Chelsea Fan Club
-
Ma kemény meccsünk lesz...HAJRÁ CHELSEA !!!
Ez meg egy jó hír...
----------------------------------------------
Lampard lojális marad a Chelsea-hez
A Chelsea középpályása hallgat Mourinhóra és a szívére, cáfolja a híreszteléseket, és maradni akar Londonban.
Frank Lampard nem azért hallgatott idáig jövőjével kapcsolatban, mert rejtegetnivalója van, hanem mert az utóbbi időben a Chelsea sikereire koncentrált. A középpályást spanyolországi nagycsapatokkal hozták össze, ám a lassan hetek óta találgatásokat eddig nem zárta rövidre Lampard, aki most mégis megtörte a csendet.
- Nem beszéltem a dologról, mert a csapat nagyon fontos feladatok előtt állt – kezdte Lampard. – De annyi mindent mondtak, és írtak rólam, hogy úgy gondoltam, tisztázom a helyzetet. Maradni akarok a Chelsea-nél, soha nem akartam eligazolni innen, és most sem is tervezem. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Chelsea játékosa lehetek.
- Az elmúlt hat évben itt családra leltem, mondom ezt annak ellenére, hogy tudom, sokan elcsépelték ezt a kifejezést. De ez így igaz, én pedig bízom benne, hogy ebben a klubban fejezhetem be a pályafutásom – jelentette ki a londoniak válogatott középpályása.