Chelsea Fan Club
-
Drogba elsírta magát!
"Te vagy a legjobb csatár a világon, és magad miatt váltál azzá."
"Büszke vagyok rád, Didi, és neked is büszkének kellene lenned magadra."
"Dolgozz keményen, te egy győztes típus vagy." - ezekkel a szavakkal búcsúzott a portugál szakember az egyik kedvenc játékosától, majd megölelte, mint egy apa a gyermekét.
Mikor Mourinho továbbment, Drogba nem bírta tovább, és könnyekben tört ki.
Florent Malouda próbálta vigasztalni az elefántcsontparti támadót.
Egy barátja szerint Drogba nagyon ideges lett, amikor megtudta, hogy kirúgták a trénert, akire mentorként tekintett.
Nem kizárt, hogy a 29 éves csatár kérni fogja a vezetőket, hogy engedjék másik együtteshez szerződni - tette hozzá a labdarúgó barátja.
-----------------------------------------
Ettől félek, hogy nem csak JM-ót veszítjük el, hanem alapjátékosokat is...reméljük nem igaz!
-----------------------------------------
Mourinho nyilatkozata
Nagyon büszke vagyok a munkámra és biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam 2004-ben, amikor a Chelsea-hez jöttem." - nyilatkozta Mourinho.
"Egy fantasztikus és nagyon sikeres időszaka volt ez a pályafutásomnak és nagyon köszönöm a szurkolóknak, akik mindig mellettem álltak."
"Az egész klubnak sok sikert kívánok és a játékosoknak sok boldogságot a játékban és a családi életükben."
"Végül a családom nevében szeretném megköszönni a tanároknak és a sok barátnak a támogatást és a megértést."
------------------------------------
Még most sem fogtam fel igazán, hogy elment...ezt nem is lehet! Mellette minden más edző egy jellemtelen, unalmas ember. Nehéz lesz megszokni az újat, de muszáj!
Bárhova is megy Mourinho, az biztos, hogy figyelemmel fogom kísérni! Sok sikert neki és köszönjük!