Chelsea Fan Club
  • Japep
    Malouda biztos a dolgában

Malouda kész elkötelezni magát a Kékekhez, és ezt a szándékát közölte is Alan Perrin-nel, a Lyon főnökével.

A francia szélső már a felkészülési időszakot sem kezdte meg jelenlegi csapatával, hiszen arra vár, hogy pont kerüljön a két csapat közötti egyezkedés végére.

"Biztos vagyok a dolgomban. Jövőre már nem a Lyon színeiben fogok játszani, és a menedzser is tudja, hogy nem tehet elenne semmit. Én már megegyeztem a Chelsea-vel, remélem, hogy a Lyon vezetősége is így tesz hamarosan."

"A Lyon július 9-én kezdi meg a felkészülést, de nem hiszem, hogy én is velük tartok."

Malouda egyébként a Liverpool fönökével, Rafa Benítez-zel is beszélt, de úgy érezte, hogy neki a Stamford Bridge-n, José-nál van a helye.

"A Chelsea-t válaszottam - de nem Drogba miatt - hanem mert beszéltem Mourinho-val, és mindketten teljesen megértettük egymást, egyből egy húron pendültünk. A Liverpool-lal folyamatosan tárgyalt a klub, de nem egyeztek meg, így a Chelsea lett a befutó." - nyilatkozta Malouda a Daily Star-nak.

Jean-Michel Aulas így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban:

"Mindenben segítünk Malouda-nak abban, hogy eligazolhasson a klubtól, de ha nem jön olyan ajánlat, ami elfogatható, akkor Lyon-ban marad." - zárta rövidre Aulas.