Chelsea Fan Club
  • asfa
    Klinsmann a család miatt kosarazta ki a Chelsea-t

Jürgen Klinsmann a családja miatt nem fogadta el a Chelsea vezetőinek ajánlatát, és maradt inkább az Egyesült Államokban.

A tavalyi világbajnokságon a német válogatottal bronzérmet szerző Klinsmann elismerte, hogy nemrégiben ajánlattal keresték meg a Chelsea vezetői, ő azonban nem is kezdett tárgyalásokba a londoni elöljárókkal. A német szakember nem szeretné, ha családjának miatta kellene változtatnia életén.

- Egy ilyen kaliberű munkánál az egész családomnak vissza kellett volna költöznie Európába, én azonban sem a feleségemet, sem gyermekeimet nem akartam ennek kitenni. Számomra nem okozott volna problémát a költözés, de a családom számára kényelmetlen lett volna a váltás, mert amíg odakinn normális életet élhetnek, Európában mindenki rólam azonosítaná be őket. A média állandóan figyelné minden mozdulatukat, óriási nyomás lenne a vállukon, ezt pedig én nem szeretném. Azt szeretném, ha a gyermekeim normális körülmények közt nőnének fel, és mivel ez Európában nem lehetséges, inkább nem erőltettem a munkavállalást – nyilatkozta Klinsmann.