Chelsea Fan Club
-
Mourinho-Abramovics: vége a hidegháborúnak
A Blackburn elleni FA-kupa elődöntőt követően a Chelsea orosz tulajdonosa személyesen is gratulált a menedzsernek.
Roman Abramovics és José Mourinho mosolyszünete hosszú hónapok óta tart, a Chelsea tulajdonosa és menedzsere idén állítólag még nem is beszélt egymással, amiből mindenki azt szűrte le, hogy a szakembernek nyáron távoznia kell a klubtól. Nem kizárt, hogy ez valóban így lesz, de Mourinho számára egy halvány reménysugár lehet, hogy főnöke a Blackburn elleni kupameccs után ismét szóba állt vele.
A hosszabbításban megnyert összecsapás után Abramovics a csapat öltözőjébe látogatott (ilyen január óta nem fordult elő), hogy személyesen is gratuláljon játékosainak. Akkor találkozott Mourinhóval is, aki így emlékszik vissza a villámbeszélgetésre:
- Nem voltam az öltözőben, mert éppen a kötelező médianyilatkozataimat igyekeztem letudni. De később találkoztam vele az öltöző előtt, és gratuláltam neki. Erre ő azt mondta: „Én is gratulálok”, szerintem ez normális – idézte fel a találkozást Mourinho.
A beszélgetés valóban normális, az azonban már kevésbé, hogy egy Ligakupa-győztes, FA-kupadöntős, BL- és bajnokesélyes csapatnál már egy ilyen beszélgetésnek is örülni kell…