Chelsea Fan Club
-
[center] JM: Nem lehetnék büszkébb játékosaimra!
"A második félidő lenyűgöző volt. Uraltuk a második játékrészt, pedig nem kellett forró beszédet tartanom a fiúknak. Azt mondtam a játékosaimnak, hogy legyenek erősek és mentálisan legyenek kemények. Mondtam nekik, hogy álljanak ellen a nyomásnak. Taktikailag változtattunk azzal, hogy Essien-t jobbhátvédnek toltuk hátra. Ő támadó szellemű és erőteljes abban a pozícióban. Joe Cole valamint Sevcsenkó segített több 2:1 ellen szituációt létrehozni. Büszke vagyok erre a csoportra, mert ez egy különleges szezon. Senkinek nem volt annyi problémája, mint nekünk. Nagy gondjaink voltak több mint a csapat felével. De ők ellenállnak és ellenállnak és mentálisan nagyon erősek. Nem lehetnék büszkébb ezekre a játékosokra. Úgy hiszem a csapat nagyon erős volt. Készen álltam a cserékkel, ha hosszabbításra került volna sor. De amikor a hálóban láttam a labdát és azzal a Valencia-nak két gólra lett szüksége, az nagyszerű volt. Már kezdtem felkészíteni az agyamat a hosszabbításra, de megérdemeltük a győzelmet a 90 perc alapján. Talán ez volt a legjobb idegenbeli játékunk a három szezonban. Essien különleges játékos. Ő egy atléta. Örökké képes futni. Minden nap tudna egy teljes meccset játszani. Szuper atléta. Amikor elvesztettük egy hónapra, nagy érvágás volt. A bosszú nem nekem való szó, sem a futballba, sem az életbe nem való. Tudjuk, hogy eleve hátrányban kezdünk, mert a Liverpool csak a BL-ben játszik, mi minden másban is. Amit én akarok, az Angliában maradni a Chelsea-nél, de olykor az életben nem kapja meg az ember, amit kíván és akar."