Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
maradhatsz nekem jo
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
mint én
Hajrá Chelsea
REAL MADRID
10' <0 - 1>0 - 1> J. Collins
16' Maniche piros
29' <1 - 1>1 - 1> D. Drogba
31' <2 - 1>2 - 1> H. Crespo
imádom ezt a csapatot
micsoda meccs nyernünk kell
huzámáaludnivissza :DDDDDD
REAL MADRID

\"Never say never!\" W Churchill
EZ AZ csak meg kellett érkeznem
REAL MADRID
ez vicc
16' Maniche piros lap
REAL MADRID
Fõleg a MU ellen, vagy rajta kívûl az összeset!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nah holnap alázni kell a West Hamet
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A Chelsea menedzsere szerint nem kell tartani attól, hogy csapata a bajnokság hajrájában lemarad az aranyéremrõl, õ sokkal inkább tart a madárinfluenzától, mint attól, hogy a Manchester United beéri együttesét. A portugál még egyszer megnyugtatott mindenkit: nem hagyja el a londoni alakulatot.
A portugál szakember egy pénteki sajtótájékoztatón ismerte be, hogy aggódva figyelte a híreket, melyek szerint a madárinfluenza már a britekhez is elért. Csütörtökön jelentették be, hogy egy Skóciában elhullott hattyú az egyre terjedõ madárkór miatt lelte halálát. Az újságírók persze nem errõl kérdezték, hanem arról: aggódik-e azért, hogy csapata esetleg elveszíti elsõ helyét a bajnokságban.
- Aggódni? Számomra a madárinfluenza aggasztó, nem a csapatom szereplése. Komolyan mondom, nagyon aggaszt az influenzában elhullott hattyú esete. Ez nem vicc, egyre közelebb van hozzánk a járvány, ettõl sokkal jobban félek, mint a futballtól. Végtére is az élet sokkal fontosabb, mint a foci. Ha megnyerjük a hazai meccseinket, bajnokok vagyunk, ezért meglehetõsen kényelmes a helyzetünk. Számomra az elhullott hattyú az elmúlt két nap igazi drámája, talán vennem kellene valamiféle maszkot, vagy ilyesmit.
A Chelsea jelenleg hét ponttal vezet a Manchester United elõtt, ami azt jelenti, hogy az utolsó hat fordulóban akár két vereségbe is beleszaladhatna, akkor is megszerezné az elsõ helyet. Mourinho kitért a távozásáról szóló pletykákra is, és természetesen ezúttal is cáfolta azokat.
- Ha kell, elmondom újra: 2010-ig szerzõdésem van a Chelsea-vel, és ezt szeretném kitölteni – szögezte le a portugál. - Már elkezdtük a készülõdést a következõ szezonra, azt pedig erõsen kétlem, hogy a vezetõk velem készülõdnének a jövõre, ha azt akarnák, hogy nyártól ne én legyek a menedzser. Maradni akarok, a vezetõk azt akarják, hogy maradjak, és nem akarok elmenni egyetlen más klubhoz sem. Úgy látom, jobban meg kell válogatni a szavaimat. Két éve azt mondtam, hogy a Chelsea után egy olasz klubhoz mennék el edzõsködni, erre az újságírók most elõvették ezt a mondatomat, és olyan szövegkörnyezetbe ültették át, mintha csak tegnap mondtam volna. Mikor megjegyeztem, hogy egyszer portugál szövetségi kapitány akarok lenni, akkor úgy értettem, hogy késõbb, mondjuk húsz év múlva szívesen betölteném a posztot. Tehát ha netán Luiz Felipe Scolari távozik a nemzeti csapattól, nem érdemes azt találgatni, hogy én leszek-e az utódja.
REAL MADRID
A holland szélsõ nincs megelégedve jelenlegi csapatával, és már nyáron otthagyná a Chelsea-t. José Mourinho Salomon Kalout szerzõdtetné le helyette.
Arjen Robbennek újabban nem tetszik az élet a londoni sztárcsapatnál, ezért a távozást fontolgatja az angol bajnoktól, utódja a Feyenoord fiatal játékosa, Salomon Kalou lehet. José Mourinho hétvégén a kiszemelt focista miatt látogatott el a holland gárda bajnokijára, a látottak alighanem elnyerték tetszését, Kalou ugyanis két góllal segítette gyõzelemhez együttesét.
A Feyenoord támadója mintegy 10 millió fontot ér, ám a holland gárda minden bizonnyal megtartaná egyik legnagyobb értékét. Amennyiben a Chelsea mégis elég pénzt tudna kínálni az afrikai származású labdarúgóért, a játékkedvét vesztett Robben is eligazolhatna, õt ugyanis a Real Madrid és Barcelona is kinézte magának.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID