Chelsea Fan Club
  • Japep
    Mourinho jó képet vág a rossz eredményhez

José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem aggódik csapatáért, a hazai 1-1 után képesnek érzi Dorgbáékat a továbbjutás kiharcolására a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből.

A Chelsea hazai pályán egy soványka döntetlent ért el a Valencia ellen, így már a spanyolok lettek a párharc esélyesei, mivel Morienteséket hazai pályán különösen nehéz megverni, a londoniak pedig az utóbbi hetekben nem nyújtanak meggyőző teljesítményt. José Mourinho ennek ellenére nem látja esélytelenebbnek csapatát, mint eddig.

- Talán most mindenki azt hiszi, hogy a Valencia egy lépéssel előttünk jár, és örül az eredménynek, én azonban óvatos lennék az ellenfél helyében. El tudom képzelni, hogy a Valencia a Mestalla stadionban merészebb lesz, jobban mer támadni, jobban ki fog nyílni hátul, és akkor korrekt bíráskodás mellett sikerülhet jó eredményt elérni csapatomnak. A meccs 1-1 lett, és nem 0-3, nincs semmi okunk elkeseredni. Tudom, hogy képesek leszünk gólt lőni, és vagy döntetlent elérni, vagy nyerni idegenben, ami természetesen nem lesz könnyű, de nincs okunk pánikolni, mint ahogyan erre okunk a szünetben sem, 1-0-s Valencia-vezetésnél – nyilatkozta a portugál menedzser.