Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
REAL MADRID
Roman Abramovics szeretné leigazolni Fernando Gagot. A Boca Juniors középpályása iránt a Chelsea-n kívül a Barcelona, az Atlético Madrid és a Real Madrid is élénken érdeklõdik.
- Gago egy igazi zseni. Nagyon tetszik a játéka. Nagyon örülnék, ha sikerülne leigazolni õt - jelentette ki a londoni kékek tulajdonosa.
Márpedig ha Abramovics meg akar venni valakit, akkor többnyire meg is veszi. Gagot hazájában Leo Messi utódjának tartják. Igaz, a Boca ifjonca idõsebb, mint a Barca klasszisa! Elõbbi már betöltötte a 19. évét, míg utóbbi még nem.
Abramovics - szándákát jelezvén - két emberét is Buenos Aires-be küldte, hogy tárgyaljon a Boca elnökével Gago megszerzésérõl. A pénz bizonyára nem lesz akadály...
REAL MADRID
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
várom már a nyarat és az új szerzeményeket!!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Meg most olvasom, hogy volt 2 lesgól (Del Horno és Duff)...és még mondja azt valaki, hogy a bírok nem fújnak ellenünk!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát, ha így folytatjuk, akkor még az is meglehet, hogy... <#rinya>#rinya> <#rinya>#rinya>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
és erõsen kétlem hogy ibra miatt nyerik "ilyen" fölénnyel a bajnokságot
és hidd el nekem sajnos illenek pontosan rá ezek a jelzõk amiket lent írtak
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyik legjobb jatekos magintcsak :-O és LOL
no de sztem ezt ne itt tárgyaljuk mert Asfa bá mérges lesz!<#hehe>#hehe>😄
REAL MADRID
nem a góljai számát fikázom(moindjuk azis rettenet kevés)hanem az egész játéka szar
capello meg egy fasz,del piero bomba formába van,és mégis ezt aszerencsétlen ibramovicsot játszatja
az érdekes hogy dicsérik a csapattársak,én ilyenröl nem halottam
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ebben az évben egy nagy nulla,a labdát se tudja lekezelni szinte.......
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
nézdmámeg micsinál a szarvébe.....
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
csak sztem balhés focista és megszívnátok vele 😞
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID