Chelsea Fan Club
-
Terry és a Pro Evolution Soccer sorozat
John Terry jelenleg irigylésre méltó helyzetben van. Alig hogy zsinórban másodszor nyerte meg az angol bajnokságot, máris az új idény felé néz Michael Ballack-kal és Andrie Shevchenkoval az oldalán. Ez alatt, kinevezték az új angol válogatott csapatkapitányának, egyidejűleg stabilizálva a helyét az angol védelem szívében. De persze sok van még hátra: mégpedig megnyerni a Bajnokok Ligáját a Chelseavel és megnyerni a házi PES tornát, amit harmadszorra rendez meg idén. "Igaz," mosolyog. "Egyszer egy évben én és egy csapat Chelsea játékos összegyűlünk nálam egy nagy PES tornára. Ez az egész egy kicsit verseny szerűvé válik, hogy őszinte legyek, sok cukkolással és csalás váddal. Glen Johnson nyerte első évben, tavaly pedig Shaun Wright Philips volt a legjobb. Én nyertem az egyenes kieséses kupát amit szintén indítottunk, de most ráhajtok a bajnoki győzelemre. Azt mondanám, én vagyok a legjobb a társaságban!"
A gyönyörű játék
Közismert Terry PES iránti szeretete, ezért döntött úgy a KONAMI, hogy felkéri Terryt, hogy legyen az Angol reklámembere a játéknak az elmúlt szezonban. "Messze ez a legjobb focis játék" állítja a védő. "És ez a legrealisztikusabb is. Meg kell értened a labdarúgást, hogy játszani tudj a Pro Evolution Soccer sorozattal. Bár mindig lehet mit tanulni. Amikor meghallottam, hogy a KONAMI szeretne bevonni, nagyon megörültem. Ki ne szeretne borítón lenni?"
A Konamival való együttműködés után Terry a Brazil legendával, Adrianoval az oldalán fog csillogni a borítón és a páros egy különleges TV-s PES reklámban is szerepel majd. De Terry számára ez az egész arra megy, hogy a legújabb verziót minél hamarabb megszerezze. "Én mindenkinél előbb láthatom az új verziót, ami fantasztikus," mondja. "Úgy gondolom, a PES5 jobb volt, mint a négy, de a hat mérföldekkel előtte van. Jobban kell ügyelned a passzjátékodra, és jobban ki kell használnod a pályát. Még szoknom kell, de játék menete lenyűgöző." És persze hogyha ilyen előnye van a Chelsea társai ellen, akkor ő a legesélyesebb, hogy megnyerje saját bajnokságát idén? "Jó lenne," mosolyog. "De a fociban semmit sem vehetsz biztosra - valódiban és a PES-ben sem!"