Chelsea Fan Club
-
Terryt kiengedték a kórházból
John Terry, a Chelsea csapatkapitánya egy gyors vizsgálat után elhagyhatta a carrdiffi kórházat.
Terryt az Arsenal elleni ligakupadöntő második félidejében Diaby rúgta nagy erővel fejbe (Diaby megmozdulása véletlen volt), az eset után a Chelsea védőjét közel tíz percig a pályán ápolták, oxigénmaszkkal lélegeztették, majd hordágyon vitték le a gyepről. A futballistával azonnal kórházba siettek, ahol az orvosok megállapították, hogy Terrynek nincs komolyabb baja, ezért egy vizsgálat után el is engedték a klinikáról.
A védő azonnal visszatért a csapathoz, hogy csatlakozzon a ligakupa-győztes együttes ünnepléséhez.
- Nyertünk, ezért nagyon boldogak vagyunk, ugyanakkor nagyon megijedtünk, mikor Johnt fejbe rúgták, és eszméletlenül feküdt a pályán. Sokkal többet gondoltam rá ezután, mint a kupa megnyerésére, nekem különösen megrendítő volt a dolog, mert egy méterre álltam tőle, amikor az eset történt. Mindenki meggyőződhetett a karakteréről, félelmet nem ismerve próbált fejelni, ezért ő a csapatkapitányunk és ezért ő az egyik legjobb védő a világon – mondta a Chelsea két gólját szerző Didier Drogba.