Chelsea Fan Club
-
Mourinho: "Soha nem hagyom el a Chelsea-t"
Az elmúlt időkben felröppent hírekkel szemben a portugál állítja, soha nem hagyja el a Chelsea-t.
Rengeteg spekuláció látott napvilágot az utóbbi időben Jose Mourinho jövőjével kapcsolatban, a Chelsea menedzsere most személyesen kívánta eloszlatni a kételyeket. - írja a samsungsport.hu.
A portugálnak a télen több nézeteltérése is támadt Roman Abramovics klubtulajdonossal, aki nem tett eleget a menedzser januári átigazolási kívánságainak. A védőt igazolni kívánó szakembert több klubbal is összefüggésbe hozták, Mourinho szavai szerint azonban kérői hoppon maradnak.
"Azt akarják elhinni, amit olvasnak, vagy amit én mondok?" - ripakodott a távozását feszegető újságíróra Mourinho.
"Kétféleképpen lehetséges, hogy elhagyom a Chelsea-t. Az egyik, hogy a szerződésem lejár, és nem hosszabbítanak velem. A második, hogy még azelőtt kirúgnak, hogy lejárna a kontraktusom. Nincs harmadik út!"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Shevchenko: jól érzem magam!
Meglepően őszintén nyilatkozott az ukrán csatár.
"Jól érzem magam. A csapatért dolgozom, és az erőnlétem is kiváló. A világbajnokság után megsérültem, és csak fokozatosan lendültem bele a játékba. José számára nagyon fontos volt a Porto elleni mérkőzés, mivel az előző csapata előtt játszottunk. Jó eredményt értünk el, és nekem is ment a játék."
Sevcsenkónak talán az adott ilyen pozítív szemléletet, hogy ő lőtte Portóban az egyetlen Chelsea-gólt, aminek köszönhetően kedvezőbb a csapat helyzete a visszavágón.
Az ukrán világklasszisnak azonban nem mindig volt ilyen jó megítélése. Mikor 2006 nyarán megérkezett a Milantól, beilleszkedési nehézségi voltak, José Mourinho is támadta, a közönség se barátkozott meg vele igazán. Talán most Sevcsenkó ujra a régi lesz és sok gólt fog lőni...