Chelsea Fan Club
-
Nem lenne jó még egy olyan szezon, mint a tavalyi...de sajnos ez most durvábban néz ki, mint az.
Remélem nem kíséri végig a csapatot az egész szezonon ez a sérüléshullám... :S
--------------------------------------------------------------------
Hullanak a Chelsea játékosai
Bajban van Jose Mourinho. A Chelsea vezetőedzője egyelőre el sem tudja képzelni, milyen összeállításban küldi majd pályára csapatát a hétvégi szezonnyitó bajnokin.
Sosem látott sérüléshullám sújtja a Chelsea labdarúgócsapatát. Didier Drogba, Andrij Sevcsenko, Michael Ballack, Claude Makelele, Ashley Cole, Frank Lampard, John Terry, Petr Cech, Wayne Bridge, Arjen Robben, Glen Johnson és az új szerzemény, Florent Malouda is sérüléssel bajlódik, és közülük mindössze a cseh kapus és Lampard szereplésére van esély a hétvégi szezonnyitó bajnokin.
- Még nem tudom, hogyan állunk fel a Birmingham ellen, de mindenképpen győzelemre törekszünk. Sok a sérült, de bizakodó vagyok - nyilatkozta Jose Mourinho a Guardian című lapnak.
Az újság interjút közölt a londoni kékek két új szerzeményével, Tal Ben Haimmal és Steve Sidwellel is.
- Erős keretünk van, nincs ok a pánikra. Így legalább bizonyítási lehetőség adódik olyan játékosok előtt is, akik eddig kevésbé számítottak alapembernek - mondta az izraeli védő.
- Biztos vagyok benne, hogy győzünk, nagyon oda kell figyelnünk, hiszen az újonc Birmingham mindent belead majd ellenünk, de ha azt játszuk, amit a mester kér tőlünk, akkor nem lehet probléma - nyilatkozta Sidwell.