Chelsea Fan Club
  • asfa
    Mourinho: Lázadó vagyok!

A Chelsea menedzsere lázadó jellemnek tartja magát, a portugál újra hangsúlyozta, hogy biztosan marad a Stamford Bridge-en.

Jose Mourinho számtalanszor bizonyította, hogy színes egyéniség, hol a partvonal mellett, hol nyilatkozataival hívja fel magára, és ezáltal vonja el játékosairól a közvélemény figyelmét. A portugál szakvezető többször került szembe a londoni klub vezetésével is, ennek ellenére biztos, hogy a következő szezonban is a Chelsea menedzsere lesz.

- Én egy lázadó vagyok. Ez az oldalam akkor erősödött meg, amikor egyre magasabb szinten kezdtem foglalkozni a labdarúgással. A játékosoknak ugyanis szükségük van valakire, aki felkészíti őket a meccsre – jelentette ki Mourinho, aki a pletykák ellenére biztos benne, hogy Londonban marad. – A lapok tucatnyi edzőt hoztak összefüggésbe az állásommal, de én nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jövőre is én irányítom a Chelsea-t. Ugyanakkor azt megígértem a feleségemnek, hogy hetvenévesen már nem ülök le a kispadra. Túl sok dologgal szeretnék foglalkozni, amire most nem jut idő.