Chelsea Fan Club
  • asfa
    Torres feláldozta a Chelsea-t

Kecsegtető ajánlatot utasított vissza a nyári futball-világbajnokság után Fernando Torres. A spanyol válogatott csatára fél évvel később bevallotta, talán rosszul döntött, hogy hátat fordított a Chelsea-nek és az Atlético Madridban maradt.

A klubhűség egyik mintaképének tartják, most mégis főhet a feje Fernando Torresnek. Az Atlético Madrid csatárát gyakorlatilag bármelyik európai sztárklub szerződtette volna a németországi vb után, ám a labdarúgó inkább a spanyol fővárosban maradat. Most úgy érzi, rosszul tette.

- Rengeteg pénzről és életem lehetőségéről mondtam le az Atlético miatt. Nagyon rosszul esik, hogy saját szurkolóim élesen bírálnak pillanatnyi formahagyatlásom miatt - nyilatkozta Fernando Torres, akit az utóbbi hetekben bekiabálásokkal, transzparensekkel és internetes levelekkel zaklatnak a piros-kékek drukkerei.

Elsősorban azzal zrikálják Torrest, hogy kényelemből maradt Madridban, a Chelsea-nél ugyanis nem nézték volna el neki a lazsálást.
    - Bánom is én, ha kritizálnak, ám ne felejtsék el, amit eddig tettem a klubért - tette hozzá a spanyol válogatott játékosa.