24199
Chelsea Fan Club
  • asfa
    off
    Gyönyörűű bravur MAgyarország-Olaszország 3-1!!! csodálatooos!:))
    Anglia-Németország 1-2
    Lamaprd góllal vezettek az angolok!
    on
  • Monoton
    amugy nekem ez a szösszenet semmit nem jelent :)

csak egy példa:

20:33 - HIVATLOS: GABRIEL HEINZE A REAL MADRID JÁTÉKOSA!

18:30 - Heinze viszont tagadja a Real Madriddal vagy más csapattal való tárgyalásokat. Az ő egyetlen lehetősége a Liverpool.

18:15 - A Marca tényként kezeli Heinze leigazolását.
  • Monoton
  • chelseafan
    Chelsea Football Club and Real Madrid have reached an agreement for the transfer of Arjen Robben subject to the player agreeing personal terms and passing a medical.

forrás: chelseafc.com
  • bigfoot
    nah akkor megmarad az erős keretünk!!!
  • Japep
    Robben: Nem igazolok a Real Madridba!

"Amióta tárgyaltunk a Madriddal, megnéztem a meccseiket, és meg kell hogy mondjam, nem igazán tetszett amit láttam. A felkészülési meccseken is rosszul játszottak. Azt hittem, hogy a Szuperkupán jók lesznek, de olyan lélektelenül játszottak, hogy az rettenetes." - kezdte Robbo.

"Nem hinném, hogy nekem egy ilyen csapathoz kéne igazolnom. Különben sincs rá nagy esély, hogy megszülessen a megállapodás ennyi idő alatt."

"Amikor 2004-ben megkeresett a Chelsea és a Manchester United, apám azt mondta, hogy nem igazolhatok a Chelsea-hez. Úgy mondta: előbb küldene a vörösök tartalékjaihoz, mint Londonba. De az MU csak gondolkozott, hogy engem válasszon e vagy mást, tegyen e ajánlatot. A Chelsea-ben láttam hogy magabiztosak, engem akarnak és készek kifizetni azt az árat, amennyit kérnek értem."

"Most a Realnál is ugyanaz megy, mint akkoriban a Manchesternél. Még mindig nem tudják, átigazoljanak e vagy sem, és ez sem tetszik."
    - mondta Arjen.

------------------------------------------------------------------
    Ez jó hír, végülis Mourinho azt mondta, ha nem lenne ilyen sérülékeny, kezdőként számítana rá egész szezonban...sok sikert neki!
    Egy kicsit beszólt a Realnak az elején... :D
  • mrpilo92
    melyiken adják a portsmouthal folytattot párharcot a mellesleg chelsea győzelemmel fog végződni??
  • asfa
    igy van!
    nemtom a biro kilesz...
  • mrpilo92
    A PORTSMOUTHAL AZÉRT MÉG ELBÁNUNK SZERINTEM CSAK EGY JÓ FELÁLLÍTÁS KELL ÉS HAJTÁS!!
  • mrpilo92
    ki lesz a bíró??azt nem tood??
  • banok
    és 16.00-kor lesz.
  • asfa
    augusztus 25-én hazai pályán fogadjuk a Portsmouth-t
  • mrpilo92
    nem tudjátok mikor lesz kövi chelsea meccs??
  • mrpilo92
    heló mindenkinek!!!
  • Freedom88
    ollé!! Megérdemli!
  • bigfoot
    Grat neki!!
  • asfa
    Cech Aranylabdát nyert

Ismét Petr Cechet választották Csehország legjobb futballistájának.

Az angol élvonalbeli Chelsea 25 esztendős kapusa zsinórban harmadszor nyerte el a cseh Aranylabdát. A sportújságírók szavazásán Cech szoros versenyben nyerte meg a szavazást, mindössze három voks döntött a javára.

A második helyen az Arsenal középpályása, Tomas Rosicky, míg a harmadik helyen az AC Milan védője, Marek Jankulovski végzett.
  • asfa
    igenis :DDDD nem leoltani akartam :D
    off
    Real-Sevilla 3-5 :) ezt láttátok e? :D
    on
  • k O T T A
    nem kell leoltani;) csak egy off-ot tegyen elé aztán csókolom:)
  • asfa
    probáld lécci egy hsz-be az ilyeneket.. mellesleg ez a Chelsea fan club.. de igen én személyszerint láttam a bayern meccset.. és Werder Bremen - Bayern volt nem Berema..
  • Jagumo
    láttátok a Bayer-Beremát? 4-0 nem semmi9 csapat lett ez a BAyern!

EZ a csel nagyon szép ebből az akcióból lett a 3. gól:)
  • Jagumo
    nem modnjátok kikapott a MU??? XXD

nem néztem a meccset:)
  • Jagumo
    X-elün sebaj Kira!!:)
  • asfa
    jaja ez királyság!
  • Japep
    Makelele hosszabbított

Makelele újabb egy évvel hosszabbította meg a szerződését a Chelsea-vel, így a 34 éves középpályást 2009-ig köti majd a szerződés a Kékekhez.

A francia középpályás 2003-ban érkezett a Real Madrid-tól és jelenleg ő a játékoskeret legidősebb tagja.

Makelele nagy szerepet játszott a Chelsea sikereiben, hiszen kulcsszerepet játszott abban, hogy a londoni klub 2004-ben és 2005-ben bajnokságot, valamint kétszer Ligakupát és egyszer FA-kupát nyert.

Eddig 183 mérkőzésen lépett pályára és ez idő alatt 2 gólt szerzett.

--------------------------------------------------------------
    Ez nagyon jó hír... :D
  • asfa
    szép volt Kékek!! jo ez az eredmény.. mellesleg annyit tennék hozzá a kamu büntetőhöz valamint az egész mérkőzéshez.Úgy érzem a büntető tényleg jogtalan volt! a Liverpool többször volt fölényben a mérkőzés folyamán de hazai közönség előtt ez elvárt dolog! viszont a bíró Rob Styles rengeteg hibát követett el!!Többször a Chelsea ellen.. amit ugymond "kárpótolt" egy büntetővel talán vagy én nemtudom.. Ashley Cole Fernando Torres felrugása miatt kapott sárgát.. hozzáteszem a lábuk sem ütközött össze.. Torres mellesleg nagyon sunyi játékos..unszimpatikus.. nem szerettem sose.. bár ez nem a golja miatt van teszem hozzá gyorsan! kicsit gyenégn játszottunk de a lényeg az 1 pont amit mindenki szívesen elvinne az Anfiel Road-ról, nekünk sikerült.. sok szabálytalanság volt.. Pool fölény de szép Chelsea helyzetek is voltak! kihasználtuk a 11-est berugtuk ennyi elég volt! viszont mint mondtam rengeteget hibázott Rob Styles sporttárs! a mérkőzés 1-1 lett kinek tetszik kinek nem ez van!
    én azt mondom szép volt nekünk megfelel jelen esetben az 1 pont!!
    meccs irama pedig változó volt.. Mikel gyenge..helyette Joe Cole-nak kellett volna kezdenie..Alex legközelebb kezdő legyen Ben-Haim helyett meglátásom szerint..Drogba pedig még nem nyerte vissza a formáját de nemrossz! reméljük megin belelendül mint tavaly! ennyit erről
    HAJRÁ CHELSEA!!! GO BLUES!!
  • asfa

• asfa

• asfa
    Kamu büntetővel mentett pontot a Chelsea az Anfield Roadon

Robert Styles játékvezető a 61. percben tévesen büntetőt ítélt a Chelsea javára, a Liverpoolnak a hajrában így is alkalma nyílt, hogy megnyerje a meccset, de nem élt lehetőségeivel.
    Az angol bajnokság első rangadóján a Liverpoolban pályára lépett a héten lábujjtörést szenvedő Steven Gerrard, a Chelsea menedzsere, Jose Mourinho viszont továbbra sem számíthat a sérült Andrij Sevcsenkóra és Michael Ballackra. A Pool már az első negyedóra végére előnyhöz jutott a Chelsea ellen, a nyáron igazolt Fernando Torres Gerrard passza után talált a londoniak kapujába. Továbbra is a hazaiak maradtak támadásban, de a szünetig már nem változott az eredmény.
    A Chelsea a 62. percben egyenlített: Malouda kapott labdát a tizenhatoson belül, majd Finnan mellett a földre vetette magát, a bíró tizenegyest ítélt. A büntetőt Frank Lampard gólra váltotta, ezzel lett 1-1. A rangadón villantak a lapok, mindkét csapat négy-négy játékosa kapott sárga lapos figyelmeztetést. A 82. percben Riise lábában volt a győztes gól, de próbálkozását Cech hatalmas bravúrral védte, maradt az 1-1.

Premiership, harmadik forduló:

Liverpool – Chelsea 1-1 (1-0)
    G.: Torres a 15., illetve Lampard (11-esből) a 62. percben
  • asfa
    nem..
  • Prince23
    Jó meccs. Bár mintha a 11-es kamu lett volna... mondja ez egy chelseas.
    Ha nincs igazam ratatatázzatok le XD
  • Japep
    Jó meccs volt, X-et érdemeltünk, az lett. Így már 6 pont az előnyünk a MU-val szemben, csak így tovább!!! :D

(Amúgy Essien nem 2 sárgát kapott ???)
  • asfa
    igy van HAJRÁ CHELSEA!!!
    1-1
  • Ramox
    Hali!

Így h a man utd botladozik ilyen rangadókon azthiszem az X is elfogadható, de lehetne kicsit biztosabb is a játékunk :) Csak így tovább! Hajrá Kékek :)
  • lampard99
    edig néztem a sopcaston de kilépett és nem akkar vissza töltögni
  • asfa
    visszakéne olvasni és nem a meccs végén azt hiszem...
  • lampard99
    hello müködö stearmot s mecsröl gyorsan please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • asfa
    Malouda le Alex be
  • asfa
    uhh Crouch nagy helyzet :S
  • asfa
    Alex fog bejönni..nem értem miért nem kezdett? :|