Chelsea Fan Club
-
[center]
José Mourinho a holnapi BL találkozóról
Először is egy jó hír: minden valószínűség szerint Essien pályára léphet holnap a Valencia otthonában, Mestalla-ban!
És akkor a nyilatkozat lényegesebb részei:
"Essien tegnap elém állt, és azt mondta, utazni akar, mire én megkérdeztem, hogy szabadságra vagy játszani... Ő azt válaszolta: játszani."
"Holnap eredményt kell felmutatnunk. Az velünk a probléma, hogy nem tudunk egyszerre jól játszani, és jó eredményt elérni. Ha jól játszunk, nem tudunk jó eredményt elérni..."
"Minden futballszerető ember három jó csapatot szeretne látni holnap a pályán. (utalva ezzel a játékvezetői "csapatra", majd közölte, örül a görög játékvezetőnek.)"
"Nem tudom, a Valencia hogyan áll a mérkőzéshez. Egy biztos: a játék 0-0-lal kezdődik, és ha a végén is ez marad az eredmény, továbbjutnak. Ez a fázis már nem a játéké a BL-ben, itt ez már egy játék, ahol az eredmény dönt el mindent. Gólokat kell lőnünk, erre kell játszanunk. Talán egy gól is elég lesz, de a több lőtt gólra kell játszanunk. Könnyű kitalálni, a Chelsea hogyan áll a mérkőzéshez."
A számunkra mindenképp jó eredmények: 0-1, 1-2, 2-2, és innentől fölfelé minden győzelem és döntetlen, bár nem hinném, hogy túlzottan gólzároros mérkőzést fogunk látni. Amire nagyon figyelnünk kell: ne a Valencia szerezze az első gólt. Győzni megyünk, hát győzni kell!