Chelsea Fan Club
  • asfa
    Remények...

A Chelsea új vezetőedzője, Avram Grant azt nyilatkozta, hogy támadójátékot fog játszatni a csapattal az elkövetkező hónapokban.
    Az ex-izraeli edző hiszi, hogy a jövőben látványos és átütő erejű játék lesz a Kékek fegyvere.
    "Szeretem a támadófutballt, úgy gondolom, hogy az hatékony. A labdarúgás sokkal szórakoztatóbb, látványosabb lett, mint amilyen pár évvel ezelőtt volt.
    Nem lehet mindig jól focizni, de a céljaink közt szerepel a pozitív, jó játék a trófeák elnyerése érdekében."

"A németországi vb-t megelőző selejtezőn, Izrael csapatával egy csoportban voltunk a francia nemzeti 11-gyel, és több gólt szereztünk mind ők. Az izraeli ligában eltöltött éveim alatt mindig a legtöbb gólt szerző csapat voltunk."

"Tudom, hogy nincs nagy elismertségem és kapcsolatrendszerem az angol bajnokságban, - tette hozzá a szakember. de évente 5-6 alkalommal látogattam elismert angol szakemberek edzéseit; ők barátaim, szóval remélem semmi meglepetés nem fog érni, és megpróbálom a lehető legjobban végezni a munkámat."

Világszerte felmerültek e kérdések: ki az a Grant, és miért nem sikeresebb edzőt választottak Jose utódjaként?
    "Én nem tudom, ki tart sikeresnek, és ki nem. De emlékezzünk, mikor Arséne Wenger az Ágyúsokhoz került, mindenki azt kérdezte, ki az a Wenger?
    Nem szeretném védeni, de megítélésem szerint nagyon is jó munkát végez a francia mester az Arsenálnál."

A holnapi Manchester elleni rangadó lesz az első meccse a Kékek kispadján. Egy esetleges győzelemmel nagyobb bizalmat kaphat a játékosoktól és a szurkolóktól is.
    "A MU ellen az Old Traffordon játszani soha nem egyszerű feladat, de majd meglátjuk".-zárta szavait a 'The New Man'.