Chelsea Fan Club
  • bigfoot
    így a szezon kezdete előtt,mikor szerintem a legerősebb a csapatunk a BL és a Bajnokság megnyerésére írok egy kicsit a keretünkről

Kapusok:hát sztem a kapus poszton nagyon erősek vagyunk,itt van a világ második legjobb kapusa (első Buffon,Petr szerint is:),és a második számú kapusunk is nagyon tapasztalt jó kapus,

1 Petr Cech
    23 Carlo Cudicini
    40 Henrique Hilario

Védelem:előző szezonban itt voltak a legnagyobb problémáik,amit szerintem az új érkező játékosokkal sikerült megerősíteni és egy nagyon erős védelem állt össze,mind a 4 poszton 4+4 hasonló szintű játékos vár bevetésre,szóval remélem nem kerül olyanra sor hogy egy kp és egy jobb oldali védőnek kell majd középpen játszania egy rangadón!

26 John Terry
    6 Ricardo Carvalho
    3 Ashley Cole
    18 Wayne Bridge
    20 Paulo Ferreira
    22 Tal Ben Haim
    2 Glen Johnson
    Alex

Középpálya:legerősebbek sztem itt vagyunk,a világon az egyik legerősebb középpálya nálunk van,mind támadó,mind védekező és mind szélső játokosokat beleértve

4 Claude Makelele
    5 Michael Essien
    8 Frank Lampard
    9 Steve Sidwell
    10 Joe Cole
    12 John Mikel
    13 Michael Ballack
    15 Florent Malouda
    16 Arjen Robben
    19 Lassana Diarra
    21 Salomon Kalou
    24 Shaun Wright-Phillips

Csatár:Drogba sztem az egyik legjobb formában lévő csatár a világon,nagoyn jól ment neki a játék,sajnos Sheva nak problémái voltak a beileszkedéssel remélem idén neki is jó szezona lesz,problémák sérülésekkor adódtak ugyanis nem volt csere csatárunk!ennek a problémának kiküszöbölésére igazoltunk is egy játékost,aki cserepadról beállva tudja nyújtani a megfelelő teljesítményt!

11 Didier Drogba
    7 Andriy Shevchenko
    17 Claudio Pizarro
    49 Scott Sinclair

és még a tartalékból pár játékos aki szerintem a Liga Kupában veszik majd ki részüket a küzdelemből:
    51 Sam Hutchinson
    48 Michael Woods
    50 L Sawyer
    50 Lee Sawyer

Összegezve a csapatunk nagyon erős,rendelkezünk megfelelő számú minőségi cserével így nem eshetünk az előző szezon hibáiba,és megnyerjük a BL -t és a Bajnokságot! GO BLUES!!!!!!!