Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
jah azért mert úgy volt hogy nem ért bele senki a labdába de aztán kiderült hogy még is beleért Reid fejjel!
egybként jó meccs volt,fõleg a 2.félidõ eleje
Diarra nagyon jó volt!Wright-Phillips nek nagyon nem ment a játék be is jött Cole a helyére
Maniche is jó volt
Crespo csak lesen volt,nem csinált semmit újfent
Gudjohnsen nek voltak jó helyzetei de sajna nem lõtte be
nem adtak meg 2 jogos 11est meg rúgtunk 1 kapufát

asfa
HT Blackburn R. <1 - 0> Chelsea
43' <1 - 0> S. Reid

lol elõbb még más volt a golszerzõ :)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
a bajnokság megvan és

mivan má cserecsapat? :DDDDD

REAL MADRID

asfa
HT Blackburn R. <1 - 0> Chelsea
43' <1 - 0> R. Savage

bigfoot
kíváncsi leszek a mai mecsre!
HAJRÁ Chelsea!!

bigfoot
remélem nem!

Seva ugysem megy, szoval mast kell megvenni. Remelem Zlatan lesz az.

Seva ugysem megy, szoval mast kell megvenni. Remelem Zlatan lesz az.

:DDD

REAL MADRID

EmIn3m02
majd megveszik tartalék keretbe ott talán tud majd gólt rugni :DDDDDDD

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

bigfoot
<#rinya><#rinya>

namiva már ibra nemis kell ? :DDDDDDD

REAL MADRID

EmIn3m02
:||||||||||||wwwwwww

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

asfa
Abramovics nem adja fel: Ballack nem elég, Sevcsenko is kell!

Roman Abramovics nem csügged. Andrij Sevcsenko hiába nyilatkozta már többször is, hogy a Milanban marad, az orosz milliárdos minden követ megmozgat, hogy barátját Londonba csábítsa. A Chelsea tulajdonosa örülne Ballack érkezésének, de nem érné be a német klasszissal.
A nyári világbajnokság után Michael Ballack minden bizonnyal a Chelsea-ben folytatja pályafutását. A Bayern München irányítója ugyan nem kapott garanciát arra, hogy kezdõ lesz José Mourinhonál, ennek ellenére hajlik a klubcserére.

Az angol sajtó úgy tudja, a londoni kékek nem érik be a német karmester megszerzésével. Abramovics ugyanis továbbra is elszántan küzd barátja, Andrij Sevcsenko megszerzéséért. Az orosz milliárdos tudja, hogy nem lesz könnyû az ukránt elcsábítani Milánóból, de lát esélyt Sheva megszerzésére.

A Reuters szerint Mourinho is támogatja az ukrán aranylabdás leigazolását, neki sokkal ikább meg tudná ígérni a biztos helyet a kezdõben, mint Ballacknak.

asfa
Gallas otthagyná a Chelsea-t

A francia válogatott védõje év elején már kikotyogta, hogy nem érzi jól magát a londoni klubnál, ezért alkalmasint távozna az együttesbõl. Úgy tûnik a bajnoki cím megvédése után sem változott a futballista véleménye.
Gallas korábban azért elégedetlenkedett, mert José Mourinho rendszeresen bal bekket játszat vele, ahelyett, hogy igazi helyére, a védelem közepébe jelölné. A francia hátvéd helyzete azóta sem változott, s úgy tûnik, Gallas már feladta a reményt, hogy valaha visszakerül a londoni együttes védelmének tengelyébe.

- Még nem tudom, hogy maradok-e, vagy sem, õszintén szólva kicsit össze vagyok zavarodva, és még nem döntöttem a jövõmrõl - nyilatkozta a védõ. - A pályafutásom elején azt a célt tûztem ki magam elé, hogy minden jelentõsebb európai bajnokságban megforduljak, s ettõl jelenleg távol vagyok. Öt évet lehúztam a Chelsea-nél, most úgy érzem, hogy szívesebben fociznék egy másik bajnokságban.

Gallast élénken figyeli néhány olasz sztárcsapat, a Serie A bajnoki címéért harcban álló Juventus és Milan ugrásra készen várja, elszánja-e magát a távozásra a futballista.

nekem nem :D én angliának és spanyolországnak drukkolok!

REAL MADRID

EmIn3m02
nekem mindegy,felõlem a nyakát is törhette volna

bigfoot
de nem volt durva

EmIn3m02
ferrejra<#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc>

Rooney

A fiatal támadó a Chelsea elleni, szombati bajnoki mérkõzés 78. percében sérült meg, hordágyon kellett levinni a pályáról. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mekkora a baj, de klubja vasárnap már közzétette a hivatalos diagnózist, amelynek következménye körülbelül hathetes kényszerpihenõ.

QQQQQQQQva élet melyik lépett oda? <#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#shakehead>

REAL MADRID

asfa
ez Mourinho!

bigfoot
Akkor tuti kezd Huth,és Philips is!!

EmIn3m02
helyes

asfa
Mourinho: segíteni szeretnék Angliának!

José Mourinho , a Chelsea szakvezetõje a hátralevõ két bajnoki fordulóban pihenteti három angol válogatott játékosát, hogy a németországi világbajnokságra teljesen kipihenten mehessenek el.
John Terry, Frank Lampard, valamint Joe Cole is tagja Sven-Göran Erikkson szövetségi kapitány vb-keretének. Valószínûleg mindhárom futballistára kulcsszerep vár majd Németországban, éppen ezért döntött úgy Mourinho, nem kockáztatja egészségüket és pihenteti õket a hátralevõ két bajnoki fordulóban.

- Nagyon jó a viszonyom Svennel. Mivel több játékosom is tagja az angol válogatott keretnek, nekem és egyesületünknek is érdeke, hogy minél egészségesebben vágjanak neki a tornának – nyilatkozta a portugál tréner.

Mourinho különösen Terryt dicsérte, aki szerinte a világbajnokságon Anglia nyerõembere lehet.
- Angliának nagyon jó a védelme, mivel Terry is ezen a poszton játszik. Hihetetlen képességû futballista, igazi csapatember. Nem ismerek nála jobb középsõ védõt a világon – dicsérte játékosát a Chelsea mestere.

bigfoot
holnap megint meccs!
kíváncsi vagyok hogy áll fel a csapat

EmIn3m02
még ott sem
legalábbis nem lehet mondani semmiképp

:DDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

asfa
na-na :)

na azért csak angliában! :D

REAL MADRID

asfa
Mourinho: az én csapatom a legjobb a világon!

Története harmadik bajnoki címét szerezte meg a Chelsea, miután szombaton 3-0-ra gyõzött közvetlen riválisa, a Manchester United ellen és ezzel behozhatatlan elõnyre tett szert a tabellán. A találkozót követõen hatalmas buli vette kezdetét a Stamford Bridge környékén, a pubok megteltek, a szurkolók sörben fürödve ünnepelték a címvédést.
A Manchester United elleni találkozót követõen meglepõ kijelentést tett Jose Mourinho, mivel a sajtótájékoztatón azt mondta, többször el akarta hagyni a fõvárosi klubot.

- A Chelsea-nél van a legrosszabb dolga egy edzõnek. Hiába nyerjük sorozatban a meccseket, ez sem elég ahhoz, hogy ne bíráljanak minket. Két egymást követõ angol bajnoki arannyal nekem kellene a világ legboldogabb trénerének lenni, de nem ez a helyzet. Folyamatosan kritizáltak minket, állandóan az anyagi helyzetünket hasonlították össze az eredményeinkkel, és ez borzasztóan idegesített. Szezon közben többször közel álltam ahhoz, hogy felálljak a kispadról, ám megérte maradnom, hiszen az én csapatom a legjobb a világon – nyilatkozta Mourinho.
A Manchester United ellen betaláló Joe Cole nem tudott napirendre térni a címvédés felett.

- Ezt még most sem hiszem el, megvédtük a címünket! Nem akármilyen dolog ez, a világ talán legerõsebb pontvadászatában.
John Terry, a gárda kapitánya a Chelsea kiváló csapatmunkájában látja a siker gyümölcsét.
- Mi igazi csapat vagyunk, csupa nagybetûvel. Az egész szezonban remekül teljesítettünk, bár voltak hullámvölgyek, de azokon mindig átverekedtük magunkat.

Frank Lampard szerint idén nehezebb volt megszerezni a bajnoki címet, mivel a közvetlen riválisok nagyon megerõsödtek a szezon kezdetére.

- Idén nehezebb volt megszerezni a bajnoki címet, hiszen közvetlen riválisaink, a Manchester United és a Liverpool is alaposan megerõsödtek az idény elején. Hosszú és fáradságos utat tettünk meg ideáig, de megérte. Végignézek a szurkolókon és látom, mekkora örömet okoztunk most nekik – mondta Lampard.

asfa
Anglia: bajnok a Chelsea!

Megvédte tavaly megszerzett bajnoki címét az angol Premier League-ben a Chelsea! Jose Mourinho együttesének egy döntetlen is elég lett volna az elsõséghez a Manchester United ellen, ennek ellenére Drogbáék pazar produkcióval örvendeztették meg a Stamford Bridge közönségét.
Mindjárt a találkozó elején tudatosították a hazaiak, hogy nem elégszenek meg az egy ponttal. Az 5. percben Lampard jobb oldali szögletét Drogba csúsztatta a kapu elé, ahol Gallas érkezett jó ütemben és már vezetett is a Chelsea.
A második játékrészben tovább folytatódott az örömfoci a hazai oldalon. Elõbb Joe Cole (képünkön) verekedte át magát három manchesteri védõn és 8 méterrõl a rövid sarokba lõtt, majd a 73. percben Ricardo Carvalho tette fel az i-re a pontot. A vereségen és az elszalasztott bajnoki címen kívül az is fájhat az Unitednek, hogy a találkozó hajrájában megsérült Rooney, akit hordágyon kellett levinni a pályáról.

Premier League, 37. forduló:
Chelsea – Manchester United 3-0 (1-0)
Gallas (5.), Cole (61.), Carvalho (73.)

asfa
köszönjük szépen! :)

grat a csapatodnak :)

REAL MADRID

:DDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

asfa
csak szeretnéd :PPP
nah indulok is tovább szasztok!

R10
jövõre becsúszik egy UEFA-Kupa :PPP

!!!Hajrá Brazília!!!

asfa
na végre hazaértem!
ez szép volt grat a csapatnak!
megvan a bajnoki cím ujra ezaz :)
OLÉÉÉÉÉ

R10
grat J.Cole befûzte Ferdinandot rendesen

!!!Hajrá Brazília!!!

bigfoot
nagyon jó meccs volt!!!!
HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!
bajnokok vagyunk!!
átadták az érmeket + a serleget is!!
csak kár hogy elkapcsoltak:(,még hagyhatták volna egy félórát:D

na milett ????????

REAL MADRID

Bajnok a Chelsea :P
de azért grat :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

asfa
nah léptem továbbra is HAJRÁ CHELSEA!

asfa
Félidei Statisztika:

Chelsea Manchester United
6/3 Kapuralövések 4/2
2 Sárga Lapok 0
0 Piros Lapok 0
1 Szöglet 2
1 Les 0
11 Szabálytalanság 7
50% Labdabirtoklás 50%

asfa
nem értem! :D
most nem is ezen jár az agyam

DONGUBA
Poen nem veszed?:))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

asfa
?miva?

DONGUBA
Menj mar szineszkedett.ekkora nem volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
rohadt Ciganylass:)))

asfa
ez a jo :|