Chelsea Fan Club
  • asfa
    Mourinho a bírón kérte számon a vereséget

José Mourinho, a Chelsea menedzsere kemény szavakkal illette Graham Pollt, a Tottenham elleni bajnoki játékvezetőjét.

A portugál szakember nem is próbálta leplezni dühét a 2-1-re elvesztett találkozó végén, és nyíltan számonkérte a bírón a tévedéseit. A Chelsea szakvezetője Drogba meg nem adott gólját, és John Terry kiállítását sem értette, mindkét esetről Graham Polltól várt volna magyarázatot.

- A bíróknak kellett volna idejönniük a sajtótájékoztatókra, és megmagyarázniuk a döntéseiket, ahelyett, hogy engem kérdezgetnek erről – kezdte mondandóját Mourinho. – Drogba érvénytelenített góljánál ahelyett, hogy a labdát nézte volna, a 20 méterrel hátrébb álló Terry szabálytalanságát vette észre. Ezt nevezem én fantasztikus bírói meglátásnak! Graham Poll két meccsen vezetett nekünk, ezalatt öt pontot vesztettünk, köszönhetően a ténykedésének. Azt sem értem, miért állította ki John Terryt, pedig többször is megnéztem a visszajátszást az esetről. Nem érdemeltünk vereséget, de Mr. Pollt, ez nem érdekli, hazamegy és senki sem fogja megkérdezni, hogy miért hozta meg ezeket a döntéseket.