24199
Chelsea Fan Club
  • Nuno88
    Sheva gólt már na...
  • Japep
    Fi.: CHELSEA [0-1] Valencia

Félidei statisztika :
    (Ez nem tükrözi a meccset, mivel szinte végigtámadta a félidőt a Chelsea, 1-2x jött csak fel a Valencia...ha nem Canizares lenne a kapusuk...)
    60-40 - Labdabirtoklás
    5/2-8/2 - Kapura lövés/kaput talált lövés
    2-4 - Szöglet
    3-0 - Les
    1-2 - Sárga lap
    0-0 - Piros lap
  • Skylime
    francba...de szép gól volt
  • Japep
    0-1 Silva... vagy 20 méterről kaptuk
    Pedig 60-40 % a labdabirtoklás nekünk...
  • Japep
    A felállás nem 4-3-3, hanem 4-1-3-2:
    Cech - Diarra, Carvalho, Terry (c), A.Cole - Mikel - Ballack, Lampard, Kalou - Drogba, Shevchenko
  • Japep
    Del Horno most játszik először a Chelsea ellen...
    A Valenciából Marchena és Navarro eltiltás, Gavilan, Edu, Morientes és Baraja sérülés miatt hiányzik.
    A Chelsea-ből Robben sérülés miatt.
  • Japep
    A 2.percben gólt lőhettünk volna... :D
  • Japep
    CHELSEA - Valencia
    ma - 20:45 / élő: DSF

CHELSEA (4-3-3):
    Cech
    Diarra
    Carvalho
    Terry (c)
    A.Cole
    Ballack
    Mikel
    Lampard
    Drogba
    Shevchenko
    Kalou

Cserepad: Cudicini, Ferreira, Boulahrouz, Bridge, Makelele, SWP, J.Cole

Valencia (4-2-3-1):
    Cañizares; Miguel, Ayala, Moretti, Del Horno; Albiol, Albelda (c); Joaquín, Silva Vicente; Villa

Cserepad: Butelle, Curro Torres, Nacho Insa, Jorge López, Angulo, Hugo Viana, Miguel Pallardó
  • bigfoot
    mecs mikor lesz akkor?
  • Skylime
    Go CHELSEA!!!
    remélem Dorgba berámolja idei 30. gólját :D
  • Nuno88
    na ma nagyon szorítok Shevanak h lőjjön gólt/gólokat :)
  • bigfoot
    HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!
    nyernünk kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jagumo
    hali
    tom hogy adja a Viasat:) de nem tok írni:)
    mos szomszédnál vagyok (haveromnál) csak azért tok írni de minnyá mek haza:) én ott baszik net lenni XD

na 8

[b][center][nagy]HAJRÁ CHELSEA
    MA NYERNI KELL LEGALÁBB EGY GÓLLAL
  • Japep
    Köszi!

HAJRÁ CHELSEA!
  • banok
    streamen élőben tudjátok nézni a mai meccseteket.
  • asfa
    Mourinho balhés meccset vár a Valencia ellen

A Chelsea menedzsere külön felhívta játékosai figyelmét a spanyolok latinos temperamentumára, attól azonban nem tart, hogy eldurvul a mérkőzés.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a Chelsea a Stamford Bridge-en látja vendégül a Valencia gárdáját. José Mourinho, a házigazdák menedzsere az alapos taktikai felkészítésen felül külön felhívta a figyelmét a vendégek latinos temperamentumára, ami könnyen megzavarhatja játékosait.

- Ugyanazt mondtam el a játékosoknak, amit minden latin csapat elleni meccs előtt el szoktam, vagyis, hogy ellenfelünk mentalitása teljesen eltér attól, amit megszoktunk a futballpályákon. Az angol élvonalban senki sem csal, vagy trükközik – vagy legalábbis majdnem senki -, a futballisták tisztelik az ellenfelet és próbálnak korrekten játszani. Az európai versengésben azonban ez másképp is lehet, és erre érdemes jó előre felkészülni. Megmutattam a Valencia-Inter meccs 5. percében készült felvételt a csapatnak, amelyen Canizares és Ayala is képes volt 50 métert sprintelni, csak hogy elkezdhessenek kakaskodni a szerintük szabálytalan Ibrahimoviccsal. Ilyen szituációkban intelligensen kell viselkednünk – nyilatkozta Mourinho.

A londoniaknál játékra jelentkezett a sérülése után felépülő Joe Cole és Wayne Bridge is, Essienre és Robbenre azonban továbbra sem számíthat a hazaiak szakvezetője.

A Valenciában is lesznek hiányzók, Fernando Morientes és Ruben Baraja sérülés miatt nem léphet pályára, Carlos Marchena pedig eltiltását tölti. Visszatérhet azonban az együttesbe Roberto Ayala, aki felépült sérüléséből.
  • asfa
    jaja
    egy 2-0 vagy 3-0 lenne a legjobb eredmény!
    idegenben meg itthon is nagyon kemény lesz :(
    hétvégén meg Tottenham ujra otthon az szintén kemény meccs lesz :(
    nagyon nehéz feladat előtt állunk
  • Japep
    Ma nyerni kell, kapott gól nélkél...a DSF-en megy majd a meccs, ha valakinek megvan az a csatorna!

HAJRÁ CHELSEA !!!
  • asfa
    sajnos én sem látom mer megyek el!!
    DE HAJRÁ CHELSEA GO BLUES!!
    nyernünk kell!!!!
    MINDENT BELE KÉKEK!!!!
  • Oziris666
    Adja a Viasat,csak felvételről!
  • Skylime
    HAJRÁ CHELSEA!!!
    sztem nyerünk :P
  • Jagumo
    Baszzus iylen nincs

nem lesz netem este nem tok irni meccs alatt.
    de mindegy...

[b][nagy][center]HAJRÁ CHELSEA
  • REALista
    Itt egy video az esetről.
  • Jagumo
    [center]

A Spurs nem feleős Lampard megtámadójáért

Az Angol Labdarúgó-szövetség felmentette a Tottenham Hotspurt, vagyis a klubot nem terheli felelősség amiatt, hogy egy szurkoló megtámadta az FA-kupa negyeddöntőjének megismételt találkozóján a Chelsea-t erősítő Frank Lampardot.

Az FA testülete alaposan megvizsgálta az esetet, videófelvételeket tanulmányozott, s a hazai klub jelentését is áttanulmányozta.

A Chelsea 2-1-es győzelmével zárult összecsapás után egy néző a pályára rohant, s meg akarta ütni Lampardot, aki elhajolt, így kivédte a támadást. A vétkest három évre kitiltották Anglia és Wales összes stadionjából, míg a Spurs örökre kizárta létesítményéből.

Egy másik szurkoló szintén befutott a játéktérre, ő szintén három évig nem látogathatja Anglia és Wales arénáit, s emellett 300 fontos bírságot is fizetnie kell.
  • Jagumo
    [center]

Villa bízik a Chelsea kiejtésében

David Villa a Valencia spanyol válogatott csatára magabiztosan nyilatkozott a hétközi Bajnokok Ligája mérkőzésük előtt

Az éppen a Chelsea csapatával is hírbe hozott gólvágó a februári gólszünetet követően szombaton újra feliratkozott a góllövők közé az Espanyol ellen 3-2 arányban megnyert bajnokin, így továbbra is tagja a bajnoki góllövő lista élmezőnyének.

"Gól lőttem és a csapatom nyert, ez a recept a londoni mérkőzésünkre is! Fontos találkozó előtt állunk, csak a legjobbunkat mutatva van esélyünk a továbbjutásra. A Chelsea kiváló játékosok egész sorával és egy tapasztalt, csak a győzelmet elfogadni képes edzővel rendelkezik. Ha helyzetbe kerülök, kíméletlenül ki kell használjam azt, mert aligha adódik túl sok lehetőségem a 90 perc során. Kiváló a londoniak védelme, és figyelmük egy pillanatra sem lankad, de ez csak még inkább elhatározottá tesz engem. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű túljutni az angolokon, ám hiszünk benne, hogy a legjobb négy csapat közé léphetünk! Április nem lesz egy egyszerű hónap, a Chelsea mellett a Sevilla és a Real Madrid ellen is rangadót játszunk. Egy jó BL-szereplés morálisan sokat jelentene a bajnoki mérkőzésekre is."
  • Jagumo
    Holnap meccs
    de nem adja az MTV se a Viasat majd Türelmes leszek:)

HAJRÁ CHELSEA
  • Jagumo
    Lenne 1 ötletem a Topikba.
    hogy a legutóbbi meccse eredményét leírjuk.
    és a következő meccset felírjuk hogy mikor lesz. meik adón ki ellen.
    valahogy ugy mint az Internazional Topikban.

csak 1 ötlet legfejebb nem csináljuk meg:)
    vélemény?
  • Jagumo
    Ezt a nyomorult poént :)) először bevettem...

#5800 én nem tartalak szemétnek. végülis Ápr-1. van. (de a szívdobogás megált bennem 1 percre)
  • Japep
    Mourinho a hitről, a kockáztatásról és a furcsaságokról

A hitet, a hozzáállást és a kapust lehet dicsérni – mondta a Watford elleni találkozó után José Mourinho, a Chelsea menedzsere.

"Három védővel játszottunk a végén, míg a Watford csatárt cserélt, és egy kontra végén könnyen eredményesek lehettek volna. Ha meg kell halni, jobb, ha mindent beleadsz és megpróbálsz, mintha a végén azt éreznéd, lehetett volna még mit tenni. Így egy lapra tettem fel mindent, a játékosok megértették ezt, és megvolt bennük a hit. Harcoltak, és megnyerték a meccset" - értékelt a portugál tréner.

Mourinho szerint ugyan addig nem lehet azt mondani, hogy eldőlt a bajnoki cím, amíg matematikailag van még esély, de véleménye szerint ha a hátrány nyolc vagy kilenc pontra nőtt volna a manchesteriekkel szemben, akkor már nem lenne keresnivalója a Chelsea-nek.

"Mint minden meccs, ez is kritikus volt a számunkra. Márciusban mindegyik találkozót megnyertük, és áprilisban is ezt kell tennünk ahhoz, hogy újabb trófeákat gyűjtsünk be. Három naponta döntőt játszunk, de két naponta lesérül egy játékos" - tette hozzá a portugál.

Mourinho szerint egyre gyakoribbak, hogy furcsa dolgok történnek a csapattal. Elmondta, hogy a mérkőzés előtt kétszer módosították a játékvezető személyét, valamint kifogásolja azt is, hogy a Manchester United elleni, sorsdöntő bajnoki előtt a Vörös ördögök kora szombat délután, míg gárdája vasárnap lép pályára. "Nem összeesküvésről beszélek, mindenesetre ez furcsa" - nyilatkozta.
  • asfa
  • Balazska7
    Most te engem utálsz vagy mi??
  • Japep
    pontosan...régebben - ennek megvoltak az okai...és látunk, amit látunk.
  • Balazska7
    Köszi Japep a dícséreteket az oldalunkra...
    De ne felejtsd el hogy régebben te is ennek az oldalnak a szerkesztője voltál. Én nem szoktam kamu hírt írni mert ha írok akkor az hivatalosról vagy skysports, de a csúcsfizetéés kialkudása SEHOL sem volt csak a magyar kamuoldalakon.

És remélem nem baj ha kitaláltunk egy poén hírt április 1-jére.
  • alonso82
    thx
    ja és szerintem is kamu
  • Freedom88
    ez csak poén
  • Japep
    Remélem ez csak oldal-poén...árp.1
  • Japep
    Hát szerintem ez nagy baromság...remélem hozza a formáját a Chelseaweb.atw.hu és beírnak minden kamuhírt, amit csak találnak! Pont a minap volt a hír, hogy Lampard kialkudta a csúcsfizetést (#5777)...ezek után sztem kamu!
    De ha mégis igaz, akkor...
    ------------------------------------------

Lampard a nyártól a Juventusban folytatja!

Bombaként robbant a hír, miszerint Frank Lampard az olasz 2. osztályban szereplő Juventus csapatához fog igazolni a nyáron - tudható meg a Chelsea TV legfrisebb híreiből. Lampard a jövőjét a Chelsea-ben nem tudta elképzelni, miután a klub vezetői nem emelték a fizetését.

Lampard eként nyilatkozott az átigazolásról:

"Örülök neki, hogy eljöhetek Angliából és Olaszországban játszhatok majd. Érzésem szerint a Juventus, és nem a Chelsea a jövő nagy csapata. Minden tekintettben megvagyok elégedve a Juve által kínált fizetéssel, a Chelsea nem kínált nekem olyan fizetést, mint Shevchenkonak, vagy Ballacknak. A Chelsea-s éveket igyekszem minnél gyorsabban elfelejteni és a nyártól csak a Juventusra fogok koncentrálni!" - nyilatkozta Lampard. (Szerintem ő ilyeneket nem mondana a Chelsearől...)

A szerződést a két klub közti megállapodás szerint 2007. június 1-jén érvényesítik. tehát hivatalosan a nyár első napjától már az Öreg Hölgy játékosa lesz Lamps. A Chelsea vezetői nagyon nehezen engedték el Lampardot, de Mourinho szerint Mikel megfelelő utódja lehet az angolnak, aki az utóbbi időkben nem teljesített jól.
  • asfa
    köszönjük!!
  • banok
    A tegnapi Watdord-Chelsea meccsről videók itt
  • Jagumo
    Azt hittem magabiztosabban nyerünk... tévedtem :s