Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jose Mourinho, a Chelsea vezetõedzõje megerõsítette: a nyáron nem igazolja le klubja Steven Gerrardot, a Liverpool angol válogatott középpályását.
A londoni kékek szakvezetõje meglehetõsen ingerülten reagált arra az újságírói kérdésre, hogy a Chelsea mikor tervezi játékoskeretében tudni a Pool gólerõs középpályását.
- Már kétszer kikosarazott bennünket, most már elegem van, nem fogjuk leigazolni Gerrardot! Kiváló játékosaink vannak, akik mindent megtesznek a sikerért. Velük a szurkolók, és a vezetõk is elégedettek – nyilatkozta a portugál menedzser a BBC-nek.
Mourinho nyilatkozata nem jött jókor, hiszen a Chelsea, és a Liverpool szombaton a manchesteri Old Traffordon vívja az FA-kupa elõdöntõjét, és valószínûleg nem esne jól Mourinhónak, ha a Mersey-partiak éppen Gerrard találatával ejtenék ki a bajnokságban listavezetõ fõvárosiakat.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
-Gudjohnsen megbetegedett még a héten.
-Essien térdsérülés miatt nem játszik.(Még az Everton ellen sérült le).
-Maniche pedig eltiltott, kiállították a West Ham United elleni meccsen.
Tehát nem lesz könnyû hisz mindhárom játékos egy posztról való de bízzunk benne, hogy Mourinho megoldja a problémát😊
nem tudjátok mi alapján állítják össze?
😄DDDDDDDD
1. (1.) Liverpool FC England/4 337,0
2. (2.) FC Internazionale Milano Italia/4 319,0
3. (3.) FC Bayern München Deutschland/4 278,0
4. (4.) Milan AC Italia/4 267,0
5. (8.) Olympique Lyonnais France/4 266,0
6. (10.) Chelsea FC London England/4 252,0
7. (12.) AS Roma Italia/4 248,0
8. (6.) São Paulo FC Brasil/4 246,0
9. (7.) Juventus FC Torino Italia/4 245,0
10. (15.) FC Barcelona España/4
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és megütjük a Poolt emg a Man utd-t is!
„Valóban nagyszerû és szép teljesítmény, amit elértem, de remélem, hogy egy nap megszerzem majd 100. találatom is. Nem lesz egyszerû dolgom, de az, hogy öt idény alatt értem el az 50 gólt, az elég szép eredmény. Korábban mindig is felnéztem és csodáltam õket, amikor még nem rúgtam ennyi gólt. A szezonnak ebben a szakaszában minden gól számít, csak boldog lehetsz akkkor, ha hozzásegíted csapatodat a gólszerzéshez.”-nyilatkozta Lampard,aki az Everton ellen szerezte 50. Premiership gólját.
Mivel szinte már biztosan bajnok a Chelsea így már a jövõ évvel foglalkoznak Angliában.
Mourinhot a 2006/2007-es Premiershiprõl kérdezték. Mire Mourinho meg sem várta a kérdés végét, de már válaszolt is: "Hiába mondják, majd jövõre nem a Chelsea lesz a bajnok, én biztos vagyok benne ha nem újítanak a többi nagy csapatnál (Gondolt itt: Man Utd, Arsenal, Liverpool) az edzõi poszton, akkor jövõre sem tudnak minket megállítani."
Mourinho talán ezzel akart visszavágni Ferguson és Arsene Wenger nyilatkozatára hisz õk is a napokban nyilatkozták: "a Chelsea-t most csak közös erõvel tudjuk megállítani."
Mióta Frank Arnesen a klubhoz érkezett több ifjú tehetségre vetette ki a hálóját a Chelsea. Az Espanyol 15 éves tehetsége Sergio Tejera után most a leccei Vittorio Triarico érkezhet. A játékosra a múlt hónapi sheffieldi U 17-es selejtezõtornán figyeltek fel a Chelsea játékosmegfigyelõi, ahol Vittorio az olasz csapat tagjaként vett részt.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A Chelsea augusztus 5-én az Egyesült Államok All Star csapat ellen lép pályára Chicago-ban. A londoni kékek nyáron a tengerentúli túrájuk alkalmával kötik össze a kellemest a hasznossal.
- Nagyon örülök, hogy visszatérünk az Egyesült Államokba – mondta Mourinho.
- Jó ómen lehet, hogy ez lesz a harmadik alklaom, hogy ott készülünk fel a szezonra. Eddig ez a módszer bevált, reméljük ezután is így lesz – tette hozzá a portugál tréner.
A Chelsea tavaly több MLS csapattal is találkozott, ezek közül az egyik legemlékezetesebb a DC United elleni találkozó volt.
Roman Ambramovics, a Chelsea tulajdonosa a londoni kékekhez akarta csábítani Ronaldinho. Ezt állítja Sandro Rosell, az angol klub korábbi elnök-helyettese.
Ambramovics ennek érdekében még a brazil válogatott egyik barátságos mérkõzésére is elutazott, ahova nem érkezett üres kézzel.
- Amramovics bement abba a szállodába, ahol a válogatott volt elszállásolva. Készült az eseményre, hiszen kezében egy Chelsea mezzel jelent meg, melynek hátuljára Ronaldinho neve volt felírva – mondta a volt elnök-helyettes.
- Le akarta vele fényképeztetni Ronaldinhót. De õ okosabb volt annál és nemet mondott.
A hírek szerint Ambramovics 50 millió fontot, azaz csaknem 2 milliárd forintnak megfelelõ összeget fizetett volna a csatárért.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
REAL MADRID
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Adriano Galliani, az AC Milan elnökhelyettese kijelentette: az olasz klub mindent megtesz, hogy a jövõben szerzõdtesse William Gallast. A Chelsea francia idegenlégiósát még egy évig szerzõdés köti a londoni kékekhez, de elképzelhetõ, hogy jövõre már a San Siróban folytatja.
Annál is inkább, mert José Mourinho az idény alatt többször kihagyta Gallast a védelembõl.
A milánóiak minél elõbb szeretnének megoldást találni Jaap Stam helyettesítésére, hiszen a holland védõ nyártól hazájában, az Ajaxnál folytatja pályafutását.
- Annyit mondhatok, hogy szeretjük a francia játékosokat, mert sokkal hamarabb felveszik az olasz foci ritmusát, mint más európaiak – mondta Galliani.
Michael Ballack négy éves szerzõdést kötött a Chelsea-vel. Legalábbis ezt állítja a ZDF német televíziós csatorna. A ZDF úgy tudja, hogy már csak a szerzõdést kell aláírniuk a feleknek.
Az angol klub szóvivõje sem nem tagadta, sem pedig nem cáfolta a hírt.
- A klub jelen pillanatban nem kommentálja a hírt – hangzott a szûkszavú nyilatkozat.
A 29 éves középpályás, aki az elmúlt négy évben a Bayern Münchent erõsítette, korábban azt mondta, hogy elõrehaladott tárgyalásokat folytat az angol bajnokkal.
A Chelsea labdarúgócsapata is segít a 2008-as olimpiára való felkészülésben a kínai válogatottnak - jelentette be Peter Kenyon, a dél-londoniak fõigazgatója. Drogbáék önként ajánlották fel segítségüket.
Jótékonykodnak a Chelsea futballistái! Peter Kenyon fõigazgató (a képen balra, Mourinho mellett) nagy örömmel jelentette be, hogy a kékek néhány napra több alkalommal is vendégül látják a kínai labdarúgó-válogatott játékosait. A felajánlásnak az ázsiai ország nemzeti együttesének labdarúgói nagyon örültek.
A 2008-as pekingi olimpia elõtt bizonyára jót tesz majd a továbbképzés, hiszen a kínai játékosok a Chelsea londoni edzõközpontjában tölthetik a felkészülés jelentõs részét. Sõt! Az angol bajnok világhírû vezetõedzõje néhány alkalommal már idén Pekingbe látogat, hogy személyesen tartson néhány edzést a kínai válogatottnak.
REAL MADRID
A Liverpool által figyelt Joaquin ára 20 millió £. A spanyol középpályás nemrég nyilatkozatában elismerte, hogy elérkezettnek látja az idõt nevelõegyesülete elhagyásához.
A Betis szélsõjét egyébként szóbahozták már a BL gyõztes Liverpool mellett a Manchester Uniteddel, az Arsenallal, és a Chelseavel is.
"Jó a kapcsolatom a Betis vezetõségével, és megbeszéltük, hogy megfelelõ ajánlat esetén elengednek." -mondta a spanyol támadó
"Senki nem kérdõjelezheti meg a Betis iránti elkötelezettségemet. Nyertem díjakat, és a Bajnokok Ligájában is szerepeltem az itteni karrierem során. Mindig is 100%-os volt a nevelõcsapatom iránti elkötelezettségem."
Portugália!!!
2006.április 17.
Stamford Bridge,41765 nézõ,v:R Styles
Gólszerzõk:Lampard (28), Drogba (62), Essien (74)
Piros lap: Carsley (47)
Chelsea:Cech (Cudicini 45) ,Geremi, Gallas, Terry, Del Horno, Essien, Makelele, Lampard, Robben (Cole 75) , Crespo (Wright-Phillips 75) ,Drogba
Kispados volt: Duff, Huth
Everton:Wright, Neville, Weir, Yobo, Naysmith, Cahill, Carsley, Osman, Kilbane (Ferguson 70) , McFadden, Beattie (Davies 69)
Kispadon volt:Turner,Ferrari,Van der Meyde
28' <1 - 0>1 - 0> F. Lampard
47' L. Carsley piros
62' <2 - 0>2 - 0> D. Drogba
74' ❤️ - 0>3 - 0> M. Essien
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
jó ez a 2 csatár csak így meg sok a Cole,Robben,Duff,Phillips
REAL MADRID
errõl van szo
sztárok nem nagyon jönnek!akkor nem lehet összevásárolt szar gárda!
tehetségeket vehet a Chelsea de mint mondtam Abra blt akar nyerni és nem a tehetségekre fog most épiteni!pedig jo lenne egy-két tehetséges játékos,
egy kettõ még lesz/van de nem azon van most a hangsuly!milyen 100millios hiányok vannak a Chelseanél?
és csak a legnagyobb sztárok nem mennek oda,mert õket nem a pénz motiválja,viszont azok a fiatalok akik marha sokba kerülnek mert iszonyat jók,de még nem nagy csapatban vannak,azok mind választhatják a Chelseat és ilyenekbõl a Chelsea bármennyit vásárolhat.van még jópár csapat amelynek van ennyi pénze mint a Chelseanek de azok nem fordíthatják mindet játékosokra mert figyelnek hogy ne legyenek 100 milliós hiányok mint pl a Chelseanél,Internél stb...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
engem nem izgat kinek mi a szimpatikus!
azért mert van pénz a Chelseanél nem feltétlen vehet meg akárkit!
ha ezt felfogná mindenki jo lenne!
pénzzel nem lehet mindent elintézni!
AKI NEM AKAR NEM JÖN IDE!ahogy teszi ezt Eto'o vagy Sevcsenko
errõl ennyit
az hogy gazdag abra arrol nem tehet senki van pénz és lehet h a chelsea egy bekkelõs maximalista csapat de azért a tehetség megvan!nem véletlen nyeri a meccseit!és néha szép néha kiábrándito játékkal!
vannak csapatok akik nekem sem szimpik pl a Barca,Man Utd de hát ez van!
nem szol errõl minden második hszem!
még 1x mondom AKI NEM AKAR NEM JÖN IDE
szal a pénz nem minden még itt sem!
sokszor lehet a Chelseanél szép focit látni!
a Chelsea 2 szezon alatt vett 2 kezdõre való játékost,a Juve ennyit 7-8 éven belül vesz
meg pl a Juvenal nem egy hirtelen jött ember pénzébõl vásárolgattak,hanem hosszú évek üzleti munkájának gyümölcsébõl😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
de azért nem egy összevásárolt védelem mert Terry,meg Carvalho,Ferreira ,Gallas eddig nem voltak a világ legjobb védõi!
és most...... ugyenz elmondhato Lamaprdrol,Robbenrõl,Joe Cole-ról,Gudjohsenrõl,Drogbárol stb,stb.............
egy olyan összevásárolt kerethez amihez még nagyon edzõ sem kell, azzal otthon veretlen, tényleg ehhez már iszonyat tudás kell......szvsz inkább neked fura a meglátásod <#vigyor3>#vigyor3>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.