Chelsea Fan Club
  • Japep
    Robben: Nem igazolok a Real Madridba!

"Amióta tárgyaltunk a Madriddal, megnéztem a meccseiket, és meg kell hogy mondjam, nem igazán tetszett amit láttam. A felkészülési meccseken is rosszul játszottak. Azt hittem, hogy a Szuperkupán jók lesznek, de olyan lélektelenül játszottak, hogy az rettenetes." - kezdte Robbo.

"Nem hinném, hogy nekem egy ilyen csapathoz kéne igazolnom. Különben sincs rá nagy esély, hogy megszülessen a megállapodás ennyi idő alatt."

"Amikor 2004-ben megkeresett a Chelsea és a Manchester United, apám azt mondta, hogy nem igazolhatok a Chelsea-hez. Úgy mondta: előbb küldene a vörösök tartalékjaihoz, mint Londonba. De az MU csak gondolkozott, hogy engem válasszon e vagy mást, tegyen e ajánlatot. A Chelsea-ben láttam hogy magabiztosak, engem akarnak és készek kifizetni azt az árat, amennyit kérnek értem."

"Most a Realnál is ugyanaz megy, mint akkoriban a Manchesternél. Még mindig nem tudják, átigazoljanak e vagy sem, és ez sem tetszik."
    - mondta Arjen.

------------------------------------------------------------------
    Ez jó hír, végülis Mourinho azt mondta, ha nem lenne ilyen sérülékeny, kezdőként számítana rá egész szezonban...sok sikert neki!
    Egy kicsit beszólt a Realnak az elején... :D