Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Del Horno jól nyomja <#vigyor1>

asfa
ja nagyon para volt!gyerünk srácok HAJRÁ CHELSEA

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Sheva
mit védett Cech

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fernando torres
Gallas sincs hála 😛PP bocs jó védõ naon

Japep
El van tiltva...asszem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sheva
Essien?

asfa
nyerni kell!

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
😄DD meglesz!

fernando torres
salakon játszottatok?
<#zavart2><#wow3>

Sheva
ok

SZURKOLJ NE HÁBORÚZZ! 😄

asfa
jo értem csak mondtam!semmi baj! 😊
HAJRÁ CHELSEA

Sheva
csak sok sikert kívántam 😞

zaki
mikor még fociztam, akkor örültünk volna, hogyha a salakos pálya helyett ilyen pályán játszhattunk volna 😄

fernando torres
jó az falura,vidéken meg nem nézik

AZTA MIGYEP! /nem sértés/ 😄

REAL MADRID

asfa
jo elhiszem csak mondtam!! nem CSAK neked szolt!remélem mindenesetre jo meccs lesz!mindkettõ

fernando torres
eszembe nem jutott hogy a végeredmény miatt pofázzak
nem az én stílusom

asfa
tudod mit szoktam ilyenkor mondani? 😄DDDD

asfa
ja gyõzzön a jobbik sok sikert!
ha kérhetek valamit akkor jo lenne ha meccs után semmi balhé nem lenne az eredmény miatt!meg semmi miatt!sok sikert

Japep

HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fernando torres
akkor jövök én is

nah de mégis sok sikert srácok gyõzzön a jobbik

asfa
örülünk! csak ha Barca fan vagy kérlek!tudod hol a helyed 😊

Sheva
nemsokára kezd a mecs!

sok sikert!

asfa
ja kajak mennyi kamu kifogás!rohadt idegesítõ!majd meglátjuk!Hajrá Chelsea!Go Blues

zaki
mennyit sír már a barkasz szája bazzeg.. szerintem a Chelseanek is ugyanolyan lesz a pálya, nem? már elõre keresik a kifogásokat 😛

Japep
Puyol nem örül hogy locsolják a Stamford Bridge-ot

"A pálya állapota ránk lesz nagyobb hatással. Mi szeretünk gyors passzokkal, nagy tempóban játszani, és nem vagyunk hozzászokva az ilyen talajhoz. Ha azonban jól koncentrálunk, és nem adjuk el a labdát a középpályán, akkor sikeresek lehetünk" -mondta Puyol,aki nincs együttértésben Frank Rijkaarddal aki korábban ezt mondta: "Nincs kifogás! Elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy legyûrjünk minden akadályt"-vélekedett a Barcelona holland szakvezetõje.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
nana nem lenne jo az x!

Japep
Mourinhónak jó lenne döntetlen a Barca ellen

"Nem ez a cél, de nem lennék boldogtalan, ha 0-0 lenne az eredmény. Ugyanúgy állunk majd fel, mint bármely más csapat ellen, vagyis négy védõvel, három középpályással és három csatárral. Az tulajdonképpen mindegy is, hogy egy-egy poszton Ferreiara vagy Glen Johnson, illetve Crespo vagy Drogba játszik. Minimum száznyolcvan percet fogunk játszani, ezért felesleges a gyõzelem terhét rakni a játékosok vállára már az elsõ mérkõzésen. Három játékosom - Lampard, Robben és Terry - is egy sárga lapra van az automatikus eltiltástól, ez külön megnehezíti majd a bíró dolgát" -mondta mourinho a meccs elõtti utolsó sajtótájékozatón.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mourinho: a Stamford Bridge egy krumpliföld!

Így nézett ki a Stamford Bridge kedd este a Barcelona edzése elõtt pár perccel. A spanyol lapok persze egytõl egyig közzétették a képet, amely egész Katalóniát felháborította. Mi tagadás, érthetõen...

A BL-nyolcaddöntõ elsõ felvonása elõtti utolsó Barcelona-edzés finoman szólva sem zajlott zökkenõmentesen. A katalánok ugyanis - miután a képen látható látvány fogadta õket a tréning elõtt - nem voltak hajlandóak idõben bevonuli az öltözõbe.

Az edzésnek végül az UEFA ellenõrei vetettek véget. A londoniak persze fel vannak háborodva, hogy a vendég csapat játékosai közül szinte mindegyiknek volt egy keresetlen szava a Stamford Bridge gyepszõnyegére. A kedd esti sajtótájékoztatón a Chelsea trénere, José Mourinho is megjegyezte, ha a spanyoloknak az kell, õ is hajlandó krumpliföldnek nevezni a stadion talaját.

- Rendben. Ha akarják én is kimondom: igen, a Stamford Bridge egy krumpliföld! Igaz, hogy a talaj szörnyû állapotban van, de a labda gurul rajta. Nincs magánál, aki azt gondolja, hogy szándékosan tönkretettük a gyepet. Nincsenek technikás játékosaink, tehát nekünk egy krumpliföldön kell játszanunk, hogy esélyünk legyen a Barcelona ellen - zárta mondandóját a portugál mester.

Frank Rijkaard nem feltételezi, hogy az angolok direkt tették gyalázatossá a pálya talaját, ugyanakkor félti játékosait.

- Szó sincs arról, hogy a hazaiakat hibáztatjuk a pálya minõségéért. A Chelsea egy profi klub, profi körülményekkel, és tudom, mindent megtesznek majd azért, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák számunkra. Csodálatos meccseket játszottunk tavaly, én erre számítok most is - mondta a holland szakvezetõ.

A spanyol sajtó már kevésbé volt könyörületes. Az AS és a Marca egyaránt felháborítónak tartja, hogy ilyen rangos találkozót ilyen állapotú pályán kell lejátszani. A hispánok leginkább azt sérelmezik, hogy az amúgy is esõs Londonban miért kell még fel is locsolni a pályát az év mérkõzésének kikiáltott találkozó elõtt?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
én is ilyesmit várok!

Helyesbítek: NEM leszek kiváncsi...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Én meccs után egy pár napig nem látogatok focival kapcsolatos fórumokat, mert amilyen anyázás lesz, arra én leszek kíváncsi.
Túl kevés ember tud kulturáltan fórumozni, véleményt nyílvánítani.
Ez van.
A Meccset már nagyon várom, egy vb döntõ nem tud úgy lázba hozni, mint a mai meccs. 2-0-át várok, persze hazai gyõzelmet, nem szabad gólt kapni. Ha megcsinálja a csapat, akkor a visszavágon szétkontrázhatjuk a Barcat. Van elõnye annak, hogy hazai pályán kezdünk.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

báttyó02
örülés

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
mi lesz itt meccs után <#wow2><#smile>

Akkor jó!

báttyó02
flém off<#smile>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

McFrost
rendben , én tök kúltúrált vagyok , de nem kell erélyeskedni , nemszeretem ha valaki nyomja magát aki nem is ismer

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kultúráltabb hangnemben fórumozz, legalább itt. Ehhez vagyok szokva, így vagyok nevelve. Amúgy semmi fenyegetõt nem írtam, legfeljebb erélyeset.

McFrost
húha , egész testemben resszketek!
ki szólt hozzád?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nana, kiscsávó, itt nem csak a haverod Chelsea drukker, vegyé vissza!!!!!!

asfa
nem tudom!változnak az idõk!különben van okom rá!

McFrost
semmi köze a csapatodhoz a lazulásodnak...vagyis nem lazulás , inkább rossz stílus

asfa
védem a csapatot és szurkolok nekik PaPa 😛PP
nem vagyok kispöcs O_o

McFrost
elkanászodtál kispöcs😛

asfa
különben meg vidd innen a negativ kisugárzásod!<#vigyor1><#vigyor1><#mf1><#mf1>

asfa
😄SA😄as.d.saD😄:Ad.as.d ez jopoén volt!

McFrost
:ASADAD:AD:S😄:AS::SD:SD:A😄SA:S:a😄😄
kikaptok mint a szar!

asfa
én is szeretném!egy jo 3 gollal minimum!

nah ma alazni a barkaszt plz

BUDA > miskolc.