Chelsea Fan Club
-
[center]
Hírek az Abramovich család körül.
Roman Abramovics a világ 11. leggazdagabb embere gáláns úriember módjára vált el szép feleségétől, Irinától.
Milliókat bukott Roman - Fontban!
Az első osztályú londoni fociklub, a Chelsea tulajdonosa állítólag vagyona felétől volt kénytelen megszabadulni. Irina 5,5 milliárd fonttal lett gazdagabb.
Abramovics úgy mondott le a pénzről, mintha a fogát húzták volna. Elvégre nincstelen árvaházi suhancból küzdötte fel magát a világ gazdasági életének a csúcsára.
Csak egy adalék mostani gazdagságához: ha új szuperjachtja, az Eclippse elkészül, magánflottája az ír haditengerészetével fog vetekedni.
Abramovics még "szegény legény" korában ismerkedett meg a légiutas-kísérő Irinával, öt gyermeke anyjával. Gazdagként viszont már hónapok óta nem mutatkozott a nejével, inkább szupermodell barátnőjével, Darja Zsukovával látták. AS-Network.
Irina Abramovics megveszi az Arsenalt?
Angol internetes értesülések szerint a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak ex-felesége, Irina a válásból származó pénzén meg szeretné vásárolni az Arsenalt.
A nehezen hihető hírt állítólag egy szibériai lap közölte először, ahová Irina nyilatkozott is. "Elég sok unalmas órát töltöttem Romannal az ágyban és a Stamford Bridge-en is. Most végre, hogy elváltam, egy kis izgalomra van szükségem." - mondta a sértett, de nagyon gazdag hölgy. Azt, hogy az angolok értesülése igaznak bizonyul-e, majd az idő eldönti
-------------------------
szerintem ez hülyeség...