Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
torkonbaszni valakikt szerintem nem tul szabalyos de javits ki ha tevedek
BUDA > miskolc.
Most már biztos, hogy Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti csatára nem hagyja el a Chelsea-t, a játékos a napokban meghosszabbítja szerzõdését a londoni klubbal.
Andrij Sevcsenko érkezésével veszélybe került Drogba helye az együttesben, José Mourinho ugyanis az egycsatáros játék híve, így várhatóan az ukrán több lehetõséget kap majd a szezon során, mint az elefántcsontparti. Drogba nem ijedt meg az ellenféltõl, és többször is kijelentette: felveszi a kesztyût, és megküzd Sevával a csapatba kerülésért. A csatár magabiztossága ellenére több klub is elkezdett érdeklõdni iránta, így a Lyon és a Milan is, most azonban biztosnak látszik, hogy a gólvágó nem megy sehova, hamarosan ugyanis meghosszabbítja szerzõdését a Chelsea vezetõivel.
- Mihelyst a csapat hazatér amerikai túrájáról, Didier aláírja új szerzõdését – mondta a focista menedzsere. – Az elõkészített kontraktus már készen áll, mindkét fél rábólintott a benne foglaltakra, csupán egy-két kisebb módosítás szükséges.
Az új szerzõdés a hírek szerint 2010-ig szól, a 28 éves csatár heti 95 ezer fontot keres majd.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mourinho-nak nem a vereség, hanem Cole sérülése fáj.
Joe Cole a második félidõben, alig öt perccdel azután, hogy pályára lépett, térdsérülést szenvedett. A válogatott középpályás mankóra támaszkodva bicegett ki a stadionból, s még nem tudni, sérülése mennyire komoly. Jose Mourinho nem aggódik túlzottan a vereség miatt, mint mondta ez csak a fáradtságnak tulajdonítható - Cole sérülése szomorúbb esemény.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
ti mit nyertetek? 1 évet a serie bbe :AS:ASD:ASD:ASASDF😄A?A??S
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
NÉZZÉTEK MEG: WWW.CHELSEAWEB.FW.HU - AZ OLDAL http://www.takeforum.com/cfchungaryforum/ - A FÓRUM
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
a másik h kit érdekel?
címvédés lesz megint... nem veretlenül de tarol megint a chelsea
összeszedik magukat
bl-az megint más kérdéses lesz de sztem azt is elhozza a csapat az idén, mint ahogy bajnokságot fa kupát
violence can be used for good - JUSTICE
de én ma sztem megnézem asszem adja a sportklub felvételrõl!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Elsõ felkészülési meccs, elõszõr játszottak az új fiúk, ezenkívül az ellenfél a saját bajnokságának kellõs közepén tart, csúcsformában. 10 szabálytalanság sok?
Az Inter 5 perc alatt csinál ennyit, a magyar csapatokról nem is beszélve.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A Chelsea vereséggel kezdte az idényt. Az elsõ félidõben uraltuk a játékot a 2. félidõben Mourinho lehozta a sztárokat és annak következménye a vereség. A mérkõzés képérõl mindent le ír, hogy az MLS egyszer lõtt kapura és abból gól is született.
Keretek az elsõ félidõben:
MLS: (3-5-2): Perkins: Conrad, Boswell, Erpen; Gros, Gomez, Mulrooney, De Rosario, Albright; Moreno (c), Ching.
Chelsea: (4-1-3-2): Cudicini; Gérémi, Ferreira, Terry (c), Bridge; Essien; Wright-Phillips, Ballack, Lampard; Drogba, Shevchenko.
Keretek a második félidõben:
MLS: Cannon; Erpen, Boswell, Robinson; Gros, Clark, De Rosario, Adu, O’Brien; Eskandarian, Jaqua
Chelsea: Cudicini (Hilario 64); Gérémi, Carvalho, Terry, Essien; Lampard, Diarra, Mikel; Cole (Smith 52), Kalou, Robben.
A gólt Hilario a Chelsea 3. számú kapusa kapta aki 5 percel azelõt áll be, hogy, De Rosario a 69. perben betalált.
Lövés: MLS All-Stars 1 Chelsea 4
Szöglet: MLS All-Stars 5 Chelsea 6
Szabálytalanság: MLS All-Stars 5 Chelsea 10
Les: MLS All-Stars 1 Chelsea 4
CHELSEA FOOTBALL CLUB
BUDA > miskolc.
A Chelsea menedzsere hajlandó megbocsátani William Gallasnak a tiszteletlen viselkedéséért, de azért nem állhatta meg, hogy oda ne szúrogasson a franciának.
José Mourinho meglehetõsen kétértelmûen nyilatkozott játékosáról, a francia William Gallasról, aki a múlt héten azzal tüntetett csapata ellen, hogy engedély nélkül távol maradt az egyik edzésrõl. Mourinho szerint Gallas hiába akar más klubhoz igazolni, valójában nem kell senkinek, a londoni klubnál egyetlen érdeklõdõ sem jelentkezett érte.
- A hírekkel ellentétben, senki sem érdeklõdött Gallas iránt – mondta a menedzser. – Sevcsenk ügyében sokáig egyeztettük a Milannal, ám a vezetõk egyetlen szóval sem említették, hogy szeretnék szerzõdtetni a védõt. A Chelsea egy nagy család, és Gallas tiszteletlen volt minden tagjával szemben. De még a legjobb családokban is elõfordul, hogy valaki hibát követ el, ilyenkor a többieknek segíteniük kell megoldani a problémát, megtenni minden tõlük telhetõt ennek érdekében. Még egyszer mondom, a játékost senki sem kereste, még csak rossz ajánlatról sem tudok beszámolni, ez az igazság. Ha jó ajánlat érkezett volna érte, elgondolkoztunk volna rajta, de ennek hiányában Gallas továbbra is a Chelsea játékosa és hétfõtõl ismét a csapattal edzhet majd.
ezek alapján jó a hangulat gallastól eltekintve😄
"Nagyon jó srác, hamar barátok lettünk. Állandóan mosolyog, vidám, vicceket mesél, feldobja az edzések hangulatát. Fizikálisan fittnek tûnik, úgy látom, hogy jó volt leigazolni, nem csak a góljai miatt, hanem mentálisan is sokat jelenthet a csapatnak egy ilyen játékos." - mondta Terry a klub hivatalos honlapjának.
"Nagy igazolás volt. Most tért vissza egy hosszú szabadságról és úgy tûnik, hogy ez csak jót tett neki. Látszik, hogy nem bírta labda nélkül, mert kitûnõ állapotban van. Nagyon masszív játékos, akin látszik az, hogy fizikálisan topon van, magas , erõs, gyors, egy edzõ ha kívánhatna sem tudna jobb játékost jellemzõket leírni." - mondta Terry a klub hivatalos honlapjának.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mert sztem nem szeretne bal oldalt játszani!Carvalhoval pedig rotációba játszanának
legalábbis remélem.
Az egyiket letörölhetnéd!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de egy védõ kell még...
Reméljük ez nem fog megmutatkozni a teljesítményén...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
William Gallas igazán mindent megtett, hogy kikerüljön a Chelsea és Josá Mourinho karmai közül. Már hónapok óta kérlelte csapatát adja el külföldre, néhány napja pedig nem jelent meg csapata edzésén, ezzel tüntetve a vezetõk hozzáállásával szemben. Átadólistára azonban ezután sem tették, inkább jól megbüntették, elvették a kedvenc mezszámát, és lefokozták a tartalékok közé. A francia védõ most belátta, hogy fölösleges tovább harcolnia, és inkább beletörõdött, hogy idén is a Kékek játékosa lesz.
- Gallas a következõ szezonban a Chelsea játékosa lesz – jelentette ki a futballista édesapja.- Megbeszélte a dolgot a családjával és tegnap este elfogadta, hogy egyelõre nem vezet el út Londonból. Azt még nem tudom megmondani, hogy hajlandó-e meghosszabbítani szerzõdését a Chelsea-vel, csak azt tudom, hogy elvették tõle a kedvenc mezszámát.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
én mindenesetre örülnék azért mert középsõ védõnk van elég!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
rég lemondtak errõl!aztán kitudja...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
plusz középsõ védõ is kéne egy mivel lehet huti is elmegy,de ha nem akkor sem vmi jó csere
aki valaha is játszott csapatsportot az tudja milyen szar ha valaki nem akar dolgozni
gallas márpedig nem akar...
cole meg nem kell mert ott van bridge-aki angol válogatott szóval... felesleges lenne szerintem
én már csak gallast adnám el és készülhetünk a címvédésre és bl gyõzelemre nyugodtan...
a real szerintem utoljára 98ban volt jó és azóta ez a marketing-gépezet ...
nem akarok szavakat használni😄
imádom a realt de mióta ez megy atlético-s lettem😄 un colchonero😊 y no madridista...
nagyon jók sztem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
.jpg)
.jpg)