Chelsea Fan Club
  • asfa
    szép volt Kékek!! jo ez az eredmény.. mellesleg annyit tennék hozzá a kamu büntetőhöz valamint az egész mérkőzéshez.Úgy érzem a büntető tényleg jogtalan volt! a Liverpool többször volt fölényben a mérkőzés folyamán de hazai közönség előtt ez elvárt dolog! viszont a bíró Rob Styles rengeteg hibát követett el!!Többször a Chelsea ellen.. amit ugymond "kárpótolt" egy büntetővel talán vagy én nemtudom.. Ashley Cole Fernando Torres felrugása miatt kapott sárgát.. hozzáteszem a lábuk sem ütközött össze.. Torres mellesleg nagyon sunyi játékos..unszimpatikus.. nem szerettem sose.. bár ez nem a golja miatt van teszem hozzá gyorsan! kicsit gyenégn játszottunk de a lényeg az 1 pont amit mindenki szívesen elvinne az Anfiel Road-ról, nekünk sikerült.. sok szabálytalanság volt.. Pool fölény de szép Chelsea helyzetek is voltak! kihasználtuk a 11-est berugtuk ennyi elég volt! viszont mint mondtam rengeteget hibázott Rob Styles sporttárs! a mérkőzés 1-1 lett kinek tetszik kinek nem ez van!
    én azt mondom szép volt nekünk megfelel jelen esetben az 1 pont!!
    meccs irama pedig változó volt.. Mikel gyenge..helyette Joe Cole-nak kellett volna kezdenie..Alex legközelebb kezdő legyen Ben-Haim helyett meglátásom szerint..Drogba pedig még nem nyerte vissza a formáját de nemrossz! reméljük megin belelendül mint tavaly! ennyit erről
    HAJRÁ CHELSEA!!! GO BLUES!!