Chelsea Fan Club
  • Rolka
    Gallas Mourinhoról

"El szerettem volna hagyni a Chelseat és az Arsenal a tökéletes klub számomra."-nyilatkozta Gallas.
    "Ők is szerettek volna engem a soraikban tudni, és az Arsenal egy olyan csapat, mely harcban áll minden címért. Nagyon boldok vagyok Londonban, nagyon sok barátom van itt."
    "Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakoztam az Ágyúsokhoz és biztos vagyok benne, hogy jól kijövök majd a vezetéssel, nemúgy mint a Chelseanél Mourinhoval az elmúlt egy évben."

"Remélem, hogy Cole boldog és emellet lesz türelme elviselni a Chelsea vezetését."

"Mourinha nem rossz edző, de nagyon szeszélyes a hozzáállása a játékosokhoz."
    "Ami velem történt az nem volt egyedi eset a klubnál, ugyanez történt a múltban Ricardo Carvalhoval, Mateja Kezmannel, Paulo Ferreiraval, Asier Del Hornoval vagy Hernan Crespoval is."
    "Úgy használt minket, ahogy az neki megfelelő volt. Az elmúlt években kaptam ajánlatokat Olaszországból, Spanyolországból, de ennek ellenére lojális maradtam a klubhoz."
    "Ez azonban nem jelentett neki semmit, ami nagyon szomorú. Folyamatosan nyomás ill. stressz alatt tartott és ellenem fordította a rajongókat."
    "Én nem értem ezt. Az öltözőben a csapattársaim támogattak, de Mourinho a főnök és senki nem mert szót emelni az érdekemben."
    "A futball tekintetében a Chelsea óriási volt számomra, ugynis címeket nyertem velük, de Mourinha miatt kezdtem kellemetlenül érzni magam."