24199
Chelsea Fan Club
-
#5830 Sheva gólt már na... -
#5829 Fi.: CHELSEA [0-1] Valencia
Félidei statisztika :
(Ez nem tükrözi a meccset, mivel szinte végigtámadta a félidőt a Chelsea, 1-2x jött csak fel a Valencia...ha nem Canizares lenne a kapusuk...)
60-40 - Labdabirtoklás
5/2-8/2 - Kapura lövés/kaput talált lövés
2-4 - Szöglet
3-0 - Les
1-2 - Sárga lap
0-0 - Piros lap -
Skylime #5828 francba...de szép gól volt -
#5827 0-1 Silva... vagy 20 méterről kaptuk
Pedig 60-40 % a labdabirtoklás nekünk... -
#5826 A felállás nem 4-3-3, hanem 4-1-3-2:
Cech - Diarra, Carvalho, Terry (c), A.Cole - Mikel - Ballack, Lampard, Kalou - Drogba, Shevchenko -
#5825 Del Horno most játszik először a Chelsea ellen...
A Valenciából Marchena és Navarro eltiltás, Gavilan, Edu, Morientes és Baraja sérülés miatt hiányzik.
A Chelsea-ből Robben sérülés miatt. -
#5824 A 2.percben gólt lőhettünk volna... :D -
#5823 CHELSEA - Valencia
ma - 20:45 / élő: DSF
CHELSEA (4-3-3):
Cech
Diarra
Carvalho
Terry (c)
A.Cole
Ballack
Mikel
Lampard
Drogba
Shevchenko
Kalou
Cserepad: Cudicini, Ferreira, Boulahrouz, Bridge, Makelele, SWP, J.Cole
Valencia (4-2-3-1):
Cañizares; Miguel, Ayala, Moretti, Del Horno; Albiol, Albelda (c); Joaquín, Silva Vicente; Villa
Cserepad: Butelle, Curro Torres, Nacho Insa, Jorge López, Angulo, Hugo Viana, Miguel Pallardó -
#5822 mecs mikor lesz akkor? -
Skylime #5821 Go CHELSEA!!!
remélem Dorgba berámolja idei 30. gólját :D -
#5820 na ma nagyon szorítok Shevanak h lőjjön gólt/gólokat :) -
#5819 HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!
nyernünk kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5818 hali
tom hogy adja a Viasat:) de nem tok írni:)
mos szomszédnál vagyok (haveromnál) csak azért tok írni de minnyá mek haza:) én ott baszik net lenni XD
na 8
[b][center][nagy]HAJRÁ CHELSEA
MA NYERNI KELL LEGALÁBB EGY GÓLLAL
-
#5817 Köszi!
HAJRÁ CHELSEA! -
#5816 streamen élőben tudjátok nézni a mai meccseteket. -
#5815 Mourinho balhés meccset vár a Valencia ellen
A Chelsea menedzsere külön felhívta játékosai figyelmét a spanyolok latinos temperamentumára, attól azonban nem tart, hogy eldurvul a mérkőzés.
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a Chelsea a Stamford Bridge-en látja vendégül a Valencia gárdáját. José Mourinho, a házigazdák menedzsere az alapos taktikai felkészítésen felül külön felhívta a figyelmét a vendégek latinos temperamentumára, ami könnyen megzavarhatja játékosait.
- Ugyanazt mondtam el a játékosoknak, amit minden latin csapat elleni meccs előtt el szoktam, vagyis, hogy ellenfelünk mentalitása teljesen eltér attól, amit megszoktunk a futballpályákon. Az angol élvonalban senki sem csal, vagy trükközik – vagy legalábbis majdnem senki -, a futballisták tisztelik az ellenfelet és próbálnak korrekten játszani. Az európai versengésben azonban ez másképp is lehet, és erre érdemes jó előre felkészülni. Megmutattam a Valencia-Inter meccs 5. percében készült felvételt a csapatnak, amelyen Canizares és Ayala is képes volt 50 métert sprintelni, csak hogy elkezdhessenek kakaskodni a szerintük szabálytalan Ibrahimoviccsal. Ilyen szituációkban intelligensen kell viselkednünk – nyilatkozta Mourinho.
A londoniaknál játékra jelentkezett a sérülése után felépülő Joe Cole és Wayne Bridge is, Essienre és Robbenre azonban továbbra sem számíthat a hazaiak szakvezetője.
A Valenciában is lesznek hiányzók, Fernando Morientes és Ruben Baraja sérülés miatt nem léphet pályára, Carlos Marchena pedig eltiltását tölti. Visszatérhet azonban az együttesbe Roberto Ayala, aki felépült sérüléséből. -
#5814 jaja
egy 2-0 vagy 3-0 lenne a legjobb eredmény!
idegenben meg itthon is nagyon kemény lesz :(
hétvégén meg Tottenham ujra otthon az szintén kemény meccs lesz :(
nagyon nehéz feladat előtt állunk -
#5813 Ma nyerni kell, kapott gól nélkél...a DSF-en megy majd a meccs, ha valakinek megvan az a csatorna!
HAJRÁ CHELSEA !!! -
#5812 sajnos én sem látom mer megyek el!!
DE HAJRÁ CHELSEA GO BLUES!!
nyernünk kell!!!!
MINDENT BELE KÉKEK!!!! -
#5811 Adja a Viasat,csak felvételről! -
Skylime #5810 HAJRÁ CHELSEA!!!
sztem nyerünk :P -
#5809 Baszzus iylen nincs
nem lesz netem este nem tok irni meccs alatt.
de mindegy...
[b][nagy][center]HAJRÁ CHELSEA -
#5808 Itt egy video az esetről. -
#5807 [center]
A Spurs nem feleős Lampard megtámadójáért
Az Angol Labdarúgó-szövetség felmentette a Tottenham Hotspurt, vagyis a klubot nem terheli felelősség amiatt, hogy egy szurkoló megtámadta az FA-kupa negyeddöntőjének megismételt találkozóján a Chelsea-t erősítő Frank Lampardot.
Az FA testülete alaposan megvizsgálta az esetet, videófelvételeket tanulmányozott, s a hazai klub jelentését is áttanulmányozta.
A Chelsea 2-1-es győzelmével zárult összecsapás után egy néző a pályára rohant, s meg akarta ütni Lampardot, aki elhajolt, így kivédte a támadást. A vétkest három évre kitiltották Anglia és Wales összes stadionjából, míg a Spurs örökre kizárta létesítményéből.
Egy másik szurkoló szintén befutott a játéktérre, ő szintén három évig nem látogathatja Anglia és Wales arénáit, s emellett 300 fontos bírságot is fizetnie kell. -
#5806 [center]
Villa bízik a Chelsea kiejtésében
David Villa a Valencia spanyol válogatott csatára magabiztosan nyilatkozott a hétközi Bajnokok Ligája mérkőzésük előtt
Az éppen a Chelsea csapatával is hírbe hozott gólvágó a februári gólszünetet követően szombaton újra feliratkozott a góllövők közé az Espanyol ellen 3-2 arányban megnyert bajnokin, így továbbra is tagja a bajnoki góllövő lista élmezőnyének.
"Gól lőttem és a csapatom nyert, ez a recept a londoni mérkőzésünkre is! Fontos találkozó előtt állunk, csak a legjobbunkat mutatva van esélyünk a továbbjutásra. A Chelsea kiváló játékosok egész sorával és egy tapasztalt, csak a győzelmet elfogadni képes edzővel rendelkezik. Ha helyzetbe kerülök, kíméletlenül ki kell használjam azt, mert aligha adódik túl sok lehetőségem a 90 perc során. Kiváló a londoniak védelme, és figyelmük egy pillanatra sem lankad, de ez csak még inkább elhatározottá tesz engem. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű túljutni az angolokon, ám hiszünk benne, hogy a legjobb négy csapat közé léphetünk! Április nem lesz egy egyszerű hónap, a Chelsea mellett a Sevilla és a Real Madrid ellen is rangadót játszunk. Egy jó BL-szereplés morálisan sokat jelentene a bajnoki mérkőzésekre is." -
#5805 Holnap meccs
de nem adja az MTV se a Viasat majd Türelmes leszek:)
HAJRÁ CHELSEA -
#5804 Lenne 1 ötletem a Topikba.
hogy a legutóbbi meccse eredményét leírjuk.
és a következő meccset felírjuk hogy mikor lesz. meik adón ki ellen.
valahogy ugy mint az Internazional Topikban.
csak 1 ötlet legfejebb nem csináljuk meg:)
vélemény? -
#5803 Ezt a nyomorult poént :)) először bevettem...
#5800 én nem tartalak szemétnek. végülis Ápr-1. van. (de a szívdobogás megált bennem 1 percre) -
#5802 Mourinho a hitről, a kockáztatásról és a furcsaságokról
A hitet, a hozzáállást és a kapust lehet dicsérni – mondta a Watford elleni találkozó után José Mourinho, a Chelsea menedzsere.
"Három védővel játszottunk a végén, míg a Watford csatárt cserélt, és egy kontra végén könnyen eredményesek lehettek volna. Ha meg kell halni, jobb, ha mindent beleadsz és megpróbálsz, mintha a végén azt éreznéd, lehetett volna még mit tenni. Így egy lapra tettem fel mindent, a játékosok megértették ezt, és megvolt bennük a hit. Harcoltak, és megnyerték a meccset" - értékelt a portugál tréner.
Mourinho szerint ugyan addig nem lehet azt mondani, hogy eldőlt a bajnoki cím, amíg matematikailag van még esély, de véleménye szerint ha a hátrány nyolc vagy kilenc pontra nőtt volna a manchesteriekkel szemben, akkor már nem lenne keresnivalója a Chelsea-nek.
"Mint minden meccs, ez is kritikus volt a számunkra. Márciusban mindegyik találkozót megnyertük, és áprilisban is ezt kell tennünk ahhoz, hogy újabb trófeákat gyűjtsünk be. Három naponta döntőt játszunk, de két naponta lesérül egy játékos" - tette hozzá a portugál.
Mourinho szerint egyre gyakoribbak, hogy furcsa dolgok történnek a csapattal. Elmondta, hogy a mérkőzés előtt kétszer módosították a játékvezető személyét, valamint kifogásolja azt is, hogy a Manchester United elleni, sorsdöntő bajnoki előtt a Vörös ördögök kora szombat délután, míg gárdája vasárnap lép pályára. "Nem összeesküvésről beszélek, mindenesetre ez furcsa" - nyilatkozta. -
#5801 | #5777 -
Balazska7 #5800 Most te engem utálsz vagy mi?? -
#5799 pontosan...régebben - ennek megvoltak az okai...és látunk, amit látunk. -
Balazska7 #5798 Köszi Japep a dícséreteket az oldalunkra...
De ne felejtsd el hogy régebben te is ennek az oldalnak a szerkesztője voltál. Én nem szoktam kamu hírt írni mert ha írok akkor az hivatalosról vagy skysports, de a csúcsfizetéés kialkudása SEHOL sem volt csak a magyar kamuoldalakon.
És remélem nem baj ha kitaláltunk egy poén hírt április 1-jére. -
#5797 thx
ja és szerintem is kamu -
#5796 ez csak poén -
#5795 Remélem ez csak oldal-poén...árp.1 -
#5794 Hát szerintem ez nagy baromság...remélem hozza a formáját a Chelseaweb.atw.hu és beírnak minden kamuhírt, amit csak találnak! Pont a minap volt a hír, hogy Lampard kialkudta a csúcsfizetést (#5777)...ezek után sztem kamu!
De ha mégis igaz, akkor...
------------------------------------------
Lampard a nyártól a Juventusban folytatja!
Bombaként robbant a hír, miszerint Frank Lampard az olasz 2. osztályban szereplő Juventus csapatához fog igazolni a nyáron - tudható meg a Chelsea TV legfrisebb híreiből. Lampard a jövőjét a Chelsea-ben nem tudta elképzelni, miután a klub vezetői nem emelték a fizetését.
Lampard eként nyilatkozott az átigazolásról:
"Örülök neki, hogy eljöhetek Angliából és Olaszországban játszhatok majd. Érzésem szerint a Juventus, és nem a Chelsea a jövő nagy csapata. Minden tekintettben megvagyok elégedve a Juve által kínált fizetéssel, a Chelsea nem kínált nekem olyan fizetést, mint Shevchenkonak, vagy Ballacknak. A Chelsea-s éveket igyekszem minnél gyorsabban elfelejteni és a nyártól csak a Juventusra fogok koncentrálni!" - nyilatkozta Lampard. (Szerintem ő ilyeneket nem mondana a Chelsearől...)
A szerződést a két klub közti megállapodás szerint 2007. június 1-jén érvényesítik. tehát hivatalosan a nyár első napjától már az Öreg Hölgy játékosa lesz Lamps. A Chelsea vezetői nagyon nehezen engedték el Lampardot, de Mourinho szerint Mikel megfelelő utódja lehet az angolnak, aki az utóbbi időkben nem teljesített jól. -
#5793 köszönjük!! -
#5792 A tegnapi Watdord-Chelsea meccsről videók itt -
#5791 Azt hittem magabiztosabban nyerünk... tévedtem :s