Chelsea Fan Club
-
Benítez pénzben méri a Chelsea fölényét
A Liverpool menedzsere szerint a portugál kolléga magából indul ki, amikor azt állítja, hogy a Pool vadászni fog az eltiltható londoniakra a két csapat egymás elleni BL-elődöntőin.
Rafael Benítez értetlenül fogadta a Chelsea menedzserének állításait, amelyek szerint a portugál tréner felkészítette csapatát arra, hogy a vendégek provokálni fogják azokat, akiket eltiltás fenyeget. A spanyol szerint ilyesmi csak akkor juthat az ember eszébe, ha maga is foglalkozik a megvalósítás gondolatával.
- Az ötlet abszurd. Nem is foglalkoztam azzal, hogy kinek hány sárga lapja van. De lehet, hogy Mourinho két éve ezzel a csellel akart elintézni minket? - utalt kérdésével a 2005-ös elődöntőre Benítez. - Ráadásul Markus Merk vezeti a meccset, akiben nagyon megbízom.
A Liverpool szakvezetője azt sem érti, hogy került szóba, hogy a Chelsea mennyivel több pontot szerzett az elmúlt években az angol bajnokságban. Mourinho ugyanis azt állította, hogy a két csapat közti különbséget jól le lehet szűrni abból, hogy a londoniak 55-60 ponttal gyűjtöttek többet az elmúlt években szerdai riválisuknál.
- Én csak azt tudom, hogy az elmúlt években mennyivel több pénzt költöttek! Szerintem érdemes lenne kiszámolni, hogy egy-egy pont mennyibe kerül a Chelsea-nél, és mennyibe a Liverpoolnál - vágott vissza Benítez.