Chelsea Fan Club
-
így a szezon kezdete előtt,mikor szerintem a legerősebb a csapatunk a BL és a Bajnokság megnyerésére írok egy kicsit a keretünkről
Kapusok:hát sztem a kapus poszton nagyon erősek vagyunk,itt van a világ második legjobb kapusa (első Buffon,Petr szerint is:),és a második számú kapusunk is nagyon tapasztalt jó kapus,
1 Petr Cech
23 Carlo Cudicini
40 Henrique Hilario
Védelem:előző szezonban itt voltak a legnagyobb problémáik,amit szerintem az új érkező játékosokkal sikerült megerősíteni és egy nagyon erős védelem állt össze,mind a 4 poszton 4+4 hasonló szintű játékos vár bevetésre,szóval remélem nem kerül olyanra sor hogy egy kp és egy jobb oldali védőnek kell majd középpen játszania egy rangadón!
26 John Terry
6 Ricardo Carvalho
3 Ashley Cole
18 Wayne Bridge
20 Paulo Ferreira
22 Tal Ben Haim
2 Glen Johnson
Alex
Középpálya:legerősebbek sztem itt vagyunk,a világon az egyik legerősebb középpálya nálunk van,mind támadó,mind védekező és mind szélső játokosokat beleértve
4 Claude Makelele
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
9 Steve Sidwell
10 Joe Cole
12 John Mikel
13 Michael Ballack
15 Florent Malouda
16 Arjen Robben
19 Lassana Diarra
21 Salomon Kalou
24 Shaun Wright-Phillips
Csatár:Drogba sztem az egyik legjobb formában lévő csatár a világon,nagoyn jól ment neki a játék,sajnos Sheva nak problémái voltak a beileszkedéssel remélem idén neki is jó szezona lesz,problémák sérülésekkor adódtak ugyanis nem volt csere csatárunk!ennek a problémának kiküszöbölésére igazoltunk is egy játékost,aki cserepadról beállva tudja nyújtani a megfelelő teljesítményt!
11 Didier Drogba
7 Andriy Shevchenko
17 Claudio Pizarro
49 Scott Sinclair
és még a tartalékból pár játékos aki szerintem a Liga Kupában veszik majd ki részüket a küzdelemből:
51 Sam Hutchinson
48 Michael Woods
50 L Sawyer
50 Lee Sawyer
Összegezve a csapatunk nagyon erős,rendelkezünk megfelelő számú minőségi cserével így nem eshetünk az előző szezon hibáiba,és megnyerjük a BL -t és a Bajnokságot! GO BLUES!!!!!!!