24199
Chelsea Fan Club
-
#4379 kezdődik a Chelsea-Watford
kötelező győzelem
HAJRÁ CHELSEA!!!!! -
DJ László #4378 -
#4377 hu
én akkor lettem vagyis akkortól szerettem meg a Chelsea amikro a Barcát 1-0 ra elverte :)
meg amikor Ballack Belekerült:p -
#4376 hát most mit kell ezen gondolkodni?csak edzenie kell és ülni a padon:) -
#4375 Svéd válogatottat vesz a Chelsea
Magnus Hedmann a Chelsea labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A svéd hálóőr a harmadik számú kapusa lesz az angol bajnoknak.
Az olasz Cudicini és a portugál Hilario mögött a svéd Hedman (a képen) lesz a Chelsea harmadik számú kapusa. A 33 éves hálóőr megvételére azért van szükség, mert Petr Cech kiesésével (a cseh válogatott klasszisnak elrepedt a koponyája) a londoni kékeknek csak két bármikor bevethető kapusuk van.
Hedman a nyáron jelentette be visszavonulását, így a Chelsea vezetőinek csak a kapussal kell megegyezni. A hírek szerint az 55-szörös válogatott svéd játékos a hét végéig kért és kapott gondolkodási időt. -
#4374 Shevchenko :) -
#4373 széép volt srácok! -
#4372 Ligakupa: hengerelt a Chelsea
A londoni Kékek parádés játékkal 4-0-ra győzték le a bajnokságban jól szereplő Aston Villát.
A két csapat néhány hete bajnoki mérkőzésen csapott össze egymással, s akkor a házigazdák csak 1-1-es döntetlent tudtak elérni a birminghami alakulat ellen. Most egész más volt a találkozó forgatókönyve, végig az történt a pályán, amit a Chelsea eltervezett, a fővárosiak végül Lampard, Sevcsenko, Essien és Drogba góljaival 4-0-ra nyertek.
A többi meccsen is az esélyesek jutottak tovább, a 80 percig emberelőnyben futballozó Arsenal Adebayor hajrában lőtt góljával verték ki az Evertont, a Liverpool Agger találatával győzte le a Birminghamet, a Tottenham pedig egygólos hátrányból felállva, hosszabbítás után diadalmaskodott a Port Vale ellen.
Eredmények:
Birmingham-Liverpool 0-1
Chelsea-Aston Villa 4-0
Everton-Arsenal 0-1
Tottenham-Port Vale 3-1 (hosszabbítás után) -
#4371 Chelsea [4 - 0] Aston Villa
32' [1 - 0] F. Lampard
65' [2 - 0] A. Shevchenko
82' [3 - 0] M. Essien
84' [4 - 0] D. Drogba
Szép volt, remélem megmarad ez a forma !!!
-
#4370 Chelsea will line-up in a 4-1-2-1-2 formation as follows:
23 Carlo Cudicini
14 Gérémi
9 Khalid Boulahrouz
6 Ricardo Carvalho
18 Wayne Bridge
4 Claude Makelele
5 Michael Essien
8 Frank Lampard (c)
13 Michael Ballack
7 Andriy Shevchenko
11 Didier Drogba
a felállás!
HAJRÁ CHELSEA!!! -
#4369 HAJRÁ CHELSEA!!
de most menek
HAJRÁ SRÁCOK!! győzni kell -
#4368 GÓÓÓl 1-0
34' Chelsea [1 - 0] Aston Villa
32' [1 - 0] F. Lampard -
#4367 oks :) -
#4366 olvastam :) -
#4365 liga kupa!
és mencseszter a southend utd-től kizugott SD:,asF:-AS?AS_:Fa,S:_?AG?AG:_A -
#4364 bajnoki? -
#4363 Meccselőzetes: Chelsea - Aston Villa
A ligakupa negyedik fordulója következik holnap, reméljük, sikerrel végződő összecsapás lesz csapatunk és az Aston Villa közt.
Mit várhatunk holnap a Stamford Bridgen? Kemény mérkőzést. Említeni sem kell már, hogy nem áll a csapat rendelkezésére az első számú kapus, Cech, emellett a csapat kapitányára, John Terryre sem számíthat Jose Mourinho. Visszatérhet azonban sérülése után Carlo Cudicini és Andrij Shevchnko is a csapatba. Mivel az O'Neil vezette gárda nem érdekelt a nemzetközi kupákban, valószínűleg a legerősebb csapattal áll ki a holnapi mérkőzésen.
A egymás elleni mérleg nyelve is felemás eredményt hoz: a tavalyi szezonban otthon legyőztük őket, (2-1), majd januárban 1-1-es döntetlent játszottunk, a 2006/07-es kiírásban szintúgy, a Stamfordon 1-1-el zárult a találkozó. A ligakupában legutóbb 2003 december 17-én találkoztunk a negyeddöntőben, ahol 2-1 arányban legyőzettünk. (igaz, a ligakupában egyedül ez alkalommal győztek le minket, összesen négyszer találkoztunk).
A legutóbbi, tizenegyedik Premiership fordulóban a Chelsea veszített (a Tottenham ellenében), míg a Villa győzni tudott (a Bolton ellen). Míg Mourinho fiainak a rossz játék és a vereség tudatával megküzdve kell pályára lépniük, addig a Villa az ellenünk játszott döntetlen és a hét végi győzelem emlékével a fejekben morálisan teljesen rendben kell, hogy legyen. A jelenleg hatodik helyen álló csapat idén mindössze egyszer kapott ki (a Liverpooltól), négy győzelem és hat döntetlen mellett. 14 rúgott góllal a hatodikok, kilenc kapott góllal pedig a negyedik helyen áll holtversenyben. A Chelsea 18 rúgott góljával a második, míg hét kapott góllal a harmadik helyen áll. A Villa többet szabálytalankodott (147), amiből 12 sárgát gyűjtött, a Chelsea szabálytalanságainak száma ettől elmarad, (129), ám 18 sárga 3 piros lapos megoldást láthattunk.
Martin O'Neil együttese mellesleg a második az örökranglistán a ligakupa győzelmeket tekintve öttel, (az első helyen a Liverpool áll héttel).
A bíró az a Mark Helsey lesz, aki a Fulham elleni 2-0 arányban megnyert derbit vezette.
Ha pályára lép, ez lesz Makelele 150. mérkőzése a Chelsea színeiben, Drogba esetében pedig a 100., míg SWP 50 mérkőzését játszhatja holnap. Szintén különlegesség, hogy Joe Cole ezen a napon 25. születésnapját ünnepli, igazán szép ajándék lenne, ha győzne a csapat, s gólt is rúgna. (idei egyetlen találatát a Ligakupa előző fordulójában szerezte)
A legutóbbi mérkőzésünket alapul véve 1. a helyzeteket be kell rúgni 2. a Villa első hármasára nagyon oda kell figyelni. Az 1-1-el zárult találkozón rengeteg és ordító helyzetünk volt, de mindet kihagytuk, s bizony a meccs végén ha Pablo Angel nem hibázik, ki is kaphattunk volna. Lehet, hogy most nem fog... reméljük Jose rendet tudott rakni a fejekben hátul, mert a Terry nélküli hátsó alakzatra nagy szerep hárul holnap. -
#4362 20:45 Chelsea ? - ? Aston Villa
HAJRÁ CHELSEA MA!!!!!!!! -
#4361 köszönöm szépen tökéletes :)
-
#4360 Itt a logo:
VIP-es, mert 19 KB-ba fért bele, a mérete meg azért csak 120*20, mert így is 19 KB...
Tőlem csak ennyi tellet, remélem jó, ha nem, az sem baj !
-
#4359 Fegyelmi eljárás Chelsea-ügyben
Az angol szövetség (FA) fegyelmi bizottsága elkezdett vizsgálódni a „Chelsea kontra Poll játékvezető” ügyben.
Az első számú angol játékvezető a hétvégén nem adta meg Drogba gólját, és kiállította John Terryt, a Kékek pedig 2-1-re kikaptak a Tottenham otthonában. A Chelsea játékosai szerint a bíró kizárólag azért ítélt ellenük, hogy „megleckéztesse őket”, és megmutassa, „ki az úr a háznál”, és ezt el is mondta nekik a pályán.
- A játékvezetők ma már be vannak mikrofonozva, ezért az asszisztensek is hallják a pályán elhangzó mondatait. Jelenleg zajlik az információgyűjtés, hamarosan meghallgatjuk a játékvezetőt, az asszisztenseket, és a Chelsea játékosait is, hogy kiderítsük, mi történt valójában a pályán – mondta az FA szóvivője, aki hozzátette: a bíróknak nem kell megindokolni az ítéleteit a játékosoknak, így a futballisták sem kérhették számon a kiosztott lapok okát. -
#4358 értem
köszi -
#4357 Állítólag combizom-húzódása van... -
#4356 fogalmam sincs!
nem hallottam rola semmit!
talán sérült picit vagy magánéleti problémák nemtom pontosan! -
#4355 :DDd nemtom
ilyen természetű -
DJ BP #4354 miért jó neki mindig szövegelni? :DD
[peace] -
#4353 Shevchenkoval mi a helyzet? -
#4352 jaja! -
#4351 holnap meccs... -
#4350 Mourinho a bírón kérte számon a vereséget
José Mourinho, a Chelsea menedzsere kemény szavakkal illette Graham Pollt, a Tottenham elleni bajnoki játékvezetőjét.
A portugál szakember nem is próbálta leplezni dühét a 2-1-re elvesztett találkozó végén, és nyíltan számonkérte a bírón a tévedéseit. A Chelsea szakvezetője Drogba meg nem adott gólját, és John Terry kiállítását sem értette, mindkét esetről Graham Polltól várt volna magyarázatot.
- A bíróknak kellett volna idejönniük a sajtótájékoztatókra, és megmagyarázniuk a döntéseiket, ahelyett, hogy engem kérdezgetnek erről – kezdte mondandóját Mourinho. – Drogba érvénytelenített góljánál ahelyett, hogy a labdát nézte volna, a 20 méterrel hátrébb álló Terry szabálytalanságát vette észre. Ezt nevezem én fantasztikus bírói meglátásnak! Graham Poll két meccsen vezetett nekünk, ezalatt öt pontot vesztettünk, köszönhetően a ténykedésének. Azt sem értem, miért állította ki John Terryt, pedig többször is megnéztem a visszajátszást az esetről. Nem érdemeltünk vereséget, de Mr. Pollt, ez nem érdekli, hazamegy és senki sem fogja megkérdezni, hogy miért hozta meg ezeket a döntéseket. -
#4349 Szerintem Boulahrouz-t már csak azért érdemes volt megvenni, amit Ronaldinho-val művelt a Chelsea-Barca-n...élni nem tudott azon a meccsen! Jó játékos, csak formában kell lennie...most sokat kivett a csapatból a BL.
De úgy látom, ez nem a nagy csapatok hétvégéje, pl.:
- West Ham 1-0 Arsenal
- Rennes 1-0 Lyon
- Atalanta 2-0 Milan
- Marseille 0-1 Lorient
- Deportivo 1-1 Barcelona
- Real Madrid 0-1 Celta Vigo (részeredmény) -
#4348 azér nem könnyű ronyát fogni!!
jó játékos ő!
ez a mecs meg nem csak rajta!Asly is elcsúszott,szal egész védelem bekrepált kezdve Pauloval
-
#4347 áá
hallod olyan gyenge mint a...
utobbi 2 meccs rajta ment el!
barca csak félig..mer sikerült az egyenlités! -
#4346 Bulat ne szidd!!!jó pléja!Chelsea- barcán nagyon jól megfogta ronyát!!2.mecsen már nem annyira sajna
ezen a mecsen egyik védőnknek sem ment:(((
a bíró egy **********
sajna ez a mecs elment:(((( -
#4344 terryt kiállitották!undorito mocskos biro ez is!
nem adta meg Drogba golját 0-1nél!
nevetséges h birokon megy el a meccs!ráadásul emlékezzünk ezt a birot,vbről is hazaküldték!
innen is hazakéne -
#4343 hát ezt el ne hiszem!
tudtam h tottenham nyerni fog..még nincs vége de ..ppf nevetséges elsirnám magam!
hiehtetlen ez a boulahrouz
dobnám ki a csapatbol!az hangyán h ronaldinho még hintába ülteti..de h egy robbie keane és után gol majd még 1x be***atja
szerencsére most lejött és Kalou állt be a helyére! -
#4342 Dawsont szívesen lelőném :) -
karajjj #4341 egy kis reklám -
#4340 Makelele gyönyörű gól. -
#4339 Hajrá Chelsea!!!!!