNK
IGEEEN
Chelsea - Charlton 1-0 12'
HAJRÁ MOST ELMEGYEK MAJD LESZEK!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!!!!!!

asfa
😊 ne engem szidj ha elmegy 😄D
de nyernünk kell Hajrá jah köfi 😄

fsgh
😄DDDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
raktam rátok sokat, hajrá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
😊 remélem nyerünk Hajrá Chelsea!

DJ Bee18
gyõzni ám 😊 a eurosportos játékban Chelsea részvényt vettem 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

asfa
Chelsea v Charlton
Chelsea (from): Cech, Ferreira, Boulahrouz, Carvalho, Terry, A Cole, Bridge, Geremi, Makelele, Lampard, Mikel, Essien, Ballack, Wright-Phillips, Shevchenko, Drogba, Kalou, Cudicini.

Charlton (from): Carson, Young, Traore, Diawara, El Karkouri, Ambrose, Holland, Faye, Hughes, Hasselbaink, D Bent, Myhre, M Bent, Rommedahl, Kishishev, Lisbie, Reid, Pouso.

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sztem majdnem ugyanazt a szintet tudják hozni
én személy szerint még sosem láttam cole-t a meccs legjobbjának vagy mondtam volna h húha de jó focista... pedig sok ágyús és angol válogatott meccset néztem, emellett bridge néha eltûnik de általában igen jó formát hoz szóval cole- nekem kicsit olyan h a neve nagyobb de ez az én látásmódom

violence can be used for good - JUSTICE

báttyó02
azér kól nemgyengén jobb -.-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

asfa
mér lenne az?
Bridge és Cole mindekttõ válgoatott és kiválo védõ!sztem Bridge nagyon jo!

neevous
"Wayne Bridge személyében komoly riválisa akad"
Ez sztem 1 kicsit túlzás😊

gallas meg 10es lesz... tuti csatárt fog játszani<#vigyor3><#hehe><#hehe>

Japep
Cole harcra kész
Pénteken sajtótájékoztató keretében bemutatták Ashley Cole-t, a Chelsea labdarúgócsapatának legújabb szerzeményét.

A nagy rivális Arsenaltól érkezett angol válogatott hátvéd jól tudja, meg kell küzdenie helyéért a kezdõcsapatban, hiszen Wayne Bridge személyében komoly riválisa akad.

- A Chelsea-ben gyakorlatilag senkinek sincs bérelt helye a kezdõ tizenegyben, mivel majdnem minden posztra két azonos képességû játékos jut. Keményen meg fogok azért dolgozni, hogy kivívjam José Mourinho vezetõedzõ elismerését - nyilatkozta Cole a Chelsea televíziós csatornájának.

Bár Bajnokok Ligája-döntõn már szerepelt, a díszes trófeát még nem tarthatta a kezében. A londoni kékekkel ez az álma is valóra válhat.

- Természetesen rengeteg trófeát szeretnék nyerni a csapattal. A bajnokság megnyerése mellett számomra a legfontosabb siker a Bajnokok Ligája-elsõség lenne - tette hozzá Cole.

kép 1.
kép 2.
kép 3.
kép 4.
kép 5.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LasCar16
háát majd Murinho rotál😛

#acm

blahblahblah
hiszi a piszi😊
amúgy inkább whu-ban maradjanak és emeljék fel azt a klubbot a legjobbak közé minth nálunk padozzanak

bigfoot
sajna a hétvégi chelsea mecset nem látom ugyanis olaszországban leszek péntek este indulok,
Hajrá Chelsea,szúrkoljatok helyettem is!!!

Japep
Mascherano és Tevez a Chelsea-ben?!
Lehet, hogy Mascherano és Tevez jövõre a Chelsea-ben folytatja ?!

"Most már biztos, hogy az ügylet hátterében a Media Sports Investments (MSI) áll, s annak fõnöke, egy bizonyos Kia Joorabchian, legalábbis a hivatalos álláspont szerint. A brazil klubot, a Corinthianst is birtokló cég igazi tulajdonosának a Chelsea-t irányító Roman Abramovicsot tekintik Nagy-Britanniában, így pedig már érthetõbb, miért igazolt a West Ham Unitedhez Mascherano és Tevez. A sejtések szerint az orosz üzletember kipróbálja a két válogatott sztárt a kisebb csapatban, s ha jó teljesítményt nyújtanak, akkor jövõre már a Kékek mezében futnak majd ki a pályára."

"A tekintélyes The Times azt is kiderítette, hogy Mascherano és Tevez fizetésének a felét (évi 1.5-1.5 millió font) fizeti a WHU, s olyan kitétel is szerepel a szerzõdésben, hogy mindkét futballistát kötelezõ pályára küldeni, amennyiben sérülés nem gátolja a szereplést."

És a végére még 1 érdekesség:
„Hiszek abban, hogy a West Ham United hamarosan nagyobb klub lesz, mint a Chelsea, s hét év múlva már a Manchester Unitedet is túlnövi” – jelentette ki Kia Joorabchian.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

épp ezt mondtam h senkinek nem lehet hinni...
én le se kaksizom most h bepereli még teátrálisbb lesz és még mélyebb lesz a probléma...nekik