Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
HAJRÁ CHELSEA
REAL MADRID
ha kérhetek valamit akkor jo lenne ha meccs után semmi balhé nem lenne az eredmény miatt!meg semmi miatt!sok sikert
"A pálya állapota ránk lesz nagyobb hatással. Mi szeretünk gyors passzokkal, nagy tempóban játszani, és nem vagyunk hozzászokva az ilyen talajhoz. Ha azonban jól koncentrálunk, és nem adjuk el a labdát a középpályán, akkor sikeresek lehetünk" -mondta Puyol,aki nincs együttértésben Frank Rijkaarddal aki korábban ezt mondta: "Nincs kifogás! Elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy legyûrjünk minden akadályt"-vélekedett a Barcelona holland szakvezetõje.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Nem ez a cél, de nem lennék boldogtalan, ha 0-0 lenne az eredmény. Ugyanúgy állunk majd fel, mint bármely más csapat ellen, vagyis négy védõvel, három középpályással és három csatárral. Az tulajdonképpen mindegy is, hogy egy-egy poszton Ferreiara vagy Glen Johnson, illetve Crespo vagy Drogba játszik. Minimum száznyolcvan percet fogunk játszani, ezért felesleges a gyõzelem terhét rakni a játékosok vállára már az elsõ mérkõzésen. Három játékosom - Lampard, Robben és Terry - is egy sárga lapra van az automatikus eltiltástól, ez külön megnehezíti majd a bíró dolgát" -mondta mourinho a meccs elõtti utolsó sajtótájékozatón.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Így nézett ki a Stamford Bridge kedd este a Barcelona edzése elõtt pár perccel. A spanyol lapok persze egytõl egyig közzétették a képet, amely egész Katalóniát felháborította. Mi tagadás, érthetõen...
A BL-nyolcaddöntõ elsõ felvonása elõtti utolsó Barcelona-edzés finoman szólva sem zajlott zökkenõmentesen. A katalánok ugyanis - miután a képen látható látvány fogadta õket a tréning elõtt - nem voltak hajlandóak idõben bevonuli az öltözõbe.
Az edzésnek végül az UEFA ellenõrei vetettek véget. A londoniak persze fel vannak háborodva, hogy a vendég csapat játékosai közül szinte mindegyiknek volt egy keresetlen szava a Stamford Bridge gyepszõnyegére. A kedd esti sajtótájékoztatón a Chelsea trénere, José Mourinho is megjegyezte, ha a spanyoloknak az kell, õ is hajlandó krumpliföldnek nevezni a stadion talaját.
- Rendben. Ha akarják én is kimondom: igen, a Stamford Bridge egy krumpliföld! Igaz, hogy a talaj szörnyû állapotban van, de a labda gurul rajta. Nincs magánál, aki azt gondolja, hogy szándékosan tönkretettük a gyepet. Nincsenek technikás játékosaink, tehát nekünk egy krumpliföldön kell játszanunk, hogy esélyünk legyen a Barcelona ellen - zárta mondandóját a portugál mester.
Frank Rijkaard nem feltételezi, hogy az angolok direkt tették gyalázatossá a pálya talaját, ugyanakkor félti játékosait.
- Szó sincs arról, hogy a hazaiakat hibáztatjuk a pálya minõségéért. A Chelsea egy profi klub, profi körülményekkel, és tudom, mindent megtesznek majd azért, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák számunkra. Csodálatos meccseket játszottunk tavaly, én erre számítok most is - mondta a holland szakvezetõ.
A spanyol sajtó már kevésbé volt könyörületes. Az AS és a Marca egyaránt felháborítónak tartja, hogy ilyen rangos találkozót ilyen állapotú pályán kell lejátszani. A hispánok leginkább azt sérelmezik, hogy az amúgy is esõs Londonban miért kell még fel is locsolni a pályát az év mérkõzésének kikiáltott találkozó elõtt?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Túl kevés ember tud kulturáltan fórumozni, véleményt nyílvánítani.
Ez van.
A Meccset már nagyon várom, egy vb döntõ nem tud úgy lázba hozni, mint a mai meccs. 2-0-át várok, persze hazai gyõzelmet, nem szabad gólt kapni. Ha megcsinálja a csapat, akkor a visszavágon szétkontrázhatjuk a Barcat. Van elõnye annak, hogy hazai pályán kezdünk.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ki szólt hozzád?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nem vagyok kispöcs O_o
kikaptok mint a szar!
BUDA > miskolc.