Chelsea Fan Club
  • Japep
    Hát szerintem ez nagy baromság...remélem hozza a formáját a Chelseaweb.atw.hu és beírnak minden kamuhírt, amit csak találnak! Pont a minap volt a hír, hogy Lampard kialkudta a csúcsfizetést (#5777)...ezek után sztem kamu!
    De ha mégis igaz, akkor...
    ------------------------------------------

Lampard a nyártól a Juventusban folytatja!

Bombaként robbant a hír, miszerint Frank Lampard az olasz 2. osztályban szereplő Juventus csapatához fog igazolni a nyáron - tudható meg a Chelsea TV legfrisebb híreiből. Lampard a jövőjét a Chelsea-ben nem tudta elképzelni, miután a klub vezetői nem emelték a fizetését.

Lampard eként nyilatkozott az átigazolásról:

"Örülök neki, hogy eljöhetek Angliából és Olaszországban játszhatok majd. Érzésem szerint a Juventus, és nem a Chelsea a jövő nagy csapata. Minden tekintettben megvagyok elégedve a Juve által kínált fizetéssel, a Chelsea nem kínált nekem olyan fizetést, mint Shevchenkonak, vagy Ballacknak. A Chelsea-s éveket igyekszem minnél gyorsabban elfelejteni és a nyártól csak a Juventusra fogok koncentrálni!" - nyilatkozta Lampard. (Szerintem ő ilyeneket nem mondana a Chelsearől...)

A szerződést a két klub közti megállapodás szerint 2007. június 1-jén érvényesítik. tehát hivatalosan a nyár első napjától már az Öreg Hölgy játékosa lesz Lamps. A Chelsea vezetői nagyon nehezen engedték el Lampardot, de Mourinho szerint Mikel megfelelő utódja lehet az angolnak, aki az utóbbi időkben nem teljesített jól.